Şimdi Ara

NOKIA TURKİYE LUMIA 800 Reklamını verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler yanlış duymadınız Windows Phone sonunda NOKIA ile ülkemize Geliyor

http://www.nokia.com/tr-tr/

Nokıa Turkiye resmi sitesinde cihazı tanıtmaya başladı

slogan HARİKA BİR GÜN DAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 5 Mayıs 2012; 17:35:39 >

• windows phone hala tercih edilebilir bir işletim sistemi değil.Symbianı tercih ederim :)
  • Bunu soylemek icin cok erken zira lumia ile 2gun gecirmen gerek :)
  • WP 8 çıkmadan almak mantıksız.
  • Gelsinde kullananların yorumlarını alalım.
  • bir tarih verselerdi eyiydi

kontrol ediyorum hergün navfrimden ama tango eklenmedi hala sisteme :( ne zaman eklenir o zaman gelir
  • Lumia 900 la 800 arasındaki fark nedir? Birde windows phone larda batarya durumu nedir ortalama şarj kaç gün gidiyor? Tahmini fiyatı nedir bunun arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şarj 1 gün :) normalide bu zaten

lumia 900 ün chipseti degişik ayrıca 3,7 degil 4,3 inc ekranı var ve ön kısımda 2. kamerası var

ayrıca bataryası 1800mah
  • Android biraz daha mantıklı olur wp'ye göre. Telefonun tasarımı güzel fakat tercih etmem.
  • Kesinlikle elinize alip kullanmadan fikir yurutmemelisiniz ben kullaniyorum gercekten guzel bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Android biraz daha mantıklı olur wp'ye göre. Telefonun tasarımı güzel fakat tercih etmem.

birader androidten para mı alıyorsun. Her Nokia telefonu başlığında mesajın var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Android biraz daha mantıklı olur wp'ye göre. Telefonun tasarımı güzel fakat tercih etmem.

birader androidten para mı alıyorsun. Her Nokia telefonu başlığında mesajın var

Yok be nerdeeeee
    En güvendiğim markalardan biriydi nokia.
    Samsung'un ericsson ve nokia'yı geçeceği aklımın ucundan geçmezdi.
    Kızgınlığım bundan dolayıdır. Baş edemedi piyasayla.
    Keşke diyorum android ile anlaşıp 1-2 gb ram'li 1.5 ghz çift işlemcili telefon üretseydi görürdük o zaman nokia ile kimse baş edebiliyor mu.
    Benim markalarla veya sistemlerle bir alıp veremediğim yok. Sadece mantıklı hareket ediyorum.
    Android daha iyi bana göre wp'dan.

• Android'le Windows Phone'u karşılaştırmamak gerek. Windows Phone iOS mantığıyla ilerliyor fakat daha fazla üreticiyle yapıyor bunu. Belli standartlar koyuyor o standartlardaki donanımlara işletim sistemi için izin veriyor. Bu yüzden çok stabil, akıcı, hızlı oluyor. Ama iOS ve Android'den farklı olarak çok değişik yeni bir arayüzle geliyor (bence Metro arayüzü Windows 8'de pek çekici olmasa da Windows Phone'da tutku uyandıracak kadar başarılı). Yani daha düşük donanımla iOS'in işini yapıyor Android'in düşük işlemcili telefonlarındaki gibi yok o uygulama bu telefona olmadı, takıldı, dondu, kapanıp açıldı derdi yok oyüzden. Birde başından beri entegre olarak Windows Live, Facebook, Twitter, Linked In barındırıyor bünyesinde yani telefonun neresine girerseniz sosyal ağlarınızdaki ve internet ortamındaki herşeyi görebiliyorsunuz. Yani az şarj harcayan donanımla çok iş vadediyor. Bu yüzden 1GB RAM'li Android'e göre 512MB RAM'li Windows Phone daha sorunsuz çalışıyor.

Bu arada Nokia Türkiye, telefonun menüsünde İngilizce terimler kullandığı kullanıcı el kitabı yayınladığına göre yüksek ihtimal artık sabredemeyip Türkçe desteği olmadan getirebilir Lumia'ları, zaten birkaç aya destek gelecek.

• Aradaki ilk akla gelen fark önyüzdeki kamera ama ayrıntılar için link'e tıklayabilirsin:http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-Lumia-900-vs-Nokia-Lumia-800
  • Wp 8 alacağı belli değil ayrıca N9 bundan çok daha üstün bir telefon NOKİA UYAN ARTIK MEEGEYU GELİŞTİRMESİ LAZIM
    o kadar saçma durumlar var ki N9 ile aynı bataryayı kullanıyorlar ve Lumia 800 ün daha fazla dayanacağını söylüyorlar yine N9 1 gb ram e sahipken Lumia 800 521 mg ram e sahip
    lumia 800 de ne nfc nede ön kamera var
    lumia 800 ün tek üstün olduğu konu işlemcisidir

Nokia böyle bir kasa kullanırken bu işletim sistemleri yakışmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkeryus07 -- 8 Mayıs 2012; 8:35:09 >
  • quote:

Bu arada Nokia Türkiye, telefonun menüsünde İngilizce terimler kullandığı kullanıcı el kitabı yayınladığına göre yüksek ihtimal artık sabredemeyip Türkçe desteği olmadan getirebilir Lumia'ları, zaten birkaç aya destek gelecek.

zannetmem tango güncellemesi dagıtılmaya başlandı tayland ve çinde dagıtılıyor şuanda

• Refresh'te (Tango) Türkçe görüntülendi mi hiç? Yada Microsoft doğruladı mı? Bir sonraki Windows Phone'da Türkçe olacak denildi resmi ağızdan, umarım o da Apollo değildir. Yeterince bekledik.
  • oda apolloda olursa telefonun üzerine çıkıp zıplamaya başlarım :)

22 dil eklenecegi söylenmişti
  • Apollo için daha erken. Önce Tango gelecek.

Apollo q4 sanırım ya da 2013 q1

Lumia 800 iyi bir telefon değil zaten satışları da ciddi anlamda vakit geçmesine rağmen istenilen seviyede değil. Ama N9 kasası gibi olan Lumia 900 amerika'da deli gibi talep ediliyor.

800 yerine 900 daha mantıklı bir seçenek olacaktır.

Eğer görüntülü görüşmeye önem vermeyen (ben) ve NFC ne yahu gereksiz diyorsanız 800 mantıklı bir seçenek olacaktır.

Fiyatına da bakmak lazım...
  • Ben severek kullaniyorum ama turkce dil konusunda umutlarimi yitirmeye basladim bugun nokia beni aradi sordugum soruya istinaden mayis ayi icinde girecek bekliyoruz dedi turkce olacak dedi ama hic bilir gibi konusmadi sanki bi script var herkese ayni okuyorlar baska bir forumda daha yazdim butun nokia serverlari inceledim endonezya cek cumhuriyeti icin bile tango eklenmis Türkiye yok saka gibi mayis sonuna kadar beklemeye devam microsfta soruyorumoda resmi olarak lanse edilmedi o yuzden ne getirecegi kesin degil beklemede kalin diyor paso bekliyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.