Şimdi Ara

NOKIA _'TÜRKİYE'_ SİTESİ 'TARZANCA' MI OLMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGÜN N95 KONUSUNDA OKUDUM... NOKIA TÜRKİYE SİTESİNDE BAZI TELEFONLARIN İNGİLİZCE ANLATILDIĞINA DAİR... BU RESMEN HAKERETTİR BİZE DİYE DÜŞÜNÜYORUM... SİTENİN TAMAMEN TÜRKÇE OLMASI İÇİN BENCE GEREKENİ YAPMALIYIZ... SİTEDE İNGİLİZCE TELEFON TANITIMI VE TÜRKÇE ARAYÜZLÜ SİTE ÇOK GARİP VE ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİ GÖRÜNÜMÜ VERMİŞ... BU ADAMLARIN HİÇ ÇEVİRMENİ YOK MU YA. NEDEN ÖZELLİKLE YENİ TELEFONLAR İNGİLİZCE TANITILIYOR... ANLAMADIM... BİZ SÖMÜRGEMİYİZ... MANDAMIYIZ...

MANDACILIĞA KARŞIYIZ... İMZA ÖKÜZCÜLER...

Mİ OLACAĞIZ... YORUMLARI SİZE BIRAKIYORUM...

TARZANCAYA HAYIR...

http://www.nokia.com.tr/A4355119
    http://www.nokia.com.tr/A4382578

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemşör -- 28 Nisan 2007; 18:06:42 >

• site yapım ve değişim aşamasında yani yeniden yapılandırılıyor bu tür hataların olması normal

ayrıca nokia destek hattına mail bile atılamıyor mail i yazıyoruz gönder dediğimizde sayfa görüntülenemiyor diyor.

Kısacası site değişimde ilerde düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kircshoff Maxwell -- 28 Nisan 2007; 18:47:11 >
  • sen birde intelin web sayfasına bak ağlarsın ağlar .utanmazlar sanki biz adam değiliz akşama kadar burda at yarıştırır gibi işlemci koşturuyor kurtlu arkadaşlar. ama bizim değerimiz maalesef sıfır sessss.
    kolay gelsin
  • Kircshoff Maxwell'un dedii gibi yeni yeni çevriliyo olabilir
  • nokia sitesi yenilenmis yakinda duzelir ama oncedende vardi bu sekilde durumlar bazen ama arkadasa katilmamak mumkun degil turkiye nokia ise aciklamalar turkce olmali
  • nokia şu anda sitesini baştan aşağıya yeniliyor. tamamını çevirmemesi normal. zamanla olur inşallah. ezik durumda kalıyoruz. benim bildiğim nokia yapar onu
  • ya siteyi yeniliyor falan diyosunuz da almanyanin fransanin sitesini yenilemiyor...

ingilizce falan da degil n95 tanitimi orda..

bize hakikaten 3uncu dunya ulkesi gibi davraniyolar hic yakistiramadim nokiaya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazdim biraz once nokiaya bakalim ne cevap verecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

ya siteyi yeniliyor falan diyosunuz da almanyanin fransanin sitesini yenilemiyor...

bize hakikaten 3uncu dunya ulkesi gibi davraniyolar hic yakistiramadim nokiaya..

fransa çoktaaaaaan geçmiştir yeni arayüze ondan sana öle gelio
    bizim site eski idi yenileyelim demişler daha bitmemiş işte
  • ya olayı ne kadar dramatize ettiniz. Ayıp be.

Nokia Türkiyenin sitesi genelde hep geç yenilenir. Almanya belkide ana siteden daha hızlı yenilenir. Ayrıca bunda almanyada nokianın bir merkezi ve fabrikası olmasının önemide var.

Neden ingilizceden yenilenmiyor sorusuna gelince. Büyük firma bunlar bazı modellere tıklayınca gözükmemesiyerine ingilizce görünmesi geçici olarak yeğdir.

Adamlar siteyi yeniliyorlar. yakında türkçe olarak görürsün.

Nokianın sitesini pek gezmediğinizden diğer sayfalarla işininz olmadığından nokianın çalışma mantığını bilmiyor konuşuyorsunuz. Nokia Türkiye yazabildiği herşeyi Türkçe yazar. Eğer ingilizce bir sayfaya link verecek ise uyarı yapar sayfada falancı ingilizce sayfadır gitmek istiyormusunuz.

Koskoca firmaya demediğinizi bırakmadınız. Bu tarz firmaların her ülkeye ve kurllarına karşı ayrı hassasiyetleri vardır.

• KARDESIM SANA AYIP ASIL ne bilip bilmeden konusuyorsun nokianin avukatimisin eskidende oyleydi yok devam edeceginiz sayfa ingiliozce yok almanca yok rusca asil onlara ve sana ayippppppppppp ve bir adet reziliigin daniskasi turkiyede turkce yazilir ve konusulur bunun alternatifi yoktur umarim anladin ne demek istedgimi
    quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

ya olayı ne kadar dramatize ettiniz. Ayıp be.

Nokia Türkiyenin sitesi genelde hep geç yenilenir. Almanya belkide ana siteden daha hızlı yenilenir. Ayrıca bunda almanyada nokianın bir merkezi ve fabrikası olmasının önemide var.

Neden ingilizceden yenilenmiyor sorusuna gelince. Büyük firma bunlar bazı modellere tıklayınca gözükmemesiyerine ingilizce görünmesi geçici olarak yeğdir.

Adamlar siteyi yeniliyorlar. yakında türkçe olarak görürsün.

Nokianın sitesini pek gezmediğinizden diğer sayfalarla işininz olmadığından nokianın çalışma mantığını bilmiyor konuşuyorsunuz. Nokia Türkiye yazabildiği herşeyi Türkçe yazar. Eğer ingilizce bir sayfaya link verecek ise uyarı yapar sayfada falancı ingilizce sayfadır gitmek istiyormusunuz.

Koskoca firmaya demediğinizi bırakmadınız. Bu tarz firmaların her ülkeye ve kurllarına karşı ayrı hassasiyetleri vardır.

• bi iki hafta geçsin ondan sonra belli olur nece olduu...
    site bitsin komple.
    yoksa bu hali kötü
  •  NOKIA _'TÜRKİYE'_ SİTESİ 'TARZANCA' MI OLMALI?

bu Motorola'nın son telefonlarından birinin tanıtımı...

bu da Sony Ericsson'un son telefonlarından birinin tanıtımı...

Türkçe...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

ya siteyi yeniliyor falan diyosunuz da almanyanin fransanin sitesini yenilemiyor...

fransa çoktaaaaaan geçmiştir yeni arayüze ondan sana öle gelio
    bizim site eski idi yenileyelim demişler daha bitmemiş işte

yok baba fransanin gorunumu falan bizim eski duzen mavi-beyaz simdiki gibi yesil beyaz degil..
  • Nokia Türkiye web sayfasını değiştirmiş. Görülen o ki adım adım tüm dünyadaki web sitelerini değiştirecek. Değiştirme aşamasında da hazır olmayan sayfaları uluslararası web sayfasındaki kimi linklere yönlendirmiş. Sayfa içinde bir bölüm ingilizce. N serisi ilk çıktığında çok uzun süre N serisi sayfası hep ingilizce idi. Bu konu bu kadar büyütülecek bir konu değil. Telefonu yapan yabancı isterse senin ülkeni hiç dikkate almaz ve senin ülkenin dili ile sayfa yapmaz. Bu konu bu kadar önemli ise kullanmayın Nokia veya başka marka yabancı üretim telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslanoglu -- 1 Mayıs 2007; 12:31:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: marslanoglu

Nokia Türkiye web sayfasını değiştirmiş. Görülen o ki adım adım tüm dünyadaki web sitelerini değiştirecek. Değiştirme aşamasında da hazır olmayan sayfaları uluslararası web sayfasındaki kimi linklere yönlendirmiş. Sayfa içinde bir bölüm ingilizce. N serisi ilk çıktığında çok uzun süre N serisi sayfası hep ingilizce idi. Bu konu bu kadar büyütülecek bir konu değil. Telefonu yapan yabancı isterse senin ülkeni hiç dikkate almaz ve senin ülkenin dili ile sayfa yapmaz. Bu konu bu kadar önemli ise kullanmayın Nokia veya başka marka yabancı üretim telefonu.

o kadar.

• http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_121720

şu sayfaya bir bakın bakalım
    http://www.blindfoldedboxing.com/

yaklaşık 2 yıl önce 2004 yılında yapılmış bir yarışmaydı bu. Türkiyede hiç reklamı yapılmadı. Ama adamlar türkçe desteği koydular. Bazı karakterler ise bize has olduğu için çıkmamış bu normal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.