Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Bir sorum var.

Wifi ile bağlı iken, netten dolaşıp çıktıktan sonra, ekranda wlan araması hemen ben çıkınca tekrar yapıyor ve bağlandığım wifi bulundu oluyor..

Halbuki sürekli "bağlı" yazması gerekmez mi ?
    Girip çıktığım an tekrar yapıp bağlıdan bulunduya düşüyor.. Sorun nerede hangi ayarda ?

Eğer netten çıkış yaptıysanız yani tarayıcıyı tamamen kapattıysanız bağlı kalmaz. Eğer tarayıcı açıkken no tuşuna basıp herhangi bir işlem yaparsanız bu durumda bağlı kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

quote:

Bir sorum var.

Wifi ile bağlı iken, netten dolaşıp çıktıktan sonra, ekranda wlan araması hemen ben çıkınca tekrar yapıyor ve bağlandığım wifi bulundu oluyor..

Halbuki sürekli "bağlı" yazması gerekmez mi ?
    Girip çıktığım an tekrar yapıp bağlıdan bulunduya düşüyor.. Sorun nerede hangi ayarda ?

Eğer netten çıkış yaptıysanız yani tarayıcıyı tamamen kapattıysanız bağlı kalmaz. Eğer tarayıcı açıkken no tuşuna basıp herhangi bir işlem yaparsanız bu durumda bağlı kalır.

Aslnda niyetim farklı idi..
    Whatsapp içindi bu. Bulundu olduğu an paketten yemeye başlıyor. Bağlı için arkada hep browser açıkmı kalacak yani ?

• quote:

Evet hocam hep açık kalması lazım. whatsappın ayarlarından wlan ı ayarlayın olmaz mı
  • quote:

quote:

Evet hocam hep açık kalması lazım. whatsappın ayarlarından wlan ı ayarlayın olmaz mı

Whatsapp hiç kapanmadığı için (bir kaç programla kapanıyor) ne açık olsa onu yiyor.
    Wi fi bağlı kalsa ondan devam eder..

Peki arkada hep browser açık kalması şarjı yemez mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Whatsapp hiç kapanmadığı için (bir kaç programla kapanıyor) ne açık olsa onu yiyor.

Evet hocam oda şarjı yer. sırf bu yüzden ben kullanmıyorum whatsapp. bende durum şöyleydi. evde wlan ın çektiği yerde wifi çekmediği yerde edgeden bağlanıyordu. sizde neden böyle değil anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam oda şarjı yer. sırf bu yüzden ben kullanmıyorum whatsapp. bende durum şöyleydi. evde wlan ın çektiği yerde wifi çekmediği yerde edgeden bağlanıyordu. sizde neden böyle değil anlamadım

Wifi sürekli bağlı kalmadığı için geçiş yapıyor.
    Sürekli browser kalacak demek ki.

Sanki eskiden olmadan da oluyordu ,neyse bakalım (:

• arkadaşlar e72yi yeni aldım.tcell internet paketi yaptım 250mb. devamlı turkcell wap la giriyor deli olucam internet paketimden gidiyo devamlı hiçbişey yapmadığım halde.etkin bağlantılarda çıkıyo bağlantıyı kes diyorum 2 dk sonra yine oluşuyo.ne yapacağımı şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilarabsk

arkadaşlar e72yi yeni aldım.tcell internet paketi yaptım 250mb. devamlı turkcell wap la giriyor deli olucam internet paketimden gidiyo devamlı hiçbişey yapmadığım halde.etkin bağlantılarda çıkıyo bağlantıyı kes diyorum 2 dk sonra yine oluşuyo.ne yapacağımı şaşırdım

büyük ihtimalle e posta kutusu açıktır. e postaya girip bağlantıyı kes diyerek çıkış yapmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkani

yeni sürümde şarj süresi azalan varmı? öncesinde 3 gün giden şarjım bu ara 2 gün filan gitmeye başladı. güncellemeden önce ve sonraki kullanma şeklimde bi değişiklik olmadı.. ben görünür bi değişim sezemedim..
    bu arada türkcell cihazı olanlar güncelleme beklemesinler..

galiba benim tel.turkcell,bu güncellemelerden yararlanamayacakmıyım,ne yapmam gerekiyor,şimdi tel üzerinden günc.yaptım 054 oldu ,bu iyi yada kötü bir versiyonmu,son versiyondan ne kadar geri acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papurcu

quote:

Orijinalden alıntı: furkani

yeni sürümde şarj süresi azalan varmı? öncesinde 3 gün giden şarjım bu ara 2 gün filan gitmeye başladı. güncellemeden önce ve sonraki kullanma şeklimde bi değişiklik olmadı.. ben görünür bi değişim sezemedim..
    bu arada türkcell cihazı olanlar güncelleme beklemesinler..

galiba benim tel.turkcell,bu güncellemelerden yararlanamayacakmıyım,ne yapmam gerekiyor,şimdi tel üzerinden günc.yaptım 054 oldu ,bu iyi yada kötü bir versiyonmu,son versiyondan ne kadar geri acaba.

NSS kullanımını biliyosanız hocam produce code nu degiserek en son güncellemeyi yükleyebilirsin hocam.. Basit bir işlem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne ya 240x320

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protechnology

Bu ne ya 240x320

yaa maalesef,ama şirket maılı kurdum mu hiçbirinin anlamı yok benım ıcın forever e72 olur,

yoksa dun aksam xperıa tecrube ettım muthısss
  • arkadaşlar benim versiyon 054 ,bu versiyon nasıl iyimi,bundan sonra kaç versiyon değişti acaba en iyi versiyon hangisi acaba?
  • quote:

arkadaşlar benim versiyon 054 ,bu versiyon nasıl iyimi,bundan sonra kaç versiyon değişti acaba en iyi versiyon hangisi acaba?

benim 091 gibi br sürümü var.
  • arkadaşlar benim telefonumda navigasyon benim olduğum konumu göstermiyor başka bir adresi telefonu aldığım yeri gösteriyor neden böyle bu menet
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

arkadaşlar benim versiyon 054 ,bu versiyon nasıl iyimi,bundan sonra kaç versiyon değişti acaba en iyi versiyon hangisi acaba?

hele şükür produc kodunu değiştirip son sürümü yükledim.
  • quote:

quote:

quote:

senn adına sewndm senin tel yurtdısımıydı trcell çıkışlı falanmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

senn adına sewndm senin tel yurtdısımıydı trcell çıkışlı falanmı?

tel.turkcell,çıkışlıydı.benim gibi güncelleme sorunu yaşayanlar NSS ile eski kodu silip 0587336 kodunu kullanıp,nokia suite ile güncelleyebilirler,ama güncellemeden sonra kesin format atın yoksa bazı uygulamalar sıkıntı yapar.

• hiç bir şekilde hiç bir yerde intenette bağlanamıyorum bağlantı hatası ! veriyor telefonuda kapatmadan gitmiyor bu uyarı bir iki ay sonra nokia'dan kurtuluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webconn -- 7 Temmuz 2012; 13:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

hiç bir şekilde hiç bir yerde intenette bağlanamıyorum bağlantı hatası ! veriyor telefonuda kapatmadan gitmiyor bu uyarı bir iki ay sonra nokia'dan kurtuluyorum

Nasıl yani iptal etmek için herhangi bi seçenek falan çıkmıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.