Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.489
Cevap
3
Favori
647.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • işlemcisi ve ram hakkında bilgi varmı ?
  • VARYA ŞİMDİDEN HASTA OLDUM CİHAZA PARDON MULTİ MEDYA CANAVARI..
    N95 TAM BİR SENE BEKLEDİM SABIRSIZLIKLA VE TÜRKİYEYE GELİR GELMEZ ALMIŞTIM TAM 2,250 YTL YE VE ARDINDAN HEMEN N95 8GB ALMIŞTIM YANİ BAYA PARA DÖKTÜK AMA İNŞALLAH BU CİHAZ HEMEN ÇIKARDA BİZDE ALIRIZ.
    N96 ALACAKTIM FİYATI PAHALI DİYE BEKLİYORDUM AMA GEÇTİ ŞİMDİ N97 BEKLEMEYE DEVAM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

    işlemcisi ve ram hakkında bilgi varmı ?

    Hala 1 bilgi yok. Nokia bile 2 sitesini de güncellemedi. Hem Nokia.com Avrupa hem de Nseries.com
  • Iphone 2 duyurulmadan hiç bir şey almayın bence.
  • Bazı arkadaşlar öle bir heyecan yapmış ki sanırsın ki, telefon çıkmış hazırda bekliyor Yahu dışarda çıkacakta bize gelecek ohoooo ve son olarak şunu sölemek istiyorum dokunmatik erkanlı bi cihaz kullanmak diğerlerine göre daha zor araba kullanırken bir mesaj gelsinde bir cevap atın öyle göreyim sizi Bu özellikler güzel fakat aynı özelliklerin dokunmatik olmayanıda çıkacaktır ben bunu almam, alırsam onu alırım. Dokunmatik alacak olan arkadaşlara 2 kere düşünmesini öneriyorum.

    Şimdilik forever N96




  • marifet mi abi senin dediğin yani araba kullanırken mesaj çekmek...


    3" ama dokunmatik olmayan 1model çıkacak sanırım kod adı corolla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coldfire3

    Bazı arkadaşlar öle bir heyecan yapmış ki sanırsın ki, telefon çıkmış hazırda bekliyor Yahu dışarda çıkacakta bize gelecek ohoooo ve son olarak şunu sölemek istiyorum dokunmatik erkanlı bi cihaz kullanmak diğerlerine göre daha zor araba kullanırken bir mesaj gelsinde bir cevap atın öyle göreyim sizi Bu özellikler güzel fakat aynı özelliklerin dokunmatik olmayanıda çıkacaktır ben bunu almam, alırsam onu alırım. Dokunmatik alacak olan arkadaşlara 2 kere düşünmesini öneriyorum.

    Şimdilik forever N96




    Kesinlikle öyle. Dokunmatik cihazları araçta falan kullanmak gerçekten çok zor. Bir de kalemle kullanılan windows'lu cihazlar var ya. Onları kullanmak daha bir eziyet. Yerim böyle aşkın eziyetini diyip telefonu pencereden atası geliyor insanın. Onun için forever tuşlu makinalar. :)




  • N96 nın bir artısı var oda TV. Oda Türkiyede desteklemiyor. N95 veya N82 si olan N96 ya geçmez. N97 ise bambaşka. Rekabet kızıştı, peynir ekmek gibi dokunmatik ekranlı telefonlar satılırken Nokia'nın N96 sonra uzun süre bekliyeceğini sanmıyorum. En geç haziran sonu Türkiyede olur. En geç diyorum öncede olabilir. Bir atım barutu olanlar için uzun bir süre değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

    marifet mi abi senin dediğin yani araba kullanırken mesaj çekmek...


    3" ama dokunmatik olmayan 1model çıkacak sanırım kod adı corolla


    Hacı marifet değil tabiki de onu örnek olarak verdim, yoldada olabilir bu söylediğim, rehberden birini bulmak bile işkence oluyor bırak mesaj çekmeyi :) Daha yeni i900 ü sattım iyikide sattım birine telefon edecem diye ödüm kopuyordu Marka bağımlısı değilim bu arada her türlü cihazı kullanırım ama en rahat kullanımı olan marka Nokia




  • çok fantastik bi telefon ancak xpreia benzeri olması biraz can sıkıcı nerde kaldı nokia'a nın yaratıcılığı, ancak genel olarak tel hakketen güzel fiyatıda güzel olur kesin 1.800-2.000 gibi olcak gibime gelio, ama bize yarar bu iş ondan düşük tellerin fiyatları iice düşecek...
  • n96'nın tarzında ekranındaki tuşları çıkartıp ekranı büyütüp hem sürgülü hem dokunmatik 3.2" 8 megapiksel kameralı xenon flaşlı optik zoomlu, Analog TV yayını alan 400 mhz işlemci 256 mb ram'li 32 gb hafızalı symbian s60 FP2 bir telefon yaparsa daha çok tutulur.

    Bu çok kalas bir telefon olmuş pocket pc bu nseries'e koymaları saçma olmuş bu e series bir telefon olabilir ancak =)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coldfire3


    quote:

    Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

    marifet mi abi senin dediğin yani araba kullanırken mesaj çekmek...


    3" ama dokunmatik olmayan 1model çıkacak sanırım kod adı corolla


    Hacı marifet değil tabiki de onu örnek olarak verdim, yoldada olabilir bu söylediğim, rehberden birini bulmak bile işkence oluyor bırak mesaj çekmeyi :) Daha yeni i900 ü sattım iyikide sattım birine telefon edecem diye ödüm kopuyordu Marka bağımlısı değilim bu arada her türlü cihazı kullanırım ama en rahat kullanımı olan marka Nokia


    tek yapman gereken rehbere bile girmeden sanal tuştakımında aramak istediğin kişinin adını yazmaya başlamaktı.(smartdial olayı) onda da zorlandıysan bir şey diyemem tabi :)






  • tek yapman gereken rehbere bile girmeden sanal tuştakımında aramak istediğin kişinin adını yazmaya başlamaktı.(smartdial olayı) onda da zorlandıysan bir şey diyemem tabi :)



    evet zorlandım :)) zor oluyor arkadaşım 1 ay denedim belki alışırım diye ama yok olmuyor tuş takımının yerini hiç bişey tutmuyor. Bu benim fikrim tabiki, alışmış rahat rahat kullanan arkadaşlara sözüm yok, bir hevesle bende aldım olmadı varsa yoksa tuş takımı, ilerde bunuda deneriz alırız, satarız geri bakarız, anca o zaman fikir yürütebiliriz şu anda erken tabiki ama tuş takımı olmadığı için şimdilik eksi puanda benim gözümde
  • Klavye biraz anlamsız olmuş bence sonuç itibari ile küçük olduğundan kullanım kolaylığı sağlamıyor kanımca.Xenon flaş olmaması da bir diğer eksiği.
  • arkadaşlar valla ne diyeyim beni pek heycanlandırmadı... oysaki htc hd yi görünce vay canına demiştim.bilmiyorum belkide yıllardır symbiana alıştığım ve windows mobile ı merak ettiğimdendir.şahsi fikrimdir lütfen eleştirmeyin.
  • klavye büyüse cihaz büyücek o zaman o kötü olacak
  • N97 ve N82 ebatları şöyle;

    N97 = 117.2 x 55.3 x 18.3 mm, 150gr
    N82 = 112.0 x 50.2 x 17.3 mm, 114gr

    Boy ve kalınlık hemen hemen aynı, N97 yarım santim genişki buda ekrana yansımış vaziyette.

    Klavyeli ve yüksek donanım bileşenli bir telefon için boyutları makul bence.

    Ayrıca N97 ülkemize 3G ile birlikte gelecek gibi gözüküyor. 3G ve Symbian 9.4 versiyonla çok güzel uygulamalar piyasaya çıkacağına inanıyorum.
  • Ekran tepkisi ve kalitesi iphone'un ki kadar değil gibi. çok kalın kasa. ki N97 piyasaya çıkana kadar iphone 3.jenerasyonunu duyurur...
    Nokia'nın yine her cihazındaki gibi zamanla yawaşlama, stabilite sorunu, kızağın kötüye doğru gitmesi... bunlar değişmez. Çünkü malzemesi hiç iyi olmadı nokia'nın, eski bir N95 8GB kullanıcısı olarak bir daha Nokia alacağımı sanmıyorum, iphone'un işçiliği ve performansını gördükten sonra...

    o kadar Symbian os 'li cihaz kullandım, programların ve oyunların bu kadar güzel çalıştığı başka bi cihazla karşılaşmadım. iphone şu haliyle bile N97'den iyidir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 3 Aralık 2008; 17:34:56 >
  • iPhone olayında zaten ortada kalan yok. Yani ya tamam artık iPhone deniliyo ya da asla iPhone deniliyo.

    ramaknisnan geçenlerde aldı 20 gün geçmedi sattı N96 aldı
    daha 1 çok kişi var böyle


    ama bazılarıda tutunuyo
  • ha bakın aklıma geldi bu cihaz çıkana kadar htc daha neler neler yapar.
    sora tegralı pdalar çıkar bu cihaz yalan olur ...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.