Şimdi Ara

Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.851
Cevap
20
Favori
493.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar uğraşmaya gerek yok buradaki adresi tıklayın inen 2 widgetten birini kurun tamamdırtabii tel hackli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusayr -- 12 Mart 2012; 21:48:30 >
  • SİLİNEBİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berko_v -- 12 Mart 2012; 23:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Belle Fp1 güncellemesi ile gelecek olan Gallery Widget'i hack'li telefonlarda kullanılabiliyor,indirme linki ve anlatım aşşağıda:
    http://www.symbiantweet.com/nokia-belle-fp1-gallery-widget-for-your-n8

[simage]
     Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu
    [/simage]

İndirip kurdum. Farklı bir "görsellik" oldu o kadar. "İşlevsel" bir yanı yok. Kurcalarken de makinaya reset attırınca kaldırdım. Çok tavsiye edilir bir şeye benzemiyor.

Saygılarımla.

• arkadaşlar belleyi yükledim ama sesli komutla rehberden isim arama yapamıyorum.birde arama yapma rehberden isim bulma daha zor daha teferruatlı olmuş bence güzel birşey değil.alt menüde tek dokunuşla rehbere girilmesi lazımdı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf70

arkadaşlar belleyi yükledim ama sesli komutla rehberden isim arama yapamıyorum.birde arama yapma rehberden isim bulma daha zor daha teferruatlı olmuş bence güzel birşey değil.alt menüde tek dokunuşla rehbere girilmesi lazımdı diye düşünüyorum.

masaüstüne ses komutları widgeti ya da kısayolu olacak onu atmanız yeterli.
    ek olarak bir de şunu söyleyim: arama butonuna bastığınızda rakamları karaktere göre yazınca zaten isimler çıkıyor.
    mesela dayım diye kayıtlı birisini arayacaksınız:
    329 a basmanız yeterli.
    t9 sözlük gibi düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berko_v -- 14 Mart 2012; 11:12:21 >
  • Arkadaşlar bir hafta önce e6 model telefonumdan belle ye geçtim ve telefonumun şarjı 3 gün giderken bir anda 1 günde tükenmeye başladı acil yardım bekliyorum. yokmu bu annaya geri dönüş
  • Angry birds seasons'a yeni bölüm gelmiş. (year of dragon) ancak "yeni bölüm var" demesine rağmen telefondan bir türlü inmiyor. Başarabilen var mı?
    Saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Angry birds seasons'a yeni bölüm gelmiş. (year of dragon) ancak "yeni bölüm var" demesine rağmen telefondan bir türlü inmiyor. Başarabilen var mı?
    Saygılarımla.

Onun üzerine başka bir güncelleme daha geldi :)
  • hani yeni bırseyler yok mu arkadaslar yaa... 603 e bir tane gorev yonetıcısı ıstıyorum kac mb ram kullanıldıgını falan gosteren mesela....
  • Merhaba arkadaşlar. Belle yüklü C7 telefonumun Depo Hafızasını biçimlendirip hard format attım. Nokia mağaza communicator, foto düzenleme, video düzenleme, haritalar vb birçok şey silindi.....
    Bu durumda Nokia Suite'den yeniden yazılım güncellemesi yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 16 Mart 2012; 23:59:32 >
  • Mesajlar klasörüne şifre koymak için bir program var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilysblc

Mesajlar klasörüne şifre koymak için bir program var mı?

nokia mağazada ( lite-mr.applock )diye arat bu proyu yükle,bununla istediğin yere şifre koyabiliyorsun ama nokia mağazadaki tam sürümü olmadığı için sadece 1 yere şifre koyabiliyorsun ,yani sadece mesajlara veya sadece galeriye,,ama sertifikan varsa nette araştırıp tam sürümünü bulabilirsin ve istediğin her yere ve programlara şifre koyabilirsin,,
    ama bana sadece mesajlara şifre koysam yeter dersen nokia magazadan bunu yüklersen işini görür
  • merhaba
    nokia 500 lerde çalısırmı bu telefonba uygun ne program buldum ne oyun yaw yardımcı olun lutfen
  • nokia mağazadan birkaç uygulama aldım ama burdaki sayfaları gezince nokia mağazadaki uygulamların bazıları eski sürüm mesela asphalt 6, whatsapp falan. niye mağazadakiler güncellenmiyor? yeni güncel versiyonlarını tekrar mı satın almak gerekiyor, güncellemeler gelince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

nokia mağazadan birkaç uygulama aldım ama burdaki sayfaları gezince nokia mağazadaki uygulamların bazıları eski sürüm mesela asphalt 6, whatsapp falan. niye mağazadakiler güncellenmiyor? yeni güncel versiyonlarını tekrar mı satın almak gerekiyor, güncellemeler gelince.

nokıa mağazaya önem vermediği için herkes forumlarda takılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilysblc

Mesajlar klasörüne şifre koymak için bir program var mı?

threadsms diye bir pro var tavsiye ederim ama google amcaya arattırman lazım
  • Telefonlardaki şifre koyma işlemi işe yaramıyormu ki ekstra bir program arıyorsun. Telefonlarda şifre koyma özelliği var zaten.
  • internet radyo uygulamasina güncelleme geldi ovi magaza üzerinden güncelleyebilirsiniz

angry birds seasonsun son surumunu ben indiremiyorum downloade tikladigimda indirmiyor ayni sayfada kaliyor 2. Kez tikladiktan sonra ise oyuna geri dönüyor sizden bir rica telefonda indirip bilgisayardan sisx dosyasini upload edebilirmisiniz?
  • S.A arkadaşlar bir sorum olacak telefondaki dungeon hunter oyunda bir bölüm var Northerlan Guardian Quest diye bu bölümü geçemedim yardımlarınızı esirgemeyin . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Age -- 20 Mart 2012; 21:57:53 >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.