Şimdi Ara

Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.851
Cevap
20
Favori
491.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: emrdmirci

Yani şimdi onu bulana kadar tası tarağı asacak mıyız yani? Onu bulmadan uyumak haram mı? Varsa yoksa o mu?

"o zaman " diye cümleye girersen her türk vatandaşı kasteddiğimiz widget anlar

Diyosun? Tamam bulmamız an meselesi. Çember daraldı. Soluğumuz ensesinde. Haber bekle bizden. Fevri hareketlerden kaçın. Soğukkanlılığını koru. Doğayı sev.
  • quote:

quote:

quote:

Yani şimdi onu bulana kadar tası tarağı asacak mıyız yani? Onu bulmadan uyumak haram mı? Varsa yoksa o mu?

Diyosun? Tamam bulmamız an meselesi. Çember daraldı. Soluğumuz ensesinde. Haber bekle bizden. Fevri hareketlerden kaçın. Soğukkanlılığını koru. Doğayı sev.

o widget bu akşam gelmezse kara kedi ölür :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o widget bu akşam gelmezse kara kedi ölür :)

Kara kedi kara kedi kedikleri daha ne olabilir ki clock da widget deyip de geçme sakın gülme halime, nasıl olduğunu anlayamadım ama arıyorum onu delicesine...

• şu yolu dene daha çabuk bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 19 Şubat 2013; 23:07:35 >
  • O değil de Beta Labs daki indirme hakkım da dolmuş. Noluyoruz ya? Tüm kapılar yüzümüze kapanıyor. Symbiancı olmak suç mu? Direne direne kazanacağız.

Yakında sabaha karşı evlerimiz basılıp E: ve F: disklerimize el konulup imageları alınıp gözaltına alınmazsak iyidir. Ayda bir format atıyorum ama, ulaşamazlar bilgilere.

Ses getirecek eylemler yapmalıyız beyler. Sesimizi duyurmalıyız. Apple ve google marketlere eş zamanlı baskınlar yapmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 20 Şubat 2013; 12:26:52 >
  • quote:

O değil de Beta Labs daki indirme hakkım da dolmuş. Noluyoruz ya? Tüm kapılar yüzümüze kapanıyor. Symbiancı olmak suç mu? Direne direne kazanacağız.

Yakında sabaha karşı evlerimiz basılıp E: ve F: disklerimize el konulup imageları alınıp gözaltına alınmazsak iyidir. Ayda bir format atıyorum ama, ulaşamazlar bilgilere.

betalabs da ne var ki ne indireceksin? hepsi eski püskü yeni işe yarar birşey yok.

• quote:

quote:

O değil de Beta Labs daki indirme hakkım da dolmuş. Noluyoruz ya? Tüm kapılar yüzümüze kapanıyor. Symbiancı olmak suç mu? Direne direne kazanacağız.

betalabs da ne var ki ne indireceksin? hepsi eski püskü yeni işe yarar birşey yok.

Olsun. Bana onunla geçen yıllarım yeter. Ayda bir de olsa mağaza olsun haritalar olsun yeni betalar oradan yayınlanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Olsun. Bana onunla geçen yıllarım yeter. Ayda bir de olsa mağaza olsun haritalar olsun yeni betalar oradan yayınlanıyor.

harita programının güncellemesi artık durdu yenisi yok. atlasta zaten direk telefona geliyor. ayrıyetten yeni çıkan şeyler zaten hemen anında paylaşım sitelerine düşüyor. sende 5 dk geç paylaşırsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

harita programının güncellemesi artık durdu yenisi yok. atlasta zaten direk telefona geliyor. ayrıyetten yeni çıkan şeyler zaten hemen anında paylaşım sitelerine düşüyor. sende 5 dk geç paylaşırsın.

Hadi öyle olsun bakalım. Öyle değil ama hadi öyle olsun. Hadi bakalım. Büyük balık mı küçük balığı yiyecek yoksa küçük balık mı büyük balığı? Hadi bakalım.

• quote:

Ses getirecek eylemler yapmalıyız beyler. Sesimizi duyurmalıyız. Apple ve google marketlere eş zamanlı baskınlar yapmalıyız.

Google marketi ben alırım aga sen de Appstore'u kaldır, çıkışta 55. caddenin Tivoli köprüsüyle birleştiği yerde buluşuruz. Bulamazsan nokia drive'a yaz, getirir.
  • Çok dikkatli olmalıyız başkan. Onları en zayıf yerlerinden yakalamalıyız. Tünele sokmayı başarabilirsek oradan çıkma şansları neredeyse imkansız. Sizinle aynı safta savaşmak ve gerekirse bu uğurda yok olmak bir şereftir. Benden haber bekleyin. Gözünüzü dört açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

Google marketi ben alırım aga sen de Appstore'u kaldır, çıkışta 55. caddenin Tivoli köprüsüyle birleştiği yerde buluşuruz. Bulamazsan nokia drive'a yaz, getirir.

Bana da Windows phone market kaldı sanırım. Uygulama sayısı daha az olduğundan işim kolay gibi görülüyor, fakat emrdmirci'nin işi zor geç kalır. Biz en iyisi önden kaçalım arkadan gelir o, tabi eğer apple fanları saldırmaz ise adama

• Beyler windows markete ilk etapta dokunmuyoruz aman gözünüzü seveyim. Mardin Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım. Windows markete de sıra gelecek. İntikam soğuk yenen bir yemektir. Şu an müttefikiz windowsla. Ona göre. Hatay'a yer yok. Evdekilerle helalleşin bence bir an evvel. Onları uzun bir süre göremeyeceksiniz.
  •  Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu
     Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu

http://store.ovi.com/content/350542

CutePhone lets you execute common actions on your phone faster by just drawing simple shapes or symbols(gestures) on your screen.
    To execute an action:
    1. Go to the Home or Menu(Belle only) screen
    2. Starting from the toolbar area at the bottom of the display and draw a gesture.
    3. A notification briefly shows the recognized gesture.
    4. The action assigned to the drawn gesture is executed.

There are 10 gestures and for each gesture you can assign any of the following actions:
    • Run application.
    • Call contact.
    • SMS contact.
    • Lock screen.
    • Show image.
    • Play music file.
    • Play video file.
    • Close open applications.

CutePhone adds a great value to your Nokia smartphone.

Şuradan Symbian_Belle / Uygulama / CutePhone 1.20 İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 20 Şubat 2013; 15:55:33 >

• YouTube Downloader 2.3.12http://store.ovi.com/content/109923

Download YouTube videos to your mobile phone with this handy little application. Support resolutions from 240p up to 720p HD quality (if available) The videos are stored in your video folder and you can at any time enjoy the high quality videos off line or project them onto a TV, thanks to the Nokia HDMI and TV-out.
  • Bunu unuttuk sanma @ahmetdemirci

Çok önemli bilgilere ulaştık. An meselesi.

Gece gündüz arıyoruz. Yetimhaneler, acil servisler, karakollar, karayolları, aramadığımız yar kalmadı. Hangi deliğe saklandıysa bulup çıkaracağız.

SKYM (Symbian koordinasyon ve yardım merkezi) diye bir masa bile kurduk. Tüm mesailer iptal. Canla başla çalışıyoruz. En son istanbul otogarında birinin telefonunda görülmüş. Suriye'ye kaçmadan yakalayacağız.

*Dönüpte bakmadın bir an yüzüme
    *En acı sitemler geldi dilime
    *Hüzzam şarkıları yıkıp üstüme
    *Yağmurlu bir gündü gittin o gidiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 20 Şubat 2013; 16:41:35 >

• quote:

Bunu unuttuk sanma @ahmetdemirci

Çok önemli bilgilere ulaştık. An meselesi.

Gece gündüz arıyoruz. Yetimhaneler, acil servisler, karakollar, karayolları, aramadığımız yar kalmadı. Hangi deliğe saklandıysa bulup çıkaracağız.

SKYM (Symbian koordinasyon ve yardım merkezi) diye bir masa bile kurduk. Tüm mesailer iptal. Canla başla çalışıyoruz. En son istanbul otogarında birinin telefonunda görülmüş. Suriye'ye kaçmadan yakalayacağız.

*Dönüpte bakmadın bir an yüzüme
    *En acı sitemler geldi dilime
    *Hüzzam şarkıları yıkıp üstüme
    *Yağmurlu bir gündü gittin o gidiş

sabırla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aha yakaladım! Tuttum bırakmam. Sorguluyorum şu an. Çözülür çözülmez burada olacak.
  • quote:

Aha yakaladım! Tuttum bırakmam. Sorguluyorum şu an. Çözülür çözülmez burada olacak.

işkence etme yazıktır günahtır

Evet dili çözüldü. Bülbül gibi şakıdı.

1- Date widgetı kur

2- LCD Digital Clock Widgetı kur

3- Clock weather içindeki 4 klasörü C: ye kopyala.

4- Telefonu yeniden başlat

*Hack gerekir.

http://db.tt/NsWnpgfY

5- Hadi bana eyvallah.

6- Oturmaya da gelin. Bunu saymam. Ne 6 mı? 6. Altı. Bu da mı tesadüf? 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 21 Şubat 2013; 0:16:01 >

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.