Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
365.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende bugun aldım n 95 yalnız youtube a girince flash player istiyor biz izleyemiyormuyuz normal youtube görüntülerini ille mobil e mi girmemiz gerekiyor birde bizim tel n-gage oyunlarını kaldırıyormu
  • Video merkezinden yeni servis ekle bölümünden youtube u yukle rahat rahat seyredersin.

quote:

Orjinalden alıntı: tunacaglargumus

beyler bende bugun aldım n 95 yalnız youtube a girince flash player istiyor biz izleyemiyormuyuz normal youtube görüntülerini ille mobil e mi girmemiz gerekiyor birde bizim tel n-gage oyunlarını kaldırıyormu
  •  NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE]

Arkadaşlar , ben eBay den bu bataryayı aldım. Acaba bunu kullanmamın herhangi bir sakıncası olur mu? Telefona bir zarar verir mi sizce?
  • arkadaslar onerilerinizi bekliyorum 150E ust vererek n95 8GB ile degistirmek sizce mantiklimi?
  • bence mantıklı sırf şekli için 8gb ye o para verilir 2 kat şık duruyor. sen bide diyosunki benim N95 hırpalanmış vaziyette eeeeeeeeeee ozaman git deiştir hocam ne diyim artıkkk
  • hocam tüm onların uyması lazım çünkü tv out kablosu kulaklık vs, girişleri aynı istersen nokia'nın sitesinden kontrol et paket içeriğine %99 aynı kablolardır... Bencede hiç durma ve ayrıca bence uygun bir fiyat..
  • slm...n95 ile nete baglanırken surekli hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diyor.halbuki 250 mb bos hafıza var.son bir haftadır bunu yapıyor...
    yardım lutfen
  • hafıza dolu derken önbellek - ram yetersizliğini kastediyor. Hafıza kartı yada telefondaki boş yerden bahsetmiyor :)
  • bu sadece bir haftadır var...nette 5 dk kalamıyorum.ne yapmam gerekiyor...
  • su anda hepsini kapattım denedim ama olmadı gene...(hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin) dedi gene bu alet
  • explorer'dan gizlilik verilerini sil deyip tümünü bir silip birde öyle dene bakalım.. olmadı opera mini yüklersin o daha sorunsuz çalışıyor...
  • hocam ancak bugün inceleyebildim programı.. çok iyi bulmuşsun.. eline sağlık.. alışkanlık yaptı yaw Türkçe müzikleri bulabileceğini sanmıyordum ama %90 buluyor..

quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

SHAZAM MUSIC ID

http://rapid-share.com/files/69211606/shazam.rar (rar içeriği shazam.sisx kurulum dosyası)

Ya bu müzik ne güzelmiş deyipte sanatcı, parça ve albüm ismini keşke bilsemde MP3 download etmeyip albümünü satın alsam dediğiniz anda Shazam devreye giriyor.
    Nasılmı telefonla telefondan çalan bir muziğ veya dışardan çalan bir müziğin 10 sn kaydını alıp analiz yapıyor ve servere bağlanıp size bu bilgileri ögreniyor. Bağlantı olarak wifiyi de destekliyor...

Testim sonucunda 10 parçadan 9 nu bildi. Bilemediğ parçada M.Jackson un hiçbirşeye benzemeyen bir parçasıydı

• beyler ana menudeki klasörlerin yerlerini nasıl deiştirebilirz bilen varmı ?
  • taşıyıpta ne yapacan... uzun iş.. neyse atıyorum a klasörünü b klasörünün içine atacaksan b klasörüne gir.. yeni klasör yarat de.. isim ver.. sonra çık geri a klasörünün içine gir ne var ne yoksa b klasörünün içindeki a klasörüne taşı.. hadi bakalım kolay gelsin...
  • yok öle istemiyorum ya komple taşıma yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

enteresan bir durum.. arka planda programlar çalışıyormu? çalışıyorsa kapatıp deneyin.. menü tuşuna basıp basılı tutun.. sadece "bekleme" açık olsun.. birde böyle deneyin bakalım.. sonuçta hafıza kartının tümüde dolu olsa bu işleri ramden yaptığından etkileyeceğini sanmıyorum..

Selamlar;
    Sorun çözüldü. Firmware update yapınca kendine geldi :D

Sevgiler
    SSA
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinbagsiz

arkadaşlar yeni n95 8 gb aldım
    program oyun ve filmleri nerden indirebilirm şimdiden teşekkürler

gerçekten çok süper bi program bulmussun dostum.ellerine sağlık.bulamadıgı şarkı yok gerçektende.çok teşekkurler..
  • sagolasn abi su anda telden cevap veriyom ztn super bi alet bu walla masallah
    quote:

Orjinalden alıntı: tunacaglargumus

beyler bende bugun aldım n 95 yalnız youtube a girince flash player istiyor biz izleyemiyormuyuz normal youtube görüntülerini ille mobil e mi girmemiz gerekiyor birde bizim tel n-gage oyunlarını kaldırıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

hocam ancak bugün inceleyebildim programı.. çok iyi bulmuşsun.. eline sağlık.. alışkanlık yaptı yaw Türkçe müzikleri bulabileceğini sanmıyordum ama %90 buluyor..

quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

SHAZAM MUSIC ID

http://rapid-share.com/files/69211606/shazam.rar (rar içeriği shazam.sisx kurulum dosyası)

Ya bu müzik ne güzelmiş deyipte sanatcı, parça ve albüm ismini keşke bilsemde MP3 download etmeyip albümünü satın alsam dediğiniz anda Shazam devreye giriyor.
    Nasılmı telefonla telefondan çalan bir muziğ veya dışardan çalan bir müziğin 10 sn kaydını alıp analiz yapıyor ve servere bağlanıp size bu bilgileri ögreniyor. Bağlantı olarak wifiyi de destekliyor...

Testim sonucunda 10 parçadan 9 nu bildi. Bilemediğ parçada M.Jackson un hiçbirşeye benzemeyen bir parçasıydı

Kesinlikle çok kalite bir pro valla aratıpta bulamadıgım bir şeydi...

Bu arada Emraha bt kulaklıkla ilgili bir mesaj yollamıstım mesajı buraya ekleyeyim senin iligini çekecektir.

MSI FS310 BT KULAKLIK VE MİCROFON

MSI'ın başarılı Bluetooth kablosuz stereo kulaklık setinin mikrofon eklenerek güncellenmiş yeni versiyonu olan FS 310, artık sadece müzik dinlemek için değil Skype veya eller serbest modunda cep telefonu görüşmeleri için de kullanılabiliyor. Oldukça şık bir görünüme sahip olan cihaz, bilgisayarınızdan, cep telefonunuzdan veya bluetooth destekli MP3 çalarınızdan yayınlanan sesi 10 metre mesafeye kadar algılayıp kulaklık çıkışına takılan kulaklıklara aktarıyor. Üzerindeki mikrofon ve çok fonksiyonlu tuş sayesinde eğer Bluetooth destekli cep telefonunuzdan müzik dinliyorsanız, biri sizi aradığında tek tuşa basarak gelen çağrıya cevap verebiliyorsunuz. Ürün telefon çağrısı geldiğinde eller serbest kulaklık setleri gibi müziği keserek telefon görüşmesi yapmanıza olanak veriyor.

USB üzerinden şarj olan FS310 henüz piyasaya sürülmemiş olduğundan ve MSI ürünün pil ömrü konusunda bilgi vermediğinden nekadar süre kablosuz müzik keyfi sunduğu konusunda bir bilgi yok. Fakat FS300'ün 4 saat sürekli müzik dinlemeye olanak verdiği düşünülürse, FS310'un da şarj ömrü 4 saate yakın bir süre olacaktır. FS300'ün ses kalitesi, incelemesini yapan editörler ve kullanıcılar tarafından başarılı bulunmuştu. 20gram ağırlığıyla gömlek cebinizde rahat bir şekilde taşıyabileceğiniz FS310'un da ses kalitesi FS300'ü aratmayacaktır.

FS310'un beraberinde kulaklık gelmiyor. Ürünü dilediğiniz herhangi bir kulaklıkla birlikte kullanabiliyorsunuz. Ülkemizde önümüzdeki günlerde satışına başlanacak olan FS310, yurtdışında 30 avro fiyat etiketiyle satılıyor.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=110&maincat_no=131&cat2_no=&cat3_no=

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE]

Product SpecificationsStandard Bluetooth Specfication v2.0
    Support Profiles
    A2DP, AVRCP, Handsfree; Headset & Others
    Interface
    3.5mm line-out jack
    Sampling Frequency Audio Player: 44.1kHz
    Bluetooth Enabled PC: 44.1kHz
    Mobile Phone: 8 kHz
    Input Power DC 5V 500mA, AC Adapter / USB charger
    Microphone Embedded microphone
    RF Specifications Spectrum FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum)
    Modulation GFSK
    Output Power 0~4dbm
    Receiving Sensitivity < 0.1% BER at -80dBm
    Power Class Class 2
    Range 10m (Outdoor operating space)
    Power Consumption A2DP profile: 35-45 mA
    Headset profile: 37-41mA
    Buttons 1) Volume Up
    2) Volume Down
    3) Forward ( Pick Up Skype)
    4) Backward ( Hang Up Skype)
    5) Play/Pause/Pick up/ Hang Up/ Reject Phones/Power on &off
    6) Reset
    Multi-Pairing Support up to 8 Bluetooth pairing records
    Audio Specifications Frequency 20 Hz to 20 kHz
    RF Frequency Range 2.402~2.480 GHZ
    Power Up to 4 dBm
    SNR -85 dBr or higher
    THD + N -65 dBr or higher
    Operating Temperature -10° ~ 55°C
    Storage Temperature -10° ~ 65°C
    Power Source 3.7V/ 280mA/ Li-Polymer rechargeable
    Listening/Talking Time Up to 7.5 hours
    Standby Time 200 hours
    Standby Time
    (Pairing with Mobile Phones) 145 hours
    Dimension 70.55(L) X 29.8(W) X 9.15(H) mm ( buttons included)
    Weight 20g

Benim çok beğendim teknik verilerde çok iyi nette bakındım ama satan bir yer bulamadaım. Nerden bulabileceğimi bilen varmı acaba ?

• Telefona yuklediğim filmleri hangi program ile izlemeleyim...(50 mblik bir film attım smart movie)bunun oynatıcısı var mı acaba...
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.