Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
373.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklıma o işlemler dışında en fazla şu olay geliyor.. bu gps alıcısı telefonun altında usb bağlantısının olduğu yerde. elinle orayı kapatıyor filan olamazsın değilmi ? kapağını aç. telefonu ters çevir. baş parmağınla işaret parmakarınla sadece telefonun hoparlörlerinden tutarak bir daha dene. bunun dışında 30'lara çıkıp 2'ye 3'e düşmesi bende oluyorda o esnada 2 3 olan 30'lara çıkıyor. olmadı bir teknik sevise götür diyeceğim ama garantısiz diyorsun buna çok üzüldüm.

quote:

Orjinalden alıntı: nemesis4565

ya Xmurat senin dediğin gibi gps için bütün ayarları yaptım herşeyi denedik ama genede sinyal seviyeleri değişimiyor 5 tane uydu sinyali çıkıyor ve hepsi en fazla 30 oluyo ve sona gene 2 ye 3 e düşüyor büyük ihtimalle gps arızalı teknik servisi aradım anlattım cihazım yurtdışı olduğu için bakmıyolar gps sorununa.....

• Merhaba. Bu telefonun pil ömrü ile ilgili kötü söylentiler var. normal kullanımda bile 1-2 gün gittiği söyleniyor. Kullanan kişiler yorum yapabilir mi acaba?

Tşk.
  • normal kullanımdaki kastın 3 5 telefonla konuşayım biraz radyo biraz internet kullanayım diyorsan 1 gün gidiyor rahat. ama gps acayip pil yiyor. resim veya video çekimide etkiliyor pil örünü. ama herşeyden biraz kullanayım diyorsan 1 gün gidiyor pil.
  • özellikleri çok olan bir telefon ama tabiki sanada katılmıyor değilim. ama zevk meselesi. mesela bir ferrari'yi Türkiye'de nasıl kullanabilirsinki. delik deşik yollar tümsekler trafik derdi filan falan ama yinede arabayı seven parası olan alıyor öyle değilmi ?
  • bendeki v1.3.95en idi. şimdi v1.4.0en oldu...
  • haa öyle söylesene yaw. bende yeni firmware çıkmıştır diye heyecanlanmıştım. ama yinede Nokia bir acayip oldu. haritaları update ederken kendi programınıda update ediyor. şimdide bu software updater update olunca.. belkide yakında yeni bir firmware çıkar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taxable

quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

:D telefonun ii olmasıyla alakalı değil bu o mp3 dosyasının korumalı olmasıyla alakalı yani o mp3 lerin yasal olarak satın alınması için böyle koruma koyabiliyorlar sen yanlış anlamışısın galiba

Yok hayır yanlış anlamadım. Sadece benim devamlı yaptığım ve sorun çıkmayan bir işlemde takılan arkadaşa böyle bir program yüklenmesi gereksiz, bir yerde hata yapıyorsundur, işlemlerini kontrol et diye bir msj attım. Keyif tabiki onun. Siz de bir bilginiz var ki bunu tavisye ediyorsunuz ama bence gereksiz olduğunu söylüyorum. Ama gene de sizin bileceğiniz şey. İyi günler.

tamam arkadasim hata yapabilirim bide hata yapdigim seyi söylede bizde bilelim

• kardeş şu programı bi dene çalışacakmı sende
    http://uploaded.to/?id=m64zxp

Orjinalden alıntı: peyder35

Bu pil ömrünü bile bile bu kadar para verilir mi yavvvv. inanılmaz derecede pil ömrü kısa.

aldık bir kere ne yapalım
    ayrıca nokianın sitesinde harici (pilli) şarj aletleri falan var olmadı alacaz bi tane çantamızda taşıyacağız...
    pil olayı hakkatten kötü ama diğer özellikler bunu bastırıyo..
    örneğin herzaman yanınızda bir navigasyon cihazı veya bir fotografmakinası taşıyamazsınız
    ama telefon çoğumuzun hatta hepimizin ayrılmaz bir parçası

karar yine de senin
  • Arkadaşlar Reis-i Eagles arkadaşın N95 incelemesi için açtığı topic dehttp://forum.donanimhaber.com/m_15745530/mpage_26/key_/tm.htm, Bues nickli bir arkadaşımız N95 ler için N95 8Gb temasını sunmuş. Bir bakın isterseniz. Fena değil...
    http://rapid share.com/files/59277909/N95_8GB.zip.html
  • ben indirdim, her2nizinde eline sağlık
    ama önceden verildiydi sanırım önce yüklediimle aynı sabırsam

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ben indirdim, her2nizinde eline sağlık
    ama önceden verildiydi sanırım önce yüklediimle aynı sabırsam

Ben de yükledim güzel sayılır ama favorim hala vista reis ah bi de şu istediğim tarzı bulabilsem... Her yerde arıyorum walla ama yok
  • dolaşım satın alan varmı arkadaşlar??

Orjinalden alıntı: nemesis4565

ya Xmurat senin dediğin gibi gps için bütün ayarları yaptım herşeyi denedik ama genede sinyal seviyeleri değişimiyor 5 tane uydu sinyali çıkıyor ve hepsi en fazla 30 oluyo ve sona gene 2 ye 3 e düşüyor büyük ihtimalle gps arızalı teknik servisi aradım anlattım cihazım yurtdışı olduğu için bakmıyolar gps sorununa.....

selmalar arkadaslar
    nemesis 4565 bence sikma canini benim cihazda dedigin gibi sorun var. simdi hava acik günesli iken telefonun rakamlarinin oldugu kapak acik vaziyette gokyuzune dogru tuttarsan bütün uydular full cekiyor. ama hava kapali olsun ki bizim burada herzaman kapali al gps cöpe at. havbeye bu özelligi icin par ödedik. simdi ben bu GPSi ne kendi icerisindeki yazilimlarda nede Route66 navi´de dogru düzgün kullanamadim.Route66 eger kendi gps ile baglanti yaparsam hele akünün dibine vuruyordu tabiri caizse. en son olarak benim sana tavsiyem ben bu bluetooth gps ant.
    aldim kurtuldum . suan koca gün tomtom 6.10v navigasyonu kullaniyorum sarj sorunum olmuyor, yok sinyal di yok gps gene az cekiyo sorunum hic olmuyor.
    benim tavsiyem bu yada benzer bi cihaz alman evin icinden bile cekiyor, hava istedigi kadar kötü olsun yine cekiyor.Notebook´tada falk ve navigon navi programlari yüklü hepsi ile sorunsuz calisiyor.....
    arti birsey soyleyeyim bu antenin yaninda cikan sarj aletleri ( arac ve ev icin ) ile telefonunuda sarj edebiliyorsun ama telefon sarjlari ile bu sarj olmuyor.

• arkadaşım yardımın için teşşekür ederim benim sorunum sinyalin hep az olmasıydı düşüncem gps anteninde bir sorun olmasıydı...
    tuş takımının altında antene benzer bişey var sanırım gps anteni bu yarısında yol zarar görmüş sanırım sorun bunda resimini ekledim lütfen bakın doğrumu teşisim....

http://img413.imageshack.us/img413/4038/n95cp2.jpg
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.