Bizim haber editörleri ancak 3-4 gün sonra yazar ama ben şimdiden yazayım
Nokia, iPhone ve Android kullanıcılarını hedefleyen yeniwww.smartphonebetatest.com kampanyasına eski Saturday Night Live yıldızı Chris Parnell ile başlıyor. Kampanyadaki "beta" kelimesi Android cihazları andırsa da, iPhone kullanıcılarını da hedefledikleri videolardan anlaşılıyor.
Bunlar da çeşitli cihaz hatalarıyla dalga geçtikleri videolar:
Hassas ve kırılgan cihazlar:
iPhone anten problemi ve tutuş yöntemi:
OLED ekranlardaki parlama problemi:
Gizli proje şüpheleri:
Önce bu iki platformun yanına yaklaşsınlar. Sonra 2007 de ki şeylerle dalga geçsinler. Yıl olmuş 2012, hala nokia dogru düzgün bi smart phone çıkaracak diye bekliyoruz. Aslında MeeGo lu N9 iyiydi, ancak MeeGo'dan da vazgeçtiler. Nokia ürünlerini aslen severim kalitesinden ancak bu kampanya olmamış.
Ayrı olarak kullandığım Nokia 6700S'i altından tutunca baya bir sinyal kaybediyor. Biraz araştırdım ve anten sorunundan bahsediliyor ancak modelin kullanıcısı az oldugundan öyle haberlerde çıkmıyor tabi, 100 tane modeli oldugundan Nokia'nın.
Bu işi Apple İPhone ile götürdü. Çok çok pazardaki artıkları toplarlar.
havlayan köpek ısırmıyor
Nokia kim ya ? Microsoft' a ne oluyor ? Ne icmis bunlar ?
Apple iphone u ile google ise android' i ile basi ceken iki devasa sirket.
Google ve Apple yumruguyla oldurur nokia yi da microsoftu da
Apple, iPhone ve iOS. Google, Android ile yürümüş gitmişken.
Sen kimsin diye sorarlar Nokia?
Sene kaç olmuş daha ortada hiçbirşeyin yok hala havlayan köpek ısırmaz modundasın.
Nokia sen artık bittin bence daha fazla uğraşma.
Devir iPhone ile Android devri. Sana b.k yemek düşer. Kenara çekil Symbian üretmeye devam et. Hatta yeni yazılım isimleri üret "Anna" mesela. 1100 üret, askerlere şarjı 1 ay giden telefon üret mesela belki o zaman yaklaşırsın...
4 gun sonra ne olacak ne yapacaklar merak ediyorum. Sayfanin tepesinde bi geri sayim var neyin nesiyse :)