Şimdi Ara

Nokia N95 Kapak ve Kasa Değiştirme Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba saygıdeğer arkadaşlar benim şu anda elimde bir adet Nokia N95 var telefonun ön ekran çerçevesinin bir kaç yerinde boyası kakmış ve arka tarafta objektifin kenarları da silinmiş ayrıca pilin bulunduğu kapak açma tırnağınında rengi gitmiş komple kasayıda değiştirmeyi düşünüyorum peki arkadaşlar tavsiyeriniz ne olacak piyasada 3 çeşit kapak ve malzemeleri var

1 7-10 Tl arası: çakma çin malı kapak ve tuş takımı
    2 25 Tl Çin Orjinali
    3 90-100 TL bire bir orjinal

Şimdi arkadaşlar ben pek telefon kapaklarından fazla anlamam bulunduğum yerde bir telefoncuda kapak gördüm. 50 L dedi bu kapak içerisinde telefona atit her şey var: ön ve arka kapak objektif kenarlığı hoperlör yani şu metal olan parçalar telefonun şart takkılan beyaz palet telefonu açmaya yarayan tuşun bulunduğu ön palet vb açıkçası bu 50 TL dedikleri bire bir orjinal mi değil mi ? Bilmiyorum

Arkadaşlar sizin bilginizler hareket edecem bu yüzden en doğru bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler.

• nokiashop ya da orjinal kasayı temin edebileceğin bir yerden tamamen orjinal kapakla değiştirmeni oneririm ve sakın sorun yoksa kızak sistemine ellettirme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.