Şimdi Ara

Nokia neden android'e geçmiyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukarda zaten açıklanmış şuan wpnin gelişebilmesi yazılımcılara bağlı onları teşvik etmeliler bbm ve wpnin marketi kötü durumda market bir işletim sisteminde çok önemli symbianda,wpde(yavaş yavaş gelişiyor) market anlamında hiçbir şey yok desem yeridir uygulamalar oyunlar çok da ndik market.bbm içinde geçerli bu durum.nokiada android istenmesini ben markete bağlıyorum
  • android ücretsiz bir yazılım olmasına karşın nokia delikanlılık yapıp geçmedi :) androidli cihaz üreten firmalarlada dalga geçti bknz.. finlandya ata sözü ile nokia tarafından yapılan eleştiri: Finli çocuklar soğukta ısınmak için üzerlerine işerlermiş gibi basitce o sıcağın etkisi kısa sürecek ve yaptığınıza pişman olacaksınız gibi bir laf sokmasıydı ama android nokia yı yılan gibi soktu zehirledi hastanelik etti nokia çok çırpındı kansız cansız kaldı yiyecek bulamadı evlatlarını sattı! olmadı eşyalarını! sattı olmadı kendine bir eş aramaya başladı tam bu sırada eski karısıyla husumeti olan windows nokia yı ayarttı nokia garibimde napsın çoluk çocuğunu geçindirmek kötü yola düşmemek için aralarında bir yüzük taktılar:) evlendiler ve çocuklarıda olmaya başladı ama ilk çocukları biraz taşdevrinden kalma kaba saba ama espirili Renkli! kişilikli dohuzyüzyirmi adında sevimsiz bir çocuk oldu ama milletin çocuklarının yanında harbiden tam bir eşşek edasıyla salındı durdu ama hala istediği yerlere getiremedi bu karı-koca çocuklarını hatta bu windovs nokia yı htc yinende aldattı ondan olan çocuklarıda pek popüler biri olmadı olamadı seneleeer seneleri kovaladı finli çocuklar üzerlerine işemiş olabilirdi ama koreli çocuklar piyasaya kalın elbiseleri ve mükemmel ısıtmalı donanımlarıyla çıktılar....

Hal böyle oluncada nokianın gerilemesi çoook normal işte şimdi daha çok çalışmak üretmek zorundalar ama fantazi arayan kitle hariç wp ile rahat bir 5 yıl bir halt olmaz diye düşünüyorum...hayırlı forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

android ücretsiz bir yazılım olmasına karşın nokia delikanlılık yapıp geçmedi :) androidli cihaz üreten firmalarlada dalga geçti bknz.. finlandya ata sözü ile nokia tarafından yapılan eleştiri: Finli çocuklar soğukta ısınmak için üzerlerine işerlermiş gibi basitce o sıcağın etkisi kısa sürecek ve yaptığınıza pişman olacaksınız gibi bir laf sokmasıydı ama android nokia yı yılan gibi soktu zehirledi hastanelik etti nokia çok çırpındı kansız cansız kaldı yiyecek bulamadı evlatlarını sattı! olmadı eşyalarını! sattı olmadı kendine bir eş aramaya başladı tam bu sırada eski karısıyla husumeti olan windows nokia yı ayarttı nokia garibimde napsın çoluk çocuğunu geçindirmek kötü yola düşmemek için aralarında bir yüzük taktılar:) evlendiler ve çocuklarıda olmaya başladı ama ilk çocukları biraz taşdevrinden kalma kaba saba ama espirili Renkli! kişilikli dohuzyüzyirmi adında sevimsiz bir çocuk oldu ama milletin çocuklarının yanında harbiden tam bir eşşek edasıyla salındı durdu ama hala istediği yerlere getiremedi bu karı-koca çocuklarını hatta bu windovs nokia yı htc yinende aldattı ondan olan çocuklarıda pek popüler biri olmadı olamadı seneleeer seneleri kovaladı finli çocuklar üzerlerine işemiş olabilirdi ama koreli çocuklar piyasaya kalın elbiseleri ve mükemmel ısıtmalı donanımlarıyla çıktılar....

Hal böyle oluncada nokianın gerilemesi çoook normal işte şimdi daha çok çalışmak üretmek zorundalar ama fantazi arayan kitle hariç wp ile rahat bir 5 yıl bir halt olmaz diye düşünüyorum...hayırlı forumlar

Bildiğim kadarıyla Android işletim sistemli cihazların Google Play kullanabilmesi için şirketler belli bir miktar ödeme yapıyor Google'a.Çin malı cihazlarda ise 1 cihaz için lisans ödeyip 5 cihazda kullanıyorlar diye biliyorum.

• Bu inat nokia'yı yedi bitirdi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.