Şimdi Ara

NOKIA WH-930 Purity HD by Monster (İnceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
9.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GÜNCELLEME: KULAKLIK UZATMA YERİNİN ÜSTÜNDEN KIRILDI. GARANTİ KABUL ETMİYOR. ALMAYINIZ.

Kulaklığın ve kutusunun resmi:

Diğer SS'ler geldi. Şimdilik incelememe geçelim. Ürünü 3 aydır kullanıyorum.

5 farklı rengi var ben siyah tercih ettim.

İlk önce kutu içeriğinden başlamak istiyorum. Kutusu Beats'ler ile benzer mıknatıslı bir kapak kullanılmış. Kutuyu açınca taşıma çantası içinde kulaklık, kabloların olduğu kutu ve kullanım klavuzu çıkıyor. Kutunun içinden 2 adet kablo çıkıyor ikiside mikrofonlu ama birinde ses açıp kapama tuşları ve arama kabul etme/reddetme tuşu var. Bu tuşlar sadece Windows Phone cihazlarda çalışıyor. Diğer Nokia telefonlarında malesef çalışmıyor. Android & iOS telefonlarda tuşlu kabloyu kullanmak zorundasınız diğer kabloyu kullanırsanız ses cızırtılı gelir. Tuşlu kabloda beğenmediğim özellik ise tuşların çok fazla ses çıkartması (kablo sallanınca ses çıkartıyorlar).

Kulaklığın taşıma çantası gayet küçük boyutlarda ve sağlam. Şuana kadar kopma vs. bir sorunla karşılaşmadım. Taşıma çantası Beats Solo HD ile benzer.

Sıra geldi kulaklığa. İlk önce teknik özelliklerini vereyim:

Boyutlar:290 x 40 x200 mm
    Kablo uzunluğu: 1.3 metre
    Ağırlık: 180 gr
    Ses: Frekans Tepkisi 20-20.000 Hz
    İç direnç: 32 ohms
    Hoparlör çapı: 40 mm
    Mikrofon Çapı: 5 mm

İlk başta kulaklığın malzeme kalitesiyle başlamak istiyorum. Elinize aldığınızda kaliteyi direk fark ediyorsunuz. Kulağınıza taktığınız yer çok rahat (ismini bulamadım oranın ). Kulağınıza taktığınızda dışarıdan gelen seslerin neredeyse çoğunu duymuyorsunuz (Gürültü engelleme özelliği). Bu da sizi müziğe veriyor. Tek eksiği diğer Monster kulaklıklarında olduğu gibi her an kırılabilirmiş gibi durması. Onun dışında bir sorunu yok.

Geldik ses kalitesine. Ses kalitesi gerçekten MÜTHİŞ. Beats Solo HD'den daha kaliteli ses veriyor. Bass'lar müthiş. Hayatımda Dubstep dinlerken hiç bu kadar keyif almamıştım açıkçası. Ses yüksekliği de gayet iyi. Ses konusunda tek sıkıntısı tizlerin biraz düşük frekanslı olması. Ayrıca ilk başta fazla basslı müzik dinlerseniz baş ağrısı yapabiliyor ama buna sonradan alışıyorsunuz.

Özetlemek gerekirse;

Artıları: Basslar Kaliteli, Taşıma Çantası büyük kolaylık sunuyor, yüksek ses seviyesi.
    Eksileri: Biraz düşük frekanslı tizler.

Fiyatı 400 ₺ civarıydı. Hafta sonu indirimiyle vatan'dan 300'e alabilirsiniz.

Nokia Purity HD Resmi Sayfası (Türkçe)
    Nokia Purity HD Resmi Sayfası (Eng)

Başka sorularınız varsa yorum bırakın ben size dönerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB3DDBBCC -- 21 Aralık 2013; 18:25:52 >

• Tizlerinin düşük frekanslı olması kötü. Tizleri önemserim ben müzik veya şarkı dinlerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Tizlerinin düşük frekanslı olması kötü. Tizleri önemserim ben müzik veya şarkı dinlerken.

Abi çok güzel bir atasözümüz geldi aklıma ama ban yermiyim bilmem.Sansürlü yazsam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilkoca

quote:

Tizlerinin düşük frekanslı olması kötü. Tizleri önemserim ben müzik veya şarkı dinlerken.

Abi çok güzel bir atasözümüz geldi aklıma ama ban yermiyim bilmem.Sansürlü yazsam olur mu?

Bana laf mı çaktın anlamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Daha çakmadım ama arkadaşa pm olarak attım atasözünü sanada yollayım istersen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha çakmadım ama arkadaşa pm olarak attım atasözünü sanada yollayım istersen

Yok hacı ben kılsızını severim.

• 400 tl vereceğime kendimi keserim kankiler kusura bakmayın lüks severim ama vermem VEREMEMMMMMMMMM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bugün tanışabildim bu kulaklıkla, bilgisayarda pek hissedilmiyor etkisi ama ipade takınca olağanüstü bir hâl alıyor, bugüne kadar boşuna müzik dinliyormuşum
  • Ben mağazada incelemiştim bu kulaklığı o an yanımda ipodla s3 vardı. Tam profesyonel bir cihazla deneyemedim ikisiyle denedim ama nefret ettim. Mp3 çalar kalitesinden dolayı desem yok iPodla Marshall Major ve Jbl j55i kullanırken son derece tatminkar sonuçlar alıyordum ama bu kulaklık bana çok çok kötü geldi. Tabi kişiden kişiye dinlediğiniz tarza göre de değişir.
  • Arkadaşlar bu kulaklığın normal kulak içi olanı yok mudur ? Ben var diye hatırlıyorum ve varsa nerden bulabilirim ne kadardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

Arkadaşlar bu kulaklığın normal kulak içi olanı yok mudur ? Ben var diye hatırlıyorum ve varsa nerden bulabilirim ne kadardır ?

Var ama Türkiyede yok diye biliyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş, bu nasıl bir vergilendirme sistemi? Yurtdışında 80 dolara satılan kulaklık Türkiye'de 400 TL!!!

http://www.amazon.com/Nokia-Purity-On-Ear-Headphones-Cyan/dp/B0074F5GLM/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1380203998&sr=1-2&keywords=Nokia+WH-930
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Vay arkadaş, bu nasıl bir vergilendirme sistemi? Yurtdışında 80 dolara satılan kulaklık Türkiye'de 400 TL!!!

http://www.amazon.com/Nokia-Purity-On-Ear-Headphones-Cyan/dp/B0074F5GLM/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1380203998&sr=1-2&keywords=Nokia+WH-930

İndirimli fiyatı 80, normal fiyatı 200 orda görebileceğin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaidax

quote:

Vay arkadaş, bu nasıl bir vergilendirme sistemi? Yurtdışında 80 dolara satılan kulaklık Türkiye'de 400 TL!!!

80'e alınırsa gümrüğe takılmaz heralde, tam almalık zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Orijinalden alıntı: Zaidax

quote:

80'e alınırsa gümrüğe takılmaz heralde, tam almalık zaman.

Gümrük konusunda fikrim yok ama kaçırma bence

• arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba işim düştü gene geldim

ünlü bi sitede indirimde bu kulaklık,monster ypmış çokta uygundu aldım,ne dersiniz bu kulaklık için?
  • 150 tl bu kulaklık için nasıl?Bu arada bu kulaklık başka markalarla uyum sorunu çıkartmaz değil mi?
  • Siz de mi burdasınız :)

Ben de merak ediyorum performansını Android telefonlarda tuşlar çalışıyor mu acaba :)
  • valla bende onu merak ettim,inşallah samsunglarla güzel uyuyodur,monster var dediler aldık
  • Bende wh 920 yi aldm dün itibari ile o malum siteden beni düşündüren şmdi pc de çalışırmı bu kulaklık illa telefonmudur microfonuda kullanmak istiyorum ben pc de sizce çalışır mı yaka mic i ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.