Şimdi Ara

>>>>>>Nokia Resım Galerısı<<<<<<<<< (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
0
Favori
53.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen halen orda mısın tuğra, bu konu kapansın artık...

Kastamonu'ya tayini çıkan arkadaşı otogarda uğurlarken...
    N91

>>>>>>Nokia Resım Galerısı<<<<<<<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 30 Ocak 2007; 17:24:48 >
  • * T U Ğ R A *
    çok iyi AÇIKLAMIŞIN bravo tebriklerr

master88 sende sallamaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray swıss -- 30 Ocak 2007; 17:25:40 >
  • YOK ARKADAŞIM NEDEMEK HEMENDE GİDERİM.
    YALANCILIKLA SUÇLANAN SEN DEĞİLSİN NEDE OLSA
    SENDE BİLİYORSUN K790İ NİN BÖLE FOTOLAR ÇEKEBİLDİĞİNİ AMA SEYİRCİ KALIYORSUN.

*****TEKNIK_ ÖĞRETMEN ********
    FOTOLARIN ÇOK GÜZEL . HELE MANZARA SAFRANBOLU OLUNCA.

koray swıss

erhanınho_cArsı ARKADAŞINI MEMLEKETİME UĞURLAMIŞSIN. GÖREVİ NEYSE BAŞARILAR DİLERİM.

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Sen halen orda mısın tuğra, bu konu kapansın artık...

Kastamonu'ya tayini çıkan arkadaşı otogarda uğurlarken...
    N91

• Teşekkürler T U Ğ R A
  • @tugra ve dıger SE cı arkadaslar.. lutfen topıkte polemık olusturacak dıolaglara gırmeyelım... resımlerı sadece arkadaslar cekılen yerı ve telın modelını eklesın... en basta dedıgım gıbı yoruma gerek yok... ok... bu topıgın amacı tartısmak degıl sadece farklı manzaraları paylasmak gıdemedıgımız guzel yerlerı mekanları bı nebze olsa gorup avunmak.... harkese ıyı cekımler... havanız bulutsuz gunesınız bol olsun....

Edit:imla hataları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 30 Ocak 2007; 18:43:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: koray swıss

buraoca2 abi artık ister inansınlar ister inanmasınlar onlar nokia(6233)le övüne dursunlar onlara o telefon yeter zatenn

Dostum öncelikle selam...
    6233 ile tabiki övüneceğiz çünkü hakediyor... 6233 fotolarının sergilendiği bu konuya girip kullanıcılarına alaycı şekilde laf atman hiç hoş değil. 6233 ile k790 i tabiki fotoğraf konusunda kıyaslanamaz. Ancak istersen sana çektiğim bir videoyu göndereyim kendi telefonununkiyle kıyasla. Bakalım hala aynı şekilde övünebilecek misin?

• Arkadaşlar yazdığım mesajı kimse tam olarak okumuyor mu? "Bu resmi 6233 çekti" yazısının sonunda soru işareti bulunuyor. Yani bunun anlamı şu; ne yani bu resmi 6233 mü çekti?

Burada değinmek istediğim arkadaşın resmi başka bir yerden alıntı yapmış olabileceği ve bu resmin de üzerinde oynama yapılmış olabileceği idi.(Aynısı 6233 konusunda oldu çünki iyi niyetli arkadaşlardan biri bilinen bir forumdan alıntı yapmış 6233 çok güzel resim çekiyor diye. Daha sonra resmin üzerinde oynama yapıldığını gösterdik.) O resimde 6233 bilgileri var ama aslında başka bir cihaz ile çekilmiş. Bunun dışında fan dönüyor olabilir ama 2000devir olduğunu sanmıyorum. Eminim demiyorum sanmıyorum diyorum keza K790i ile dönen bir fan resmi çekmek hiç aklıma gelmedi gelmiş olsa bile yanımda fan ile dolaşmıyorum.()

Tekrar belirteyim o fan resmi kesinlikle 6233 e ait değildir. Bunu K790i sahibi arkadaşa da PM ile bildirmiştim zaten.

Mesajımda ki abartmayın lafı da insan resmine hitaben söylenmiş bir sözdür. İnsan resmi çekimi zor değil Su resmi, çam resmi, yüksek hızlı obje resmi, yüksek karanlık ortam resmi zor ama insan resmi değil. He hayvan resmi derseniz olur keza bir türlü yerlerinde durmazlar. Hatta bu gün resmini çekemeye çalıştığım ve genelde telefonu yalamaya çalışan kedilerden biri üzerime atladı ve tam bu anda düğmeye bastım (Sanırım insana saldıracak kadar acıkmışlar artık, eskiden sadece yalayarak kendilerini tatmin ediyorlardı.)

Flaş Flaş Flaş! İşte saldırı anı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 31 Ocak 2007; 8:25:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sariyeron

quote:

buraoca2 abi artık ister inansınlar ister inanmasınlar onlar nokia(6233)le övüne dursunlar onlara o telefon yeter zatenn

6233 ile tabiki övüneceğiz çünkü hakediyor... 6233 fotolarının sergilendiği bu konuya girip kullanıcılarına alaycı şekilde laf atman hiç hoş değil. 6233 ile k790 i tabiki fotoğraf konusunda kıyaslanamaz. Ancak istersen sana çektiğim bir videoyu göndereyim kendi telefonununkiyle kıyasla. Bakalım hala aynı şekilde övünebilecek misin?

6600 dahamı iyi video cekiyodu yaa k790i den

yoksa 3.2 lik k790i mı daha iyi cekiyodu video yu

• Bir fandır bir su damlasıdır gidiyor. İnsan suratı dediniz, koyduk resmi, sustunuz. Kıskanılcak neyiniz var ki kıskanalım. Aksine kendimle övünüyorum paramı çöpe atmayıp da Nokia aldığımla. Bende 6280 var.
    Tuğra, 6233 ile mi çekildi muhaha demişsin. Eğer o fan resmini indiripte(hangi sayfadaki olduğunu bilmiyorum ama senin fan idi) çekilen makinenin 6233 olduğunu görmediysem bir daha bu siteye giremeyim. Göremeyeyim.!!!

Bu topic tartışma için açılmadı. Bu konu burada kapansın lütfen. TEŞEKKÜRLER RESİMLER İÇİN (!).

Ayrıca güzel resim görmek istiyorsanız arasıra girip çıkabilirsiniz topicimize. Tabi yorumsuz kalarak ve yanınızda ağzınızı kapatacak birileri bulunarak.

HOŞÇAKALIN(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayhayirli -- 30 Ocak 2007; 19:39:00 >

• quote:

quote:

Arkadaşım konuyu uzatma. İnsanlar nasıl istiyorlar ise öyle düşünsünler. Sen telefonunla memnunsun ve bu kimseyi ilgilendirmez. Ve her zaman inandığım bir şey, (benim kilolarımla alay edenlere cevabım olurdu. Ben mutluyum kardeşim kilomla.) başkası ile alay eden, aslında kendi açıklarını kapamak için dikkat dağıtmaya çalışıyordur. Alay etmek insanın üstünlüğü değil bir zaafıdır. Tıpkı hırs gibi; hırs ta insanın zaafıdır. Yani dalga geçmek insanın yaptığı hatalara bir yenisini eklemekten başka bir şey değil.

• DIGITAL WORLD YANLIŞ ANLADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.

KORAYHAYIRLI GÖRDÜĞÜN O BİLGİ YANLIŞ. BENİM EKLEDİĞİME BAK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

quote:

quote:

6600 dahamı iyi video cekiyodu yaa k790i den

yoksa 3.2 lik k790i mı daha iyi cekiyodu video yu

Evet arkadaşlar konuyu kapatalım; ayrıca burası resim sergilemek için açıldı. Yani Videoları konuşmak için değil. Seviyemi düşürmüyorum. İsteyen inanır isteyen inanmaz. Ama gerçeği bilin arkadaşlar.

erhaninho_cArsi arkadaşta N91'i aldıktan sonra Sony'i unuttu. Telefona yapılan hakaretlere karşılıksız kalıyor. Acaba Müzik konusunda N91'ine laf edilseydi neler söylerdi kim bilir!

Neyse iyi forumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: * T U Ğ R A *

DIGITAL WORLD YANLIŞ ANLADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.

KORAYHAYIRLI GÖRDÜĞÜN O BİLGİ YANLIŞ. BENİM EKLEDİĞİME BAK.

Asıl ben daha açıklayıcı yazamadığım için özür dilerim. Belki o soru işaretlerini daha büyk yapmalıydım sonuçta genelde uzun mesajlarım oluyor ve gözden kaçabiliyor.. Evet arkadaşlar konu uzamasın. Ben daha öncede belirttim K790 ile böyle bir resim çekmedim (Allah aşkına yanımda 10cm lik fanla mı dolaşayım kış ayında). Ama su resmini biliyorum. Yanlız insanın inanması zor oluyor. (Millet maymundan geldiğini söylüyor ya, bunu da mazur görün. Artık o kadar da inanmama hakkım olsun değil mi?)

Bu arada konuya dönelim.

Kedi resmi nasıl? Manyak kedi direk hücuma geçti. Neyseki ben de yemini bozup saldırmadım hayvana ve neyse ki deri mont vardı da kolu kurtardık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 31 Ocak 2007; 9:01:24 >

• Konumuza geri döndüğümüze göre

Edit: 6233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyeron -- 30 Ocak 2007; 20:30:35 >
  • ya bakın su forumun halıne ya... ben ne zaman arkamı donup gıtsem tartısma cıkıyo... ya herkes kendı ısıne baksın ve guzelım forumu kor dogusler ıle kırletmeyelım... LUTFEN... dedıgım gıbı bu sayfa sadece resımlerın konusması ıcın... INSANLARIN KONUSUP KAVGA ETMESI ICIN DEGILL...... lutfen ya.... @master88 ben bu topıgı acarken uyarmıstı.. hakan etme eyleme boyle topık acma dıye sonra kavga cıkıyo... bende dınlemeyıp tum ıyı nıyetım ıle acmıstım bızım DH'cı arkadaslar oyle seyler yapmazlar dıye ama galıba yanılmısım...eger tartısmalar devam edecekse lutfen MODERATOR arkadaslar kıtlesın bu topıgı... benım topıgı acma amacım sadece farklı manzaralar ,yerlerın resımlerı paylasılsın ulasamadıgımız yerlerı gorelım dıyeydı ama.....

Edit:imla hatası..(latınceye o kadar alıstık kı artık turkce yazarken sureklı hata yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 31 Ocak 2007; 0:14:28 >

• biraz fotoğraf sergileyip topiğin asıl amacına dönelim...

6233'ten fotoğraflar...

• 6233'ten devam...

• arkadaşlar bi 6233resmi koyarmısınız 6280in resmi var 6233u merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lcax1

arkadaşlar bi 6233resmi koyarmısınız 6280in resmi var 6233u merak ettim

6233 resimleri için ayrı bir başlık var zaten. Aşağıdaki yazıya tıklayabilirsin.

6233 ILE CEKILEN RESIMLER GALERISI

Eğer telefonun resimlerini istiyorsan onlar da burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 1 Şubat 2007; 4:38:53 >

• Konumuza tekrar döndük ne mutlu. Eğer birilerini kırdıysam özür dilerim.

Yeni resimler eklemeyi düşünüyorum bende 6280'imden
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.