Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SIRINGHA

şimdi e72 almiyim mi :S ? e71 mi alim ? yoksa başka telmi alim napim ya :S ? işlemci hızı falan ara yüz geçişler e72 daha hızlı diyorlardı puff kafam karıştı ya napcam ne alcam :S

Aradaki fiyat farkı epey azalmış durumda... Ben şahsen piyasada yeni model varken eskisini almazdım. Dediğim gibi E72 mükemmel cihaz değil, olmaması gereken eksiklikler var ama neticede bu onun kötü bir cihaz olduğunu göstermiyor. Misal pusulalı haritası, telefonu çevirince susması gibi işe yarayan ilginç detayları var. Üstelik Nokia Messeging da gayet başarılı çalışıyor.

Önerim media markt vs. gidip iki cihazı da bir süre incele, hangisine kafan yatarsa onu al geç gitsin... Ya da boşver biraz bekle iphone 4 geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kego

quote:

şimdi e72 almiyim mi :S ? e71 mi alim ? yoksa başka telmi alim napim ya :S ? işlemci hızı falan ara yüz geçişler e72 daha hızlı diyorlardı puff kafam karıştı ya napcam ne alcam :S

Aradaki fiyat farkı epey azalmış durumda... Ben şahsen piyasada yeni model varken eskisini almazdım. Dediğim gibi E72 mükemmel cihaz değil, olmaması gereken eksiklikler var ama neticede bu onun kötü bir cihaz olduğunu göstermiyor. Misal pusulalı haritası, telefonu çevirince susması gibi işe yarayan ilginç detayları var. Üstelik Nokia Messeging da gayet başarılı çalışıyor.

Önerim media markt vs. gidip iki cihazı da bir süre incele, hangisine kafan yatarsa onu al geç gitsin... Ya da boşver biraz bekle iphone 4 geliyor

iphone 4 'e para yetmez hocam öğrenci adamız iphone para dayanmazki öğrenci adamız hızlı olsun değil günde fazla msj yazıyorum klavyesi hoşuma gidiyor mail alıyorum bazı yerlerden onlara bakmak için falan istiyorum alıcam işte inş. yani dediğin gibide eski cihaz varken yeniside alınmaz aradaki fark baya az ama kullanmadığım için kullananlara hani soruyorum tel nasıl iyimi alınırmı kullanılırmı fazla anlıyan biri değilim sonuçta telden ondan araştırma yapıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kego

quote:

iphone 4 'e para yetmez hocam öğrenci adamız iphone para dayanmazki öğrenci adamız hızlı olsun değil günde fazla msj yazıyorum klavyesi hoşuma gidiyor mail alıyorum bazı yerlerden onlara bakmak için falan istiyorum alıcam işte inş. yani dediğin gibide eski cihaz varken yeniside alınmaz aradaki fark baya az ama kullanmadığım için kullananlara hani soruyorum tel nasıl iyimi alınırmı kullanılırmı fazla anlıyan biri değilim sonuçta telden ondan araştırma yapıyorum

kullanılır aradaşım al sen e72 bırak iphone4 ü para yetmiosa .. telefonu elinle iki taraftan kavrayınca sebeke kayboluyormuş koskoca apple in CEO su da telefonu o şekilde tutmayın sizde kardeşim demiş bu da ayrı bi facia

yaa bu işler bence zevk meselesi hangisini beğeniyorsan onu al

• quote:

Orijinalden alıntı: TonyMontana1912

telefonu elinle iki taraftan kavrayınca sebeke kayboluyormuş koskoca apple in CEO su da telefonu o şekilde tutmayın sizde kardeşim demiş bu da ayrı bi facia

ben teli iki elimle kavramayı seviyorum elime oturcak iki elimin parmaklarını kullanarakta yazı yazıcam gitmez o zaman bana iphone4

• valla bir telefona 1300-1500 lira vermek bana pek mantıklı gelmiyor.. kral notebook parası sonuçta.. çok yüksek beklentilerin yoksa iphone yarı fiyatına e72 işini rahatlıkla görecektir..
  • E71'i 15 ay kullandıktan sonra E72 aldım kullanıyorum. Önemli bir problemi yok. Rahatça alıp kullanabilirsiniz.Sıkıntı denen şeylerin hiçbirini sıkıntı diye yaşamadım. Ha kafaya takıyorsan her telefonda birşeyler bulursun. Arızalı, hatalı bir telefona denk gelmediğin sürece alır rahat rahat kullanırsınız. İyi denen E71 karşı taraf aramaya cevap verince 2-3 saniye sesi iletmez sonra düzelirdi. 5-6 sürüm güncellemesinden sonra son sürümde düzeldi sanırım. Telefon ağırlaşması, takılması vs sorunların çoğu Symbian üzerine kurulan programların yarattığı sorunlar çok program kur-kaldır yapıp cihazları fazla kurcalayınca hatalar başlıyor. Windows ve İphone 'da durumu bilmem ama Symbian sistemli telefon üreticileri çıkan ve cihazlara kurulan programların düzgünlüğünü daha iyi denetlemeli, lisanslamalı. Nokia gibi sertifika hatası diye hiçbir programı kuramamak çözüm değil, asıl bu noktada Nokia eleştirilmeli bence. Yoksa cihaz sıkıntılı diye şikayet edince cihazı hack etmiş, uygunsuz program kurmuşsunuz demek kolaycılık.

• cevaplayan olmamış.. bilen yok mu?

quote:

Orijinalden alıntı: lespaul_84

arkadaşlar merhaba;

samsung sbh500 stereo bluetooth kulaklığım var. daha önce bu kulaklıkla birçok telefonda sorunsuz bir şekilde müzik dinlerken, e72'de müzik dinleme esnasında kesilmeler oluyor. bahsettiğim kesilme minimum 2 saniye sürdüğünden, inanılmaz can sıkıcı bir durum.

daha önce böyle bir sorun duydunuz mu? acaba benim telefonumda mı sorun var?
  • son güncellemeleride yaptıktan sonra telefon bayağı bi hızlandı bu arada başıma da ilginç bi olay geldı bugun benım e 72 nın alt tarafında oynama vardı bıkac arkadasta aynı sorundan muzdarıptı burda yanlıs hatırlamıyorsam sabah telefonu kulagımla cenem arasına sıkıca koyup konusurken cat dıye bı ses geldı bı anda o oynama gectı:) teknık servıse vermekten daha mantıklı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Onun yerine large time isimli ekran koruyucuyu da tavsiye ederim.. Ekran koruyucudaki saat büyüyor..

nasıl ayarlıyoruz...
  • Önceden oynadığım 3 oyun E72 için wide screen olanları.
    Sky Force

Sky Force Reloaded

Super Miners

http://www.4shared.com/file/1LekSaxg/3oyun.html
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s13/lsv4f1c8/3oyun.rar.html

• ben bugün e72 aldım fakat wlan dan bi türlü nete bağlanamadım ağı buluyo orta düzey kalitede fakat web taraması yap dediğimde bağlanmıyo bi türlü acaba mesafe mi uzak yoksa ayar falan mı yapmam gerek ?
  • uzun zamandır foruma giremiyorum sınawlardan dolayı anca bakabıldım de neler yazılmış e71'le kıyaslayanlar var hala bu telefonu ya. ben ikisinide kullandım e71 telefon değil oyuncak bana göre. bi kere e71 de iki satır bişey yazmak zulüm. e72'nin klavyesınde fark yok gibi duruor yan yana koyunca ama ele alıp ıkı kelıme yazınca ne kadar farklı oldugu anlaşılıor. parası olanlara dıorum yalandan e71'e para wermeyın. işlemci farkı bi kere e71 n ne kadar geride oldugunu gösterior. e serisinin amirali bu telefon kimse şu sorunu var bu sorunu var demesın. ben 5 aydır kullanıorum teli dahaca karşılaşıpta çözemediğim bi sorunu yok. mail kutusunu ayarlayamadık diolar gps çalışmıo dıolar bunun gibi bir sürü sorun yazıolar. e sen beceremıosan ayarlamayı nokıa ne yapsın.sen iphone 'da alsan uygulamaları kullanmayı beceremediğin için dunyanın bir numaralı telefonuna dıeceksin ki hıc kullanıslı değil. böle adama ne dıeceksın bılıomusun al bi 3310 kullan:D alacak arkadaşlara dıorum paranız varsa e71'e para vermeyin. çözemediğiniz konular warsa sorun çözelim ama yalandan cihaza suç bulmayan 750 liralık telefona yok su sorunu var yok suyu var dıe kırletmeyın. eger bu cıhazın dedıklerı gıbı sorunları varsa pıyasada bi tane telefon yok bana göre o kadar sorunsuz mukemmel bı cıhaz. kimileri dıo ne cok sorunu var bu cıhazın almaktan vazgectım ya ne sorunu var ben nıe bılmıorum:D sorunlu cıhaz mı arıosunuz alın bi 5800 da gorun asıl sorunlu cıhaz nasıl oluor. saygılarımla arkadaşlar alacak olanlara gönül rahatlıgıyla tawsıye ederım...

• OVİ'DE (PARTY HE SHE İT) İSMİNDE BİR TEMA VAR ,SARI RENKLİ(TOPAZ) E72 KULLANAN ARKADAŞLARA ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR MUTLAKA İNDİRİN:)
  • Arkadaşlar ovi store'dan sms Önizleme diye bi application kurdum...bi süre aktive etmeye çalıştı...5-6 dk bekledikten sonra olmayınca kapattım fakat telefonda mesaj gönderilirken çıkan alttaki ufak işaret kaldı gitmiyor...application galiba yurtdışında bi yere sms göndererek aktive oluyomuş...muhtemelen ben aktive sırasında kapattığım için kuyruktamı kaldı ne oldu anlamadım ama çözemedim sorunu...varmı yardım edebilecek biri acaba?
  • arkadaşlar merhaba.acaba bu e72 nin en son çıkan güncellemesi hangisi?bir de k.paneli/telefon/sw güncelleden güncellememi yapsam telefon hafızasına yüklü temalar,uygulamalar,rehber vb. silinir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever1903-89

Arkadaşlar ovi store'dan sms Önizleme diye bi application kurdum...bi süre aktive etmeye çalıştı...5-6 dk bekledikten sonra olmayınca kapattım fakat telefonda mesaj gönderilirken çıkan alttaki ufak işaret kaldı gitmiyor...application galiba yurtdışında bi yere sms göndererek aktive oluyomuş...muhtemelen ben aktive sırasında kapattığım için kuyruktamı kaldı ne oldu anlamadım ama çözemedim sorunu...varmı yardım edebilecek biri acaba?

Onu mesajlar bölümünde giden kutusundan sil. Gider.
  • quote:

Arkadaşlar ovi store'dan sms Önizleme diye bi application kurdum...bi süre aktive etmeye çalıştı...5-6 dk bekledikten sonra olmayınca kapattım fakat telefonda mesaj gönderilirken çıkan alttaki ufak işaret kaldı gitmiyor...application galiba yurtdışında bi yere sms göndererek aktive oluyomuş...muhtemelen ben aktive sırasında kapattığım için kuyruktamı kaldı ne oldu anlamadım ama çözemedim sorunu...varmı yardım edebilecek biri acaba?

ben de mail yollarken iptal ettim sonra mail programını kaldırdım ama aynı işaret bende de kaldı ve şu ana kadar gideremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

çok sağolasın...basit bişeymiş farkettim biraz daha kurcalayınca...:)
  • Arkadaşlar benim sorunum telefonun tuş kilidine şifre koydum, fakat şifreyi kaldırmak istedigim zaman, telefonun kilidi açılamıyor diyor bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

çok sağolasın...basit bişeymiş farkettim biraz daha kurcalayınca...:)

Rica ederim kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.