Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5800 ile dokunmatiği aynı hatta biraz daha iyi diyebilirim ama hiç fark hissetmiceksinizdir eğer 5800 ın dokunmatiği hoşunuza gidiyosa dokunmatik yönünden bi sorun çekmiceksiniz.Kendi klavyesini açmadığınız taktirde normal numaritik tuş takımında klavye çkıyo orda normal tuşlu tellerdeki gibi yazıyorsunuz.
  • Telefonları parasına göre kıyaslayın.Gidiyorsunuz 2 milyarlık telefonla n97 yi kıyaslıyorsunuz.Olurmu kardeşim böyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhSyChO

5800 ile dokunmatiği aynı hatta biraz daha iyi diyebilirim ama hiç fark hissetmiceksinizdir eğer 5800 ın dokunmatiği hoşunuza gidiyosa dokunmatik yönünden bi sorun çekmiceksiniz.Kendi klavyesini açmadığınız taktirde normal numaritik tuş takımında klavye çkıyo orda normal tuşlu tellerdeki gibi yazıyorsunuz.

Dostum çok sağol gerçekten bir türlü öğerenemediğim konularda yardımcı oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxxf

quote:

5800 ile dokunmatiği aynı hatta biraz daha iyi diyebilirim ama hiç fark hissetmiceksinizdir eğer 5800 ın dokunmatiği hoşunuza gidiyosa dokunmatik yönünden bi sorun çekmiceksiniz.Kendi klavyesini açmadığınız taktirde normal numaritik tuş takımında klavye çkıyo orda normal tuşlu tellerdeki gibi yazıyorsunuz.

Dostum çok sağol gerçekten bir türlü öğerenemediğim konularda yardımcı oldun

tabiki baska sorulariniz varsa cevaplayabilcegim onlarada yardmci olmaya clisirim
  • arkadaşlar merak ettiğim bir konu var , gerçi bu sadece n97 yi kapsamıyor ama ilan olarak bir çok yerde gördüm, dubaiden getirilme orjinaliyle birebir aynı özelliklerde N97 felan diye ilanlar var , aynı tarz ilanlar Iphone da da var dubaiden getirilme orjinaliyle birebir aynı diye, bu tarz makinalar hakkında bir bilginiz varmıdır? yani mesela işletim sistemi olarakta symbian veya Iphone os mu oluyor bunlarda? bilginiz varmı denk geldimi deneme şansınız oldumu? acaba bu tarz dubai malı sıfır n97 mi alayım diye düşünür oldum herşeyi birebir ise diye?? :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal_sy

Ah be.. Şu cihaz'a telefon diye hatta bilgisayar diye hitap eden şahıslara acımaktayım.

N97 yi uzuuun bir süre inceledim. O kadar çok eksiği vardı ki anlatılcak gibi değil. Kısaca eksi yönlerinden bahsedeyim.

Arkasında hemen kamera merceğinin yanında o kadar saçma bir flaş var ki gece çektiğiniz fotoğrafların hep sol kısmı bembeyaz. Çünkü 2 adet flaş koydukları için bembeyaz parlıyor her fotoğraf. 5MP liği de bozuyor haliyle.

Çizim aracı var ki ibretlik. Güzelce kalemiyle(!) neden parmak ısısı değilse(!) çiziyoruz. Silmeye gelince, KARE şeklinde bir silgi aracı çıkıyor. hızlıca silmeye kalktığımızda silmek istediğimiz o yolda kareler beliriyor. Çünkü yavaş kalıyor. drag diye bir özellik yok. tek tek kare kare siliyor. Dünyanın en basit uygulamasını bile rezil etmişler.

Mesaj yazma olayı ap ayrı. O ilginç klavyesinde neden space tuşunu en sağa koyup ufacık yaparsın. ENN çok kullanılan o tuşu(!). Neyse mesaj yazmaya başlıyoruz. 1.sayfası doldurup 2. mesaj sayfasına geçiyoruz bilmem ne karakter daha veriyor işte. 2.sayfaya geçtiğimiz zaman bir takılmaya başlıyor telefon. OFF "naber" yazıyorsun. Her harfi 3 saniye de yazıyor. tek tek. Mesaj yazmak katil eder adamı.

Dokunmatik ekranına hiç bir şey diyemiyorum. Şuan kullandığım Sony Ericsson M600i bile 2005-2006 yılında çıkan aynı dokunmatik ekran teknolojisine sahip bir cihaz. Daha hızlı daha duyarlı. Sürekli menüdeki bir butona tıklamak için 2 kez efor sarfetmiyoruz.

iPhone'a yaklaştık vs. bir sürü söylemler var. Lütfen arkadaşlar, burası donanımhaber. Donanımdan bahsediyoruz, teknolojiden bahsediyoruz. Biraz araştırma yapın. Telefonu elinize alıp test etmediğiniz sürece bu telefon ÇIĞIR AÇACAK OFF OFF demeyin. Bakın dünyanın en kolay uygulamaları bile N97 de dibe vurdu.

Bana eğer şunu derseniz ki ! Arkadaşım sen telefonunu güncellememişsin. Evet güncellemedik. Şuan çok yakın bir arkadaşım kullanmakta. Güncellemedik ! hatta güncelleYEMEDİK. Sürekli bağlantı hatası vs. geliyor. Turkcell in o salak saçma kampanyası ile alındı o cihaz. Sınırsın interneti olmasına rağmen güncelleme işlemi her seferinde başarısız. Hadi onu geçtim. Çok sağlam bir ajans'ta Flash Developer'ım. Bilgiliyim. Bilinçliyim. Sen koskoca NOKIA(!) sın. Sen bu telefonu piyasaya sürerken, ilk sürümünde bu hatalar varsa. Cidden TELEFON ya da BİLGİSAYAR dediğiniz o cihazları üretmeyin. Milletimiz 1500 lira gibi bir fiyat veriyor. Hakkını verin lütfen.

Saygılar.

Nekadar ilginç... İphone, samsung, ericson gibi firmalar sanki melek... iphone ilk telefonu çıktığında foto çekiyor, video çekemiyordu... Bukadar ağır ithamlarda bulunmak büyük cesaret. Koskoca (...) diyehiç bir firma yok ozmn. cihazların özellikleri gittikçe daha komplex hal alıyor en küçük programlarda bile bu tip hatalar olabiliyor. N97 ye has bir durum değil bu. Bana göre Bir firma çıkarttığı cihazın eksik yönlerine dahil güncelleme yapıyorsa, ürünü geliştirmeye yönelik hareketlerde bulunuyorsa Bu firmanın büyüklüğünü gösterir. Eğer bu eksiklerle firmanlar Dandik olsaydı apple' ı kapatmaları lazımdı. İlk iphoneyi alan bilmem nekadar para veren insanların haline nolcak ? Adamlar en basitinden video çekmekten mahrumdu xD. lütfen yanlış anlamayın nokia yı övdüğümden söylemiyorum bunları...

• malesef işletm sstmlri aynı deeğil
  • quote:

malesef işletm sstmlri aynı deeğil

ayfonuda sol elle mi sag elle mi kullandiginda cekmiyormus,bilemiyorum duzeldi mi ama o zmn koskooca! Apple a yaziklar olsun. Islemci konusunda evet bazi durumlarda yavasligi soz konusu ama kimse islemcisi 1ghz die almadi bu telefonu. Herkes dusuk islemcili oldugunu bilerek aldi. O nedenle islemci konusunda nokiaya laf soylemek bence yanlis olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

ayfonuda sol elle mi sag elle mi kullandiginda cekmiyormus,bilemiyorum duzeldi mi ama o zmn koskooca! Apple a yaziklar olsun. Islemci konusunda evet bazi durumlarda yavasligi soz konusu ama kimse islemcisi 1ghz die almadi bu telefonu. Herkes dusuk islemcili oldugunu bilerek aldi. O nedenle islemci konusunda nokiaya laf soylemek bence yanlis olur.

quote:

arkadaşlar merak ettiğim bir konu var , gerçi bu sadece n97 yi kapsamıyor ama ilan olarak bir çok yerde gördüm, dubaiden getirilme orjinaliyle birebir aynı özelliklerde N97 felan diye ilanlar var , aynı tarz ilanlar Iphone da da var dubaiden getirilme orjinaliyle birebir aynı diye, bu tarz makinalar hakkında bir bilginiz varmıdır? yani mesela işletim sistemi olarakta symbian veya Iphone os mu oluyor bunlarda? bilginiz varmı denk geldimi deneme şansınız oldumu? acaba bu tarz dubai malı sıfır n97 mi alayım diye düşünür oldum herşeyi birebir ise diye?? :S:S

Siz beni yanlış anladınız. Arkadaş çin malı telefon alıcam dedi bende çin mallarında sybian kullanılmadığını söyledim burada. Siz ayfon olayını bana karşı nerden çıkardınız onu anlamadım ben?

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merak ettiğim bir konu var , gerçi bu sadece n97 yi kapsamıyor ama ilan olarak bir çok yerde gördüm, dubaiden getirilme orjinaliyle birebir aynı özelliklerde N97 felan diye ilanlar var , aynı tarz ilanlar Iphone da da var dubaiden getirilme orjinaliyle birebir aynı diye, bu tarz makinalar hakkında bir bilginiz varmıdır? yani mesela işletim sistemi olarakta symbian veya Iphone os mu oluyor bunlarda? bilginiz varmı denk geldimi deneme şansınız oldumu? acaba bu tarz dubai malı sıfır n97 mi alayım diye düşünür oldum herşeyi birebir ise diye?? :S:S

Siz beni yanlış anladınız. Arkadaş çin malı telefon alıcam dedi bende çin mallarında sybian kullanılmadığını söyledim burada. Siz ayfon olayını bana karşı nerden çıkardınız onu anlamadım ben?

kusura bakmayin baska bir arkadasin yazisini alinti yapacaktim ama yanlis olmus :) kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 25 Ocak 2011; 23:16:42 >

• Ya N97 Avea Wap Ayarlarini Yapamadım...Bilgileri Aldım Yaptım da Ama Olmadı...Galiba Doğru Şeyleri Doğru Yerlere Giremedim...Yapan Biri Özel Msjla Gönderirse Çok Sevinirm :/
  • IMTOO video converter ile bir videoyu 640X360 çözünürlüğe ve .3gp formatına çevirdiğim halde dosya bozuk yürütülemiyor diyor bu nedir allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymondSerway
    IMTOO video converter ile bir videoyu 640X360 çözünürlüğe ve .3gp formatına çevirdiğim halde dosya bozuk yürütülemiyor diyor bu nedir allah aşkına

tam bilgim yok fakat 3gp formati icin o cozunurluk cok yuksek olsa gerek. Siz neden 3gp yapiorsunuz ki? Aviye cevirip rahatca seyretsenize.
  • quote:

quote:

IMTOO video converter ile bir videoyu 640X360 çözünürlüğe ve .3gp formatına çevirdiğim halde dosya bozuk yürütülemiyor diyor bu nedir allah aşkına

tam bilgim yok fakat 3gp formati icin o cozunurluk cok yuksek olsa gerek. Siz neden 3gp yapiorsunuz ki? Aviye cevirip rahatca seyretsenize.

hocam avi oynatmaz heralde aynı şeyi mp4 tede deniyorum gine oynatmıyo dosya bozuk diyor
    pc suite ile çevirip attım ondada 2 saatlik filmin 20 dakikasını normal izleyebildim ondan sonra görüntü gitti sadece ses vermeye başladı simsiyah ekran ve ses nasıl olacak bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

hocam avi oynatmaz heralde aynı şeyi mp4 tede deniyorum gine oynatmıyo dosya bozuk diyor
    pc suite ile çevirip attım ondada 2 saatlik filmin 20 dakikasını normal izleyebildim ondan sonra görüntü gitti sadece ses vermeye başladı simsiyah ekran ve ses nasıl olacak bilmiyorum

Format Factory kur pc ne orada n97 ye özel seçenek var zaten. (Mp4 640x360). Bu programdan filme alt yazı bile göme biliyorsun...

Mc_shadow pm gönderemiyorum daha önce bi arkadaş söyledimiş burda uygulamalarda setting wizard var. ordan bi kaç dk da halledersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDaForcE -- 31 Ocak 2011; 17:33:29 >

• quote:

quote:

quote:

herhangi bir codec yoksa avileri calistiriyor. Ornegin ben office programinda slayt hazirlayip, avi olarak kaydettim. Direk attim calisti. Sizin dosyanizda sorun var demekki. Ayrica arkadasin da dedigi gibi format factory programi gayet iyi.

• format factory ile sorun kalmadı, oynatıyor.
  • Twitter için adam gibi bir program yok mu acaba? Trill, Snaptu vs denedim hiçbiri kullanışlı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Twitter için adam gibi bir program yok mu acaba? Trill, Snaptu vs denedim hiçbiri kullanışlı değil...

Gravity var, fiyatıda 15.99 TL
  • Ya arkadaslar 5800 alıcaktım 2. el n86 ya gectım sımdıde bır yerde beyaz n97 gordum ona kaydı gonlum butun yorumları okudum kafan ıyıce akrısıdı dırek sorayım bu altta lınkını verdıgım alete pesın 500 tl ıstyor alayım mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-tertemiz-beyaz-n97-32-gb-garantili-39769499/detay
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.