Şimdi Ara

Nokia X3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda nokia nın modelleri hakkında hep konu açılmış X3 için başlık bulamadım. Varsa linkini verebilirmisiniz? eüer yoksa nasıldır bu telefon kullanıp memnun olan yada memnun olmayan varmıdır?

• bende 3 gün önce kızıma aldım doğum günü hediyesi olarak (302.00 TL Kargo dahil)
    2gb hafıza kartı çıktı içinden ayrıca 3.2 px kamera var.....
    ilk izlenimlerim güzel ama belki ayarları ile ilgili olabilir ama fotoğraf çekimi yaptıktan sonra görüntü biraz flulaşıyor ama dediğim gibi ayarları ile ilgili olabilir bu konuda yardım edebilecek bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini bizle paylaşırlarsa sevinirim
  • Alalı 2 ay oldu... çok memnunum... fotoğraf çektikten sonra bulanıklaşır fakat 1-1.30 dk bekledikten sonra fotoğrafı otomatik düzelttiği için fotoğraf düzelecektir... galeriden baktığınızda foto düzgün hale gelir zaten...
  • Telefonun kulaklıksız radyo dinleyebilme özelliği hoşuma gitti... fiyatının hakkını veren telefonlardan birisi.. almanızı tavsiye ederim... ayrıca çok kaliteli bi de kulaklık vermekteler içerisinde
  • Benim açtığım bir ana konu vardı ama forumda bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 20 Mayıs 2010; 16:28:57 >
  • Hah buldum ilk sayfadaymış

http://forum.donanimhaber.com/m_34171140/tm.htm Nokia X3 Ana konusu. by NomadCRY
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Sony Ericsson Xperia X2^^
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.