Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
365.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Resrous

quote:

Orjinalden alıntı: xmurat

forumda bir arkadaş değiştirmişti.. nokia bayinden yapmıştı bu işlemi ve 1 gün içinde hallettiklerini vede çok memnun kaldığını yazmıştı.. 75 ytl diyede fiyat vermişti.. bayinin adresini filanda yazmıştı.. istersen eski sayfaları biraz kurcala.. kolay gelsin..

quote:

Arkadaşlar daha önce n95 ekranını değişitren oldumu. Benimki çizildi çok belli olmuyor ama beni sinir ediyor. Birde tamircide değiştirdiğim ekran ile nokianın kendi ekranı arasında fark var mıdır yani yan sanayi filan mıdır ?

Hem nokia bayii hemde 75 ytl çok uygun ben başka yerlere sordum 100 ytl'den aşağı fiyat vermediler ve kulanacakları parçanın orj. olup olmayacağı meçhul.

Kaçıncı sayfalarda olabilir malum 98syf olunca

arkadaşlar kusura bakmayın sık cevap verme şansım olmuyor. daha önce de bi arkadaş istemişti galiba bu servisin bilgilerini. benim ekranı değiştirttiğim yerin adı adresi şöyle:

İstanbul-Turkom Elk.San.Tic.Ltd.Şti.

Adres: İstanbul Cad. No:42 Bakırköy

Telefon: 212 543 98 98

75 ytlye yapmışlardı ve 3-4 saat içinde halletmişlerdi. 1-2 hafta evvel de bi arkadaş n73'ünü düşürdü ve onun ekranı da mefta oldu (bi ekran şanssızlığı var ama neyse ) o da buraya götürdü. n73 ekranı için de 75 ytl istemişler. örnek olsun diye söyledim
    ben şimdilik bi sorunla karşılaşmadım. zaten burası nokia express service die geçiyo galiba yani nokia'nın kendi orjinal parçalarını kullanıyor olması lazım.
    ha ayrıca ben bu servisi şu siteden buldum:http://www.nokia.com.tr/A4405614 .Bu adreste Marmara bölgesindeki nokia servislerinin numaraları ve adresleri var. sayfanın en altındaki geri dön linkine tıklıyıp sizin bulunduğunuz bölgeyi seçip (ege marmara gibi) yine diğer illerdeki servisleri de bulabilirsiniz.
    istersen sana yakın olan yerleri de bi arayıp bilgi alabilirsin. gerçi sen 1-2 yere sormuşsun galiba:)

• SHAZAM MUSIC ID

http://rapid-share.com/files/69211606/shazam.rar (rar içeriği shazam.sisx kurulum dosyası)

Ya bu müzik ne güzelmiş deyipte sanatcı, parça ve albüm ismini keşke bilsemde MP3 download etmeyip albümünü satın alsam dediğiniz anda Shazam devreye giriyor.
    Nasılmı telefonla telefondan çalan bir muziğ veya dışardan çalan bir müziğin 10 sn kaydını alıp analiz yapıyor ve servere bağlanıp size bu bilgileri ögreniyor. Bağlantı olarak wifiyi de destekliyor...

Testim sonucunda 10 parçadan 9 nu bildi. Bilemediğ parçada M.Jackson un hiçbirşeye benzemeyen bir parçasıydı

• arkadaşlar yeni n95 8 gb aldım
    program oyun ve filmleri nerden indirebilirm şimdiden teşekkürler
  • Selamlar

Kurumdaki wireles ağa bağlanma sorunu yaşadı bir arkadaşım. Ağ şifreli ve bir proxy üzerinden nete çıkıyor. Bende p990i var ve onda şifreyi girdikten sonra proxy ayarlarını yapar yapmaz bağlandım; fakat n95 cihazda kablosuz internete girebilmek için şifre kısmını bulduk ama proxy ayarlarının nereden yapıldığını bulamadık.
    Mutlaka böyle bi ayarında olması gerektiğini düşünüyorum; ama nerededir sizler yardımcı olur musunuz?

Sevgiler
    SSA
  • teşekkürler iyi yetiştin hocam...

quote:

Orjinalden alıntı: Geuqa

quote:

quote:

forumda bir arkadaş değiştirmişti.. nokia bayinden yapmıştı bu işlemi ve 1 gün içinde hallettiklerini vede çok memnun kaldığını yazmıştı.. 75 ytl diyede fiyat vermişti.. bayinin adresini filanda yazmıştı.. istersen eski sayfaları biraz kurcala.. kolay gelsin..

quote:

Arkadaşlar daha önce n95 ekranını değişitren oldumu. Benimki çizildi çok belli olmuyor ama beni sinir ediyor. Birde tamircide değiştirdiğim ekran ile nokianın kendi ekranı arasında fark var mıdır yani yan sanayi filan mıdır ?

Hem nokia bayii hemde 75 ytl çok uygun ben başka yerlere sordum 100 ytl'den aşağı fiyat vermediler ve kulanacakları parçanın orj. olup olmayacağı meçhul.

Kaçıncı sayfalarda olabilir malum 98syf olunca

arkadaşlar kusura bakmayın sık cevap verme şansım olmuyor. daha önce de bi arkadaş istemişti galiba bu servisin bilgilerini. benim ekranı değiştirttiğim yerin adı adresi şöyle:

İstanbul-Turkom Elk.San.Tic.Ltd.Şti.

Adres: İstanbul Cad. No:42 Bakırköy

Telefon: 212 543 98 98

75 ytlye yapmışlardı ve 3-4 saat içinde halletmişlerdi. 1-2 hafta evvel de bi arkadaş n73'ünü düşürdü ve onun ekranı da mefta oldu (bi ekran şanssızlığı var ama neyse ) o da buraya götürdü. n73 ekranı için de 75 ytl istemişler. örnek olsun diye söyledim
    ben şimdilik bi sorunla karşılaşmadım. zaten burası nokia express service die geçiyo galiba yani nokia'nın kendi orjinal parçalarını kullanıyor olması lazım.
    ha ayrıca ben bu servisi şu siteden buldum:http://www.nokia.com.tr/A4405614 .Bu adreste Marmara bölgesindeki nokia servislerinin numaraları ve adresleri var. sayfanın en altındaki geri dön linkine tıklıyıp sizin bulunduğunuz bölgeyi seçip (ege marmara gibi) yine diğer illerdeki servisleri de bulabilirsiniz.
    istersen sana yakın olan yerleri de bi arayıp bilgi alabilirsin. gerçi sen 1-2 yere sormuşsun galiba:)

• menü..araçlar..ayarlar..bağlantı..erişim noktaları..oradan wifini bulup seçiyorsun..seçenekten gelişmiş ayarlar diyorsun... kolay gelsin..

quote:

Orjinalden alıntı: SSA

Selamlar

Kurumdaki wireles ağa bağlanma sorunu yaşadı bir arkadaşım. Ağ şifreli ve bir proxy üzerinden nete çıkıyor. Bende p990i var ve onda şifreyi girdikten sonra proxy ayarlarını yapar yapmaz bağlandım; fakat n95 cihazda kablosuz internete girebilmek için şifre kısmını bulduk ama proxy ayarlarının nereden yapıldığını bulamadık.
    Mutlaka böyle bi ayarında olması gerektiğini düşünüyorum; ama nerededir sizler yardımcı olur musunuz?

Sevgiler
    SSA
  • Selam arkadaşlar N95 ten anti-virus programı kullanıyormusunuz? Bende F-Secure var ama sizin tavsiyelerinezede ihtiyacım var...
  • selam..
    Nokia map loader programını hafıza kartınamı yoksa telemi kuruyoruz ben kurulumu hafıza kartına yaptım ama her haritayı açısımda internete bağlanıp harıtayı tekrar yüklüyor 5 günde 120 ytl fatura geldi bi yerde terslikm var yoka GPS i her kullanısımızda bu faturayı kabullenmek zorundamı kalacagız bilen duyan deneyen bilgi vermek isteyen varsa sevinirim yoksa GPS benim içn pekte kullanılır bir olay olmayacak bunun yerine arabanın camından kafayı cıkarıp
    -Kardeş bu adresi biliyomusun diye sormak daha karlı görünüyor:)
    (Lütfen biri bana yanlıs yere yükleme yaptıgımı söylesin)
  • bence sen Türkiye haritalarını yükleyememişsin.. ilk önce nokia sitesinden .....rom.sis dosyasının n95 versiyonunu bulup indireceksin. bunu pcsuite mod ile bağlayıp telefonu telefon hafızasına yükleyeceksin. daha sonra nokia map loader programını pc'ye yükleyeceksin. telefonu toplu depolama modu ile pc'ye bağlayıp Türkiye haritalarını ve Türkçe sesleri indireceksin. o zaten otolmatikman hafıza kartına kurulacaktır. bu işlemleri sırasıyla ve doğru bir şekilde yaparsan edge ile sürekli harita indirmeyecek ve sanada hiçbir ekstra fatura gelmeyecektir.. kolay gelsin..

http://europe.nokia.com/A4509291

• quote:

bence sen Türkiye haritalarını yükleyememişsin.. ilk önce nokia sitesinden .....rom.sis dosyasının n95 versiyonunu bulup indireceksin. bunu pcsuite mod ile bağlayıp telefonu telefon hafızasına yükleyeceksin. daha sonra nokia map loader programını pc'ye yükleyeceksin. telefonu toplu depolama modu ile pc'ye bağlayıp Türkiye haritalarını ve Türkçe sesleri indireceksin. o zaten otolmatikman hafıza kartına kurulacaktır. bu işlemleri sırasıyla ve doğru bir şekilde yaparsan edge ile sürekli harita indirmeyecek ve sanada hiçbir ekstra fatura gelmeyecektir.. kolay gelsin..

Suan dediğiniz gibi tekrar yapıyorum telefonu ve hafıza kartını formatladım kurulumdan önce 1dk haritaya girdim umarım yüklemeden sonra düzelir. vakit ayırıp cvp yazdıgın içinde teşekkürler.

• Arkadasım tesekkürler dediğin gibi yaptım ve suan net baglantısı olmadan haritayı kullanabiliyorum beni büyük bir fatura yükünden kurtardın.:))
    quote:

Orjinalden alıntı: agabaran

quote:

bence sen Türkiye haritalarını yükleyememişsin.. ilk önce nokia sitesinden .....rom.sis dosyasının n95 versiyonunu bulup indireceksin. bunu pcsuite mod ile bağlayıp telefonu telefon hafızasına yükleyeceksin. daha sonra nokia map loader programını pc'ye yükleyeceksin. telefonu toplu depolama modu ile pc'ye bağlayıp Türkiye haritalarını ve Türkçe sesleri indireceksin. o zaten otolmatikman hafıza kartına kurulacaktır. bu işlemleri sırasıyla ve doğru bir şekilde yaparsan edge ile sürekli harita indirmeyecek ve sanada hiçbir ekstra fatura gelmeyecektir.. kolay gelsin..

Suan dediğiniz gibi tekrar yapıyorum telefonu ve hafıza kartını formatladım kurulumdan önce 1dk haritaya girdim umarım yüklemeden sonra düzelir. vakit ayırıp cvp yazdıgın içinde teşekkürler.

• Bir sorum olacak...Ben symbian signed üye oldum. Sertifikamı da aldım. Sorum şu: Telefona yükleyeceğim tüm programları (full olsa bile) signed yapmam gerekir mi? Signed yapmanın avantajları veya varsa dezavantajları nelerdir? Teşekkürler.
  • xmurat kardeş sitenden film indirdim fakat altyazı bulamıyorum
    sana zahmet altyazı için bi site verirmisin yada koyduğun filmlerin altyazılaraınıda upload edermisin?
  • hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle

quote:

Arkadasım tesekkürler dediğin gibi yaptım ve suan net baglantısı olmadan haritayı kullanabiliyorum beni büyük bir fatura yükünden kurtardın.:))
    quote:

quote:

• n95 için dosya yöneticisi arıyorum bilenler link verebilrlermi
    fexplorer olursa ii olur
  • filmlerin altyazıları maalesef bendede yok..www.divxplanet.com adresine bakabilirsin.. veya google'da "film altyazıları" diye aratırsan bir sürü site çıkıyor karşına... ayrıca benim sitede y-browser var onu deneyebilirsin file browser olarak...

quote:

Orjinalden alıntı: sahinbagsiz

xmurat kardeş sitenden film indirdim fakat altyazı bulamıyorum
    sana zahmet altyazı için bi site verirmisin yada koyduğun filmlerin altyazılaraınıda upload edermisin?

quote:

Orjinalden alıntı: sahinbagsiz

n95 için dosya yöneticisi arıyorum bilenler link verebilrlermi
    fexplorer olursa ii olur

• eğerki programların isminde full filan yazıyorsa sign edilmeye ihtiyacı yoktur.. birşey yazmıyorsada ihtiyacı yoktur.. sadece"unsigned" diye yazıyorsa bu sign işlemini gerçekleştirmen gerekecek.. dezavantajı yok fakat avantajını burada yazamam

quote:

Orjinalden alıntı: ramaknisnan

Bir sorum olacak...Ben symbian signed üye oldum. Sertifikamı da aldım. Sorum şu: Telefona yükleyeceğim tüm programları (full olsa bile) signed yapmam gerekir mi? Signed yapmanın avantajları veya varsa dezavantajları nelerdir? Teşekkürler.
  • bir fikir vermesi açısından bunu izle istersen...

http://www.youtube.com/watch?v=60gSWlclbEg

quote:

Orjinalden alıntı: OBOZDEN

Peki biz kasayı değiştirebiliot muyuz?
  • saolasın yeni filmleri bekliyoruz :D
  • n95 te klasörlerin yerini nasıl dieştirebilirz
    bi klasörün içine ana menudeki bi klasörü atamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.