Şimdi Ara

Nokia'nın en iddialı Android telefonu elimizde: Nokia 6 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BERBAT BİR GÜNDE BOZULDU KASKOLU DEDİLER DEĞİŞMEDİLER NAPCAM BİLMİYOM

• Hiç kimseye tavsiye etmem alalı iki aya yakın iki kez servise gönderdim şebeke problemi var çekiyor gözüküyor ama internet e girmiyor aynı yerde aynı hattı kullandığımız halde arkadaşin telefonu huvai P8 4,5 G çekiyor benimki3g ve nete girmiyor gitti geldi yine aynı. Ayrıca bu telefon da galeri , dosya yöneticisi, müzik çalar, screen morning gibi uygulamalar ı ben bulamadım.

• İnternet yavaş nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 tl lik telefondan ıphone 6 samsung s6 performensı b mı bekliyorsunuz . kıyaslarınız hep hatalı...

kıyas yapılacaksa nokıa 8 ile diğerlerini fiyat fayda orantısı olarak hesaplayın...

nokıa 6 : samsung j 5 ve j7 serilerine denk bir telefondur... daha üst segment cihazlarla kıyaslamak adil olmaz..

• En azından Nokia TR'de resmi olarak satış yapıyor. Xiaomi vb cihazlarla karşılaştırmayın. Resmi olarak buraya giriş yapsa o çok beğendiğiniz Mi'leri 2000+ seviyesinden alabilirsiniz.

Bence giriş+orta arası bir yerde bu cihaz. Samsung'un domine ettiği giriş ve orta seviyede "Ben de varım" diyor. Sanki J5 J7 çok hızlı çok matah. 2 Gb ram ile çıkarmış J5 pro diye geziniyor samsung.

Nokia doğru işler yapıyor kim ne derse desin. Giriş ve ORta segmentte çok boş kaldı samsung. Her şey amiral gemisi dedikleri cihazlar değil.
  • Çok doğru katılıyorum. Samsung J7 pro getirdi 16gb olarak yemedi. 2. parti 32gb olarak dagıttılar piyasaya. Samsung'un domine ettiği pazarda iyi bir seçenek oldu bence. 4 aydır kullanıyorum. Gerçekten stabil ve güzel bir telefon. Tabi verdiğiniz paraya orantılı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Yanlış bilmiyorsam 1350 lira fiyatı var o paraya benzer donanımda iki tane xiaomi 4x alınır. Vodafone un nokia fiyatlarında ciddi indirime gitmesi gerek.

Vodafone ve Nokia arasında ki ilişki nedir hocam?
  • Nokia bi aralar piyasanın altını üstüne getiriyordu uzun zamandır istediklerinin çıkaramamalarına üzülmüştüm inşallah bu telefonlarla piyasanın tepesine çıkarlar tekrar
  • Arkadaşlar kimse nokia ya kabahat bulmasın. Nokia yı mikrosoft satın aldı ve kendi işletim sistemi için bekletti. Ms kendi işletim sistemini bir türlü hayata geçiremedi ve uygulama bakkalını da yeterli seviyelere ulaştıramadı. Ms nin bu başarısızlığının en büyük mağduru maalesef ki Nokia oldu.

Ben nokia nın bu atağını gayet başarılı buluyorum. 6 serisi sar değeri en düşük telefonlardan. Ve 2018 serisinde büyük farklılıklar var. 8 çok iyi ama fiyatı baya yüksek. Şuan nokia 6 1000 TL nin altına alınabilir ki bu özellikte yetkili dağıtıcı garantili kaç telefon var acaba.

Çin telefonları çok başarılı​ fakat sar değerleri çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitella -- 4 Şubat 2018; 1:21:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: lido

Yanlış bilmiyorsam 1350 lira fiyatı var o paraya benzer donanımda iki tane xiaomi 4x alınır. Vodafone un nokia fiyatlarında ciddi indirime gitmesi gerek.

Vodafone ve Nokia arasında ki ilişki nedir hocam?

Vodafone ile sadece anlaşma yapıldı. Bir süreliğine bazı Nokia cihazlar sadece Vodafone'a özel satıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 serisi Türkiye'ye geç girecek sanırım. Bu telefonu almayı düşünüyorum. Lakin işlemcisi çok kötü, ahizesi parazitli ve kamerası çok kötü gibi yorumlara rastlıyorum. Kullanıcı arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilir mi? Alışveriş sitelerinde birçok yorum var ve kimisi 2 gün kullanıp yorum yapmış. Güvenemiyorum o yüzden.
  • 2018 modelini bekliyorum. Mevcut modelin islemcisi gayet yeterlide tek kotu yani kasa biraz buyuk.

Yeni model de kamera yine ayni. Ram 1 gb daha fazla. Kasa ekran orani daha iyi olsa da bu seferde kasa daha kalin.

Gidip snap800 600 vs alacaginiza gidin snap400 alin bataryaniz daha uzun gitsin. Ben kendim mobilde oyun olayini biraktim zaten.

• Kardeş nokia 6 aldım sıfır telefon çok ısınıyor neden ve ne yapmalıyım

• Swonz kullanıcısına yanıt
    tuttu kardeş :)
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Oyun oynarken mi ısınıyor?
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru dizel araba gibi hiç harcamıyor belki hız oyun vs isteyenler için cazip gözükse de günün ortasında ortada kalınca hızın bir önemi kalmıyor. Telefonu sabahtan beri kurcalıyorum 8.1 güncellemesini de yaptı şuan %75 te snap 630 dan hızlı değil ama sonuçta 2 katıda değil 0,4 ghz daha hızlı sadece. yanlış mı?
  • Kamera kötü diyenler yalan söylüyor. Bence çok iyi görüntü kalitesi var. Kendim kullandığım için söylemiyorum. Kusurlu olsa çekinmeden yazarım. Ahizede parazit yok istersen Dolby'yi açarsın yanında konuşuyormuş gibi dinlersin. Ama dolby açarsan telin zil sesi kısık çıkıyor. Bunu da söyleyim. İşlemci kötü değil. Speed testlere gidip bakabilirsin iphone 6 yı şutlamış. 3 gb ram herşeye yeter. Kullandıkça tecrübelerimi yazarım.
  • nitella kullanıcısına yanıt
    aynen sar değeri konusunda özellikle a1 1,75w/kg iken nokia 0,49w/kg
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.