Şimdi Ara

nokia n98, buyrun burdan yakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yau arkadaslar benim ekonomik olanaklarim bu nokia nin hizina ayak uyduramiyor, n95 hayal ederken sonra yeni n95 cikacak dediler, tam onu hayal ederken simdide n98 cikacak diyorlar. ne olacak benim bu halim
    http://www.hitnews.net/nokia-n98-new-threat-to-iphone/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isvecli -- 23 Ekim 2007; 3:06:08 >

• sen şimdiden direk hepsini unut n99 a odaklan.. yakında oda gelecek..

• Eğer her yeni çıkan cihazı alıyım dersen bu benim diyen insanları bile etkiler. Önemli olan kendi ihtiyacına en uygun cihazı alabilmektir. N98 ile N95 arasında öyle aman aman farklar olacağını sanmıyorum. Sen alabilirsen N95 al içine N95 8GB bataryası takve keyfini sürmeye bak.
  • yaw yeter bu resmin forumda kaçıncı verilişi bu?!
  • MP lik her ne kadar foto kalitesinde onenli olmasada genede insanlari cezbediyor halbuli fotografi ortaya koyacak olan kaliteli lens ve yazilimm dir piksellik 10 da olsa lens iyi degilse bisey ifade etmez aslinda lens iyide olsa bisey ifadde etmez sadece buyuk baskilar icin bisey ifade eder kimsede cektigi fotograflari poster boyutlarinda cikaracak degil zaten netice itibari ile 7.2 mp lik n 98 i sadece pikseli fazla diye tercih etmem ama baska farkli biseyler olur o zaman ok yoksa n 95 suan her ihtiyaci karsilacak gucte
  • dokunmatik ekran olacak o bile yeter ama bunu beklerseniz daha tam 1 senesi war cıkması icin
  • micheal | Jul 10, 2007 | Reply

Hello,

On sale Nokia N98 for $600 USD
    micheal_jay09@yahoo.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.