Şimdi Ara

Nokia Pureview 808 video inceleme '41MP Kamerası ile ilk ve tek!' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
44.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Pureview ve Windows 8 li telefon çıkarsa bir sonraki telefonum nokia olacak


    şuan için konsept olarak windows phone 8 li pureview Lumia 1001 üzerinde çalışıyormuş 1.6 ghz çift çekirdek 4.3 inch AMOLED 1280x768 2200 Mah pil NFC/BT 3.0 ve Windows Phone 8 in tüm özelliklerini içeriyormuş ama ne zaman çıkar bilinmez...
    http://news.softpedia.com/news/Nokia-Lumia-1001-PureView-Concept-Phone-Runs-Windows-Phone-8-282663.shtml





  • Çekilen videolarda özellikle zoom yaparken ağzım açık kaldı. Film bile çekilir bunla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raven

    Neden düz hesap 40 mp değil? 41'deki gizem ne

    Amac nazar degmesin
    41 kere masallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce adam gibi telefon yap sonra 41 MP kamera yaparsın. Bundan 10 yıl öncesine bakıyorum da hemen hemen herkes Nokia kullanırdı ve şimdi görüyoruz ki bilinçsizce yapılan bir açıklamın sonucu Nokia bu hala geliyor...

    Ama kamera gerçekten iyi lakin sadece kamera için de çok çok az kişi alır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 23 Temmuz 2012; 2:50:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panasonicfz48

    nokia direk 8mp olarak duyursaydi ve 5x optik zoom koysaydi fena olmazdi... 41 sayisi sadece gosteris

    Keşke zahmet edip videoyu izleseydin. Gösteriş diyerek cahilliğini bariz bir şekilde belli etmişsin.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hard Coder

    "Akıllı telefon" sınıfına girmeyen bir cihaza sadece kamerası için para verebilecek arkadaşlar mesajımı eksilemeye devam :)

    Neden olmasın? Akıllı bir telefonun yaptığı çoğu şeyi yapıyor. Neticede mahrem bilgilerimi tanımadığım kişilere/kurumlara satan bir kurumun işletim sistemine sahip cihazını almaktansa Symbian'ı tercih ederim.
  • kim ne derse desin nokia abi, zaten zirilyon tane telefon var piyasada,çinliler bile android telefon yapıyo abi, bırakın nokia nın bi farkı olsun, nokia da farkını ortaya koyuyor zaten helal olsun nokia
  • Dslr makine alacaktım gerek kalmadı

  • inceleme çok güzeldi. baya önemsemişsiniz konuyu çok teşekkürler. izlediğim en iyi telefon incelemelerinden biriydi. ve her şeyi açıkça ifade etmişsiniz.

    bu 41mp nokia yı kurtarır mı? evet kurtarır. winphone8 e geçtikleri zaman bu telefonlara bu kameraları koyunca diğer üreticilerin telefonlarıyla an itibariyle uçurumlar kadar fark yaratıyorlar. fiyatları çok uçurmazlarsa bu kamera olayı ve winphone8 birleşince nokia kesinlikle kullanıcıların listesine firecek ve baya kafa karıştıracaktır:) nokia eğer fiyatları bu modeldeki gibi uçurmazsa 2 yyıl içerisinde eski günlerine döner. ama sırf kamera için bu fiyatları koyarsa (diğer markalarda win. lu telefonlar yapacak) insanlar aynı telefonu sadece kamera farkı ile (ki kaldı ki sosyal paylaşım siteleri için rahatlıkla yeterli diğer kameralar da) daha ucuza alma yoluna girecektir. umarım kendini kral sanıp fiyatları şişirmezsin nokia:)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akut One

    Dslr makine alacaktım gerek kalmadı

    aynen kardeş hiç gerek yok, o kadar slr takoz makinalara para verme, ha alırsan da üst düzey bi slr 2000 tl civarı gerçekten 808 den farkını ortaya koyan o zaman tmm, ama 1500 tl seviyesindeki slr makinalarla 808 aynı seviyede aşağı kalır yanı yok fotoğraf acısından..
  • Bunca zaman Pureview 808'in çektiği örnek fotoğrafları görüp incelemiştim ancak video çekiminin orijinal halini ilk defa görüyorum. Fotoğraf kalitesi bir yana, video kalitesi resmen kendine hayran bıraktı. İnanılmaz kaliteli bir video olmuş; zoom in/out geçişleri bile oldukça şaşırtıcı.

    Görüldüğü üzere "Bu cihazı kim alır"cı arkadaşlar var. Öncelikle söyleyeyim, ben almam. Gerek uygulama kısıtlılığı, gerek düşük internet tarayıcı performansı, gerekse de sosyal ağ bakımından zayıf kalması sebebiyle bana hitap etmiyor. Benim Desire HD telefonum çok daha işlevseldir bana göre. Ama herkes akıllı telefonunu bu şekilde kullanmıyor. Bakıyorum, nişanlımda Incredible S var ve telefonun sahip olduğu potansiyelin çok azını kullanıyor. Ayrıca etrafımda özellikle IPhone'a sahip olup 2-3 uygulama bilen kişiler de mevcut. "Madem özelliklerini kullanmayacaksın, neden akıllı cihaz alıyorsun?" sesleri yükselebilir, hatta kendi içinde mantıklı bir görüş bile olsa buna kişinin kendi karar verir, biz karışamayız. Zaten bu bahsettiğim kişiler daha çok fotoğraf çekimi ve internette dolaşabilmek için alıyorlar. Uygulamadır, oyundur, temadır, ek özelliktir... umurlarında olmaz. İşte bu kişiler için tercih edilebilecek bir ürün olmuş. Ayrıca "an"ı yakalamak kişi için önemliyse bu telefon hayat kurtarıcı olabilir, hem de yüksek fiyatına rağmen. Şahsen denemedim ancak incelemeden de anlaşılacağı üzere telefonun ses kalitesi gayet iyi. Halen telefonların mp3 çalma kalitesini beğenmeyen biri olarak yanımda ayrı bir mp3 çalar taşırım. Bir cihaz, rakiplerinden daha yüksek ses kalitesi sağlayabiliyorsa, bunu yaparken de şarj tüketimi konusunda cimri davranıyorsa yine tercih edilebilir bir hal alabilir. Sadece talepler ve beklentilere bağlı.




  • video esnasında foto cekebilmesi lazım... one x ve s3 yapabiliyor bunu..kamera odaklı bir telefonda yapabilmeli...
  • bu kamera merakı da nedir arkadaş...adamın hobisi ise alır slr işine bakar.o kadar konuştuktan sonra keşke fiyatına da değinseydiniz. biraz mantıklı biri 1500 lira sayar mı su alete.

  • windows 8 gelsin siz o zaman göreceksiniz, android den daha performasnlı bir sistem olacak.

  • bu telefonu alacak arkadaşlar kamera odaklı kişiler olarak düşünüyorum şayet şuan bütçem izin verse, samsung galaxy s3,yanına da bunu çekerdim daha kralı olmazdı herhalde. Kamera dışında başka tatmin edici şaşırtıcı özelliği yok tabi.

  • Xenon ayrı dünya abi bu androide neden koymuyorlar anlamış değilim xt720 dışında adam gibi android xenonlu yok.Sony ericssondan bekliyodu millet o da fos çıktı.Ayfonda olması zaten mümkün değil.Androidin satması için ayrıca bir nimet bence xenon duysun sesimizi dünya android xenon istiyoz.
  • olmamış
  • Nokia türklere özel yapmış galiba telefonu bknz:Vay yeni telefon mu aldın kamerasi kaç megapiksel? :D

  • Hepsiburada ve HızlıAl 1500 liradan giriş yapmış. Bir iki ay içinde herhalde 1300 liralara düşer.
  • Nokia telefonda kendi ile çelişmiş.41mp(38mp) kamera ile mükemmel foto ve videolar çekiceksin ama dandik ekran çözünürlüğü ile görüntüleyeceksin:D 41mp de biraz abartılmış.Poster asılır duvara:)

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.