Şimdi Ara

Nokia Pureview 808 video inceleme '41MP Kamerası ile ilk ve tek!' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
44.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mesut çevik'in ve bulutların olduğu fotoğraflar crop edilmiş....

  • Bu Kamera bir lumiada olsaydı süper olurdu

  • eğer windows8 marketini zenginleştirip nokialı cihazlarına pureview özeliiğini getirip, şık tasarımlı ve yüksek bataryalı-cimri tüketimli sistemleer gelirse piyasa dengelerinin değişeceğini düşünüyorum, tabi fiyat konusunda uçmazlarsa

    Durum böyle olursa acıkcası gözümü kırpmadan almayı düşünürüm.

    windows 8 olmuşmu? olmuş.
    nokia zaten tasarım, malzeme kalitesi ve dayanıklık cihazlar konusunda iyi mi? iyi.
    kamera olayında da zirvede mi? zirvede.

    ozaman geriye market ve reklam pazarlama kalıyo, zaman herşeyi göstericek hayırlı işler nokia



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 24 Temmuz 2012; 3:31:16 >
  • Ben hayır diyorum.
  • İncelemede çok güzel birşey demişler. Ben telefonda blakjake gibi , tavla gibi oyunları nadiren sıra beklenecek yerlerde oynarım . Telefondan beklentim süper kamera , süper video , süper flash , dokunmatik ekran , iyi bi kayıt ve müzik çalar , uzun giden pil ömrü , vs vs özellikler beni fazlasıyla tatmin ediyor. Burda bu telefona laf söyleyenler işlemci çekirdek sayılarını eşine dostuna nedemek olduğunu anlatırken bende 41mp resmimi göstererek şaşırtayım insanları. Şuanda n8 kullanıyorum ve fazlasıyla yeterli bi telefon. Saydığım tüm özellikler mevcut. 130 ekran tv me bağlayıp media oynatıcı gibi kullanıyorum. Nokialardaki tek eksin web browserlerin yavaşlığı . Web de gezip oyun oynamak içinde 6 çekirdekli süper güçlü bilgisayarım iş görüyor. Sıkışırsamda işimi hallediyorum n8 le.

  • Boş model

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    quote:

    Orijinalden alıntı: Stanislas Xavier Kamerasını çıkarıp One Xe veya S3e taksak olayı bitirmiş oluruz sanırım..
    saçmalamışsınız.1.si android 41mp desteklemiyor.2.si pureview bir yazılım teknolojisidir ve bu androidde olmayan birşey.3.sü donnaım anlamında yine kamerayı kaldırması mümkün değil. Sizin gerçi düşünce yapınız bu.yapboz sanki kamerayı al geçir.Oldu bende 808e s3deki işlemciyi söküp takayımda bi saçmalamayın artık.


    Dostum biraz sakin :) Arkadaş varsayım yapmış . Böyle bir girişimi yok yani . Böyle bir kamerayı böyle donanımlı bir telefonla çıksa piyasaya süper olur babında söylemiş.

  • Kamera, pil, navigasyon ve malzeme kalitesi olarak eksiksiz denilebilecek bir telefon. Windows 8 ile böyle bir model çıkarıp, donanım ve ekran çözünürlüğü kısmını da düzeltirse Nokia, gerçekten kusursuza yakın bir telefon üretmiş olacak günümüz şartları için. PureView'lu Windows 8 telefonu merakla bekliyorum.
  • Ne derseniz deyin bu, tarayıcının yavaş olduğu ve ekran çözünürlüğünün düşük olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sanki yapamadığından mı? Yoksa telefon kasmıyorsa işlemcisinin frekansı raminin kaç olduğu önemli değil. Neden eksik bırakmışlar yani azıcık daha performanslı olsaydıda 100 lira pahalı olsaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raven

    Ne derseniz deyin bu, tarayıcının yavaş olduğu ve ekran çözünürlüğünün düşük olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sanki yapamadığından mı? Yoksa telefon kasmıyorsa işlemcisinin frekansı raminin kaç olduğu önemli değil. Neden eksik bırakmışlar yani azıcık daha performanslı olsaydıda 100 lira pahalı olsaydı.

    ekran çözünürlüğü düşük doğru ama ekran çözünürlüğünü değiştirselerdi program yükleyebilme özelliğini kayberderdi telefon.Onun yerine düşük çözünürlüklü ama kaliteli bir ekran koymuşlar.ee tabi symbianında buna göre hazırlanması gibi şeylerde zaman alıcı şeylerki nokianın buna zamanı yok(du).Telefonun genel performansı iyi zaten bir tek tarayıcıda sıkıntı yaratıyor.Daha iyi olabilrmiydi dersek tabiki arm11 de kalsın kimse istemez ama konu symbian olunca ve kamera ve cihazın kalitesini görünce es geçilebilir.Geçemem diyorsanız alternatif çok.Ama kaybedeceklerinizde oratada...




  • bence işletim sistemi hariç herşey cuk oturmuş.. yani on numara telefon olmuş.. and. kullanıyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme.
  • Kamera performansına hayran kaldım. Ama diğer konularda kan ağlıyor resmen telefon.

  • Hakikatten Donanım Haber farkı bu dedirtecek mükemmel bir inceleme olmuş. Ben Nokia Pureview 808'i çok beğendim, kamerası için bile alırım. Amaz arkadaş 1500 TL'lik o fiyat nedir yahu. Şu telefonu 1000 TL'den getir, bak nasıl satıyor.

  • Cahilliğime verin bu telefonu aldık diyelim Windows 8 çıkarsa telefonlara bu telefonla geçiş yapılamaz mı ?
  • nokia nın 8 mp telefonu ve htc nin 5 mp telefonu ile yaptığımız piknik esnasında fotoğraflar çektik. Nokia parlak ekranı ile resimleri çekerken htc ye göre çok iyi çekiyor gbi gözüktü. Sonra fotoları telefondan face yüklediğimizde sonuç tam bir rezaletti. Nokia yüzleri tam yakalayamamış bulanık gibi çekmiş htc ise pürüzsüz ve çok güzel çekmişti. ,
    Uzun süredir nefret ettiğim nokia ya tekrar hayran oluyordum ki sadece bir kaç saat sürdü.

    İsterse 100 mp yapsın nokia da birşeyler eksik ::))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hard Coder

    Tek birşey yazmak istiyorum. GEREKSİZSİN NOKİA


    Tek birşey yazmak istiyorum. GEREKSİZSİN HARD CODER !

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnstrdnc

    quote:

    Orijinalden alıntı: Raven Neden düz hesap 40 mp değil? 41deki gizem ne
    Amac nazar degmesin 41 kere masallah


    31'in kamera versiyonu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    quote:

    Orijinalden alıntı: panasonicfz48 nokia direk 8mp olarak duyursaydi ve 5x optik zoom koysaydi fena olmazdi... 41 sayisi sadece gosteris
    Keşke zahmet edip videoyu izleseydin. Gösteriş diyerek cahilliğini bariz bir şekilde belli etmişsin.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Hard Coder Akıllı telefon sınıfına girmeyen bir cihaza sadece kamerası için para verebilecek arkadaşlar mesajımı eksilemeye devam :)
    Neden olmasın? Akıllı bir telefonun yaptığı çoğu şeyi yapıyor. Neticede mahrem bilgilerimi tanımadığım kişilere/kurumlara satan bir kurumun işletim sistemine sahip cihazını almaktansa Symbianı tercih ederim.


    İnsanlara bişey anlatamassın sugar uğraşma boşuna. Tamam işlemci mimarisi, ekran çözünürlüğü ram belleği diğer cihazlara göre düşük kalabilir ancak uygulama kısmını saymassak standart bir Android telefonda yapabildiğiniz herşeyi hatta daha fazlasınıda bu telefonla rahatlıkla yapabilirsiniz. Symbian'ın her zaman söylediğim gibi sağlam bir optimizasyona ve güncellenmeye tamamen yapısının değiştirilmeye ihtiyacı var. Öncelikli olarak tarayıcı performansı geliştirilmeli ki bence Belle ile de bazı noktalara iyileştirme yapılmış. Ayrıca işlemci mimarisi eski olmasına rağmen GPU tarafında 128 MB'lık bir GPU göze çarpıyor. Yani aslında öyle dalga geçilicek, alanlara keriz gözüyle bakılacak bir cihaz değil. Sadece biraz daha geliştirilmesi gerekiyor o kadar ki kamerası 41 MP dediğiniz zaman belki profesyonel kamera beklentisi oluşuyor insanlarda ancak bu telefon kamera anlamında telefon piyasasının en profesyoneli.





  • İncelemede Pureview'in Video kaydederken çok yüksek desibelde sesleri rahatça kaydedebildiği söylenmemiş buda çok önemli bir özellik konserde düğünlerde yada diğer eğlence mekanlarında çok çok iyi olacak bir özellik bu...

  • Cihaz başarılı, kim ne derse desin...

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.