Şimdi Ara

Nokia Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende Lumia 720 var telefonu sifirlamak istedim sifirla dedim oncedende bir kere sifirlamistim 15-20 dk falan surmustu bu sefer 3 gun sarjda biraktim gene bitmedi (microsoft canli yardim a sorunu yazdim tartistim en son bana gene sarja takip olana kadar bekleyin dedi) bende hem kilit tusuda sertlesmisti diye servise vereyim dedim.

Gittim teknosa ya iste gerekli yere gittim telefonu sifirlaya bastim 3 gun oldu sifirlanmadi bende sarji bitsin kapansin diye sarjdan cikrdim suanda sarji yok dedim. Birde kilit tusunda sertlesme var dedim dogru duzgun basilmiyor dedim. En son cihazi teslim ettim bana teslim ettigi kagidin musterini sikayeti tarafinda Telefon sifirlama yarida kalmis telefon acilmiyor yazmis. Bu teslim kagidinda yazan yer ozet mi (tek satirlik bir yerdi) yoksa sorunun tamami mi simdi birde tus yapilmadan gonderirseler bidaha en az 15 gun demisti bana teslim suresi icin bi 15 gun daha beklemek istemiyorum acaba teknosa yi arayip sorsam yazmislar diye bilgi alabilirmiyim bide servise gonderilmis telefon ordaki eleman yazmamissada arayip soylesem teknosa ya teknosa servis e iletir mi yada servis tus arzali diye degistirir mi tuşu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Arkadaslar bende Lumia 720 var telefonu sifirlamak istedim sifirla dedim oncedende bir kere sifirlamistim 15-20 dk falan surmustu bu sefer 3 gun sarjda biraktim gene bitmedi (microsoft canli yardim a sorunu yazdim tartistim en son bana gene sarja takip olana kadar bekleyin dedi) bende hem kilit tusuda sertlesmisti diye servise vereyim dedim.

Gittim teknosa ya iste gerekli yere gittim telefonu sifirlaya bastim 3 gun oldu sifirlanmadi bende sarji bitsin kapansin diye sarjdan cikrdim suanda sarji yok dedim. Birde kilit tusunda sertlesme var dedim dogru duzgun basilmiyor dedim. En son cihazi teslim ettim bana teslim ettigi kagidin musterini sikayeti tarafinda Telefon sifirlama yarida kalmis telefon acilmiyor yazmis. Bu teslim kagidinda yazan yer ozet mi (tek satirlik bir yerdi) yoksa sorunun tamami mi simdi birde tus yapilmadan gonderirseler bidaha en az 15 gun demisti bana teslim suresi icin bi 15 gun daha beklemek istemiyorum acaba teknosa yi arayip sorsam yazmislar diye bilgi alabilirmiyim bide servise gonderilmis telefon ordaki eleman yazmamissada arayip soylesem teknosa ya teknosa servis e iletir mi yada servis tus arzali diye degistirir mi tuşu?

O kağıtta ne yazarsa ona bakar servis başka bir şeyine karışmaz ekleme konusundada arayın bi şansınızı deneyin direk nokianın servisini bi arayın bakalım belki eklerler onlar

• Aracı firmalara vermeyin telefonunuzu 40 kere dedim işiniz 10 günde hallolucaksa şimdi 1 ayı bulucak. Kendiniz bir nokia care e veya teleservise vermiş olsaydınız çok daha hızlı hallolurdu.
  • Bugun mesaj geldi telefonunuz geldi diye az once gittim yazilim atmislar ama tusu yapmamislar (sorunlara sadece sifirlqmayi yazmislar tusun sert oldugunu yazmamislar) geri gonderdim bidaha ama inanamadim telefon 5 gunde geldi inşallah buda hizli gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 17 Şubat 2014; 18:31:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.