Şimdi Ara

^^Nokia N95 Hakkında Her Şey^^ (981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.332
Cevap
15
Favori
1.224.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Senti

Quickoffice premier i yüklemeye çalışıyorum güncelleme hatası diyor. Önceki sürümü kaldırdım tekrar yüklemeye çalışıyorum ama aynı hatayı veriyor. Nedendir acaba?

Bu ilk sürüm: 6.0.208
    http://rapidshare.com/files/174999937/QuickOffice.Premier.Upgrade.v6.0.208.Unsigned.BiNPDA.rar

sonra 231 ve 236 çıktı

quote:

Orjinalden alıntı: ishan

SmartMovie v.4.0 bunu cıkarmıslar ama nete baglanıp dogruluk kontrolu yapıyor ve yuklıyen kısıyı sınıfta bırakıyor maalesef ....yoksa cok farklı ve guzelmis

ben gördüm onu 2-3 gün önce ama dediğin gibi olay.
    kandırmacası var lakin. x-plore'dan açınca sormuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 24 Aralık 2008; 22:14:18 >

• amac sırf seyretmek olsa sorun olmazdı ama ozellıklerıne gırıp altını ustune getıremessem o program isime yaramaz yahuu neyse beklıyelım bakalım ne olucak
  • @ishan , @Reis-i Eagles
    malesef QUICKOFFICE 2.0326 yine güncelleme hatası verdi. V208 i yükledim üzerine iki ayrı 2.0236 yı kurmaya çalıştım ama hata verdi. en azından 236 yı kuramadıysam da 208 i kurmuş oldum. Yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senti -- 24 Aralık 2008; 22:46:56 >
  • acaba bendeki v31 olmasından kaynaklanıyor olabilir mi ben sadec imzaladım ve ustune kurdum
  • Evet olabilir. Artık ben de 31 in ya da çıkacak yeni versiyonun hack ini bekleyeceğim. Şu opda dan sertifaka almakta belki bana katılmayacaksınız ama imei numarası vermek beni korkutuyor açıkçası. Ne de olsa ÇİN
  • yok ya ne olucak bos verrr bende vermisitim ama 25 kısı yakalanmıs imei klonlıyan ve 150.000 tlf kapanıcakmıs
    quote:

Orjinalden alıntı: Senti

Evet olabilir. Artık ben de 31 in ya da çıkacak yeni versiyonun hack ini bekleyeceğim. Şu opda dan sertifaka almakta belki bana katılmayacaksınız ama imei numarası vermek beni korkutuyor açıkçası. Ne de olsa ÇİN
  • http://www.upload.gen.tr/d.php/s3/styp0hd8/3_140771_karmageddon_in_sis.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 24 Aralık 2008; 23:43:48 >
  • 7 Gün ünlü korku romanı yazarı, 30 yaşındaki asosyal bir insan olan Salvator Ken'i konu almaktadır. Kendisini villasına kilitlerdi ve tek başına romanlarını düşünürdü. Bir gün garip birşey oldu. Evinde sıkışmıştı! Kaçamıyordu! Bu sadece bir rüya mıydı? Eğer öyleyse ne zaman uyanacaktı?

7 Gün bu zaman zarfı içerisinde Ken'in başına gelenleri anlatır. Oyunda, oyuncunun durumlara verdiği tepkiler ve seçimleri oyunun gidişatını etkileyebilir. Oyun daha çok oyuncuyu düşündürmeye yöneliktir. Ama buna sadece bir oyun gözüyle bakıyorsanız etkileyici grafikleri, canlı sesleri ve ilginç bulmacaları sizi eğlendirecektir.
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s3/0suibgf6/7days_240_320-ishan-.rar.html
    oyun sistemi Hakkında:

Bulmacalar
    Bazı bulmacalar ani karar verme gerektirirken bazıları da oyunun gidişatını etkileyebilir.
    Savaşlar
    Genellikle elinizdeki silahla savaşırsınız ama etraftaki yardımcı olabilecek nesnelerden de yararlanmak iyi bir seçim olabilir.
    Gizlenme Yerleri
    Oyunda bazı gizlenme yerleri bulabilirsiniz. Bu yerleri sizden daha güçlü rakiplerinizden saklanmak için kullanabilirsiniz.

tuzaklar
    Tuzaklar ıyuncunuza zarar verebilir, ama tuzakları düşmanlarınızı alt etmek için de kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 25 Aralık 2008; 0:08:24 >

• Tüm sürümlerini derledim toparladım. 1i mutlaka çalışacaktır.

İlk sürüm | Kesin çalışan
    http://rapidshare.com/files/174999937/QuickOffice.Premier.Upgrade.v6.0.208.Unsigned.BiNPDA.rar

Diğer 2 sürüm | Bazı cihazlarda çalışan/çalışmayan
    http://rapidshare.com/files/175741266/QuickOffice.Premier.Upgrade.v6.0.231.Unsigned.BiNPDA.rar
    http://rapidshare.com/files/176170043/QuickOffice.Premier.Upgrade.v6.0.236.Unsigned.BiNPDA.rar

İlk 236'yı deneyin. Olmassa 231'i. O da olmadı 208'i yükleyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ToYBaRS

şimdi bu programı açıyorum wirelessten bağlanıyorum yanlız wireless gittiğinde bu direk gprs e bağlanıyor yukarda E harfi çıkıyor ordan anlıyorum gprs e bağlandığını ayrıca ayarlarına baktım point i belirliyorsun yanlız bu yine kafasına göre gprse bağlanıyor.

ayrıca ben sadece uyarıda bulundum herkes istedigini kullanmakta serbest.

wireless ten uzaklaşınca bunu farketmen lazım, ayrıca ben ishan abiye katılıyorum süper bi program ve aylardır kullanıorum daha 1 kontörüm bile gitmedi, ayrıca wireless kopunca da gprs den devam etmiyo duruyo sen ayarları dikkatli kontrol et bence, yada sil yeniden yükle bi sorun var demek ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: maka

filmlerı mp4 de cevırıom gene olmuyor goruntu gelmıolar sadece ses war aman ya satıcam valla bu aletı bune ya

sakin olmanı ve araştırmanı tavsiye ederim, bilgisayara yüklenen smartmovie converter ve telefona yüklenen smartmovie player programlarını bul. Altyazıları da kolayca yükleyebilirsin bu program ile, elinde herhangi bir telefon yok N95 var satıcam falan deme kıymetni bil...
  • tek kelime ile bombasın !!!

quote:

7 Gün ünlü korku romanı yazarı, 30 yaşındaki asosyal bir insan olan Salvator Ken'i konu almaktadır. Kendisini villasına kilitlerdi ve tek başına romanlarını düşünürdü. Bir gün garip birşey oldu. Evinde sıkışmıştı! Kaçamıyordu! Bu sadece bir rüya mıydı? Eğer öyleyse ne zaman uyanacaktı?

7 Gün bu zaman zarfı içerisinde Ken'in başına gelenleri anlatır. Oyunda, oyuncunun durumlara verdiği tepkiler ve seçimleri oyunun gidişatını etkileyebilir. Oyun daha çok oyuncuyu düşündürmeye yöneliktir. Ama buna sadece bir oyun gözüyle bakıyorsanız etkileyici grafikleri, canlı sesleri ve ilginç bulmacaları sizi eğlendirecektir.
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s3/0suibgf6/7days_240_320-ishan-.rar.html
    oyun sistemi Hakkında:

Bulmacalar
    Bazı bulmacalar ani karar verme gerektirirken bazıları da oyunun gidişatını etkileyebilir.
    Savaşlar
    Genellikle elinizdeki silahla savaşırsınız ama etraftaki yardımcı olabilecek nesnelerden de yararlanmak iyi bir seçim olabilir.
    Gizlenme Yerleri
    Oyunda bazı gizlenme yerleri bulabilirsiniz. Bu yerleri sizden daha güçlü rakiplerinizden saklanmak için kullanabilirsiniz.

tuzaklar
    Tuzaklar ıyuncunuza zarar verebilir, ama tuzakları düşmanlarınızı alt etmek için de kullanabilirsiniz

• Arkadaşlar, şu temaları direkt menüye atan bi program vardı, yani ayarlara girmeden ana menüden temaları değiştirebiliyorduk. Bende vardı ama bulamadım. Elinde olan varsa verebilir mi acaba? (Rapid olmazsa sevinirim, ama .zip uzantılı olursa rapid de olabilir )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ohoo linux mu kurucaz 1 şifre için.

yok bu linux dağıtımları direkt cd üzerinden çalışıyor... bilgisayarı açarken CD boot seciyorusun linux açılıyor sistemine zarar vermiyor...

Not: Raid sistemi kullananlar kesinle kullanmasınlar... sonra Emre'nin aklına uyduk sistemimiz çöktü diye dövünmesinler... Raid sistemlere kesinlikle kuruluma girmeseniz bile linux cd'si ile açmak raid yapısını bozduğundan (raid sistemi kurtarmak normal sistemi kurtarmaktan 1000 kat daha eziyettir) bios reset yapıp yeniden raid kurulumu yapmak zorunda bırakacaktır sizi...

Nereden biliyorsun derseniz denem yanılma ve 400gb veri kaybı yaşadığımdan

Bir no daha: Kaçak olarak Elektrik kullanımı, İnternet kullanımı v.b. kullanımlar dini açıdan HARAM'dır. Bu dünyada zevk için yaşayıp öbür tarafta azabı göze alıyorsanız yapın... Ama unutmayın ki HARAM...

TEKNOLOJİDE HARAM OLMAZ KENDİNİ KOLLUCAN

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MIKROP DOGAN

hacılar bide bu wlan da bi araba ağ buluyo ama hepsi şifreli bitanesinde yok ama oda heryerde çekmiyo bu wpa/wpa2 şifrelerini kırabileceğimiz bi yazılım varmı bi yardım ediverin

Şifrelerin hepsi kırılabilir zorluk değil önemli olan indirilen dosyadır...

Şifreleri kırmak için Linux sistem + wlan kartı lazım...

Gerekli linux sürümünü indirdikten sonra gerekli kodlamalar ile wifi taramasını yapabilir ve şifreyi kırmaya başlayabilirsiniz ama önemli olan nokta şudur. Kırmak istediğiniz wlan şifresi o ağdan bağlı olan (wlan ile bağlı olan LAN ile değil) bilgisayarların indirdiği dosya boyutuna bağlıdır. Dua edin adam limewire tarzı programlar ile sürekli müzik indiriyor yada torrent kullanıyor olsun max 2-3 saatte kırılır ama sadece nette dolaşmakla yetiniyorsa vay haline 2 hafta beklesen ancak kırılır o şifre :))

http://www.google.com.tr/search?q=wifi+%C5%9Fifre+k%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1+linux&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

yukardaki linkten wifi şifre kırmak için gerekli linux sürümleri mevcut... istediğini kullanabilirsin...

benim anlamadığım şu n95 e linux yükleyip bide kartmı takıcaz nereye bağlıcaz ki

• SOZUM SOZ ...BUYRUN HANDY WEATHER ...HANDY SHELL İNİZLE AYNI MASA USTU GORUNTUNUZ BUYRUNhttp://www.upload.gen.tr/d.php/s3/gn7mw6iz/S60v3_SymbianOS9.1_Unsigned_Cracked_illusion.rar.html.....6.5 i once kurup guncelleyim(yapmıyacaktır )sonra resetleyip silin daha sonra da 6.00 yı kurup guncelleyin ve gule gule kullanın

• quote:

quote:

quote:

hacılar bide bu wlan da bi araba ağ buluyo ama hepsi şifreli bitanesinde yok ama oda heryerde çekmiyo bu wpa/wpa2 şifrelerini kırabileceğimiz bi yazılım varmı bi yardım ediverin

Şifrelerin hepsi kırılabilir zorluk değil önemli olan indirilen dosyadır...

Şifreleri kırmak için Linux sistem + wlan kartı lazım...

Gerekli linux sürümünü indirdikten sonra gerekli kodlamalar ile wifi taramasını yapabilir ve şifreyi kırmaya başlayabilirsiniz ama önemli olan nokta şudur. Kırmak istediğiniz wlan şifresi o ağdan bağlı olan (wlan ile bağlı olan LAN ile değil) bilgisayarların indirdiği dosya boyutuna bağlıdır. Dua edin adam limewire tarzı programlar ile sürekli müzik indiriyor yada torrent kullanıyor olsun max 2-3 saatte kırılır ama sadece nette dolaşmakla yetiniyorsa vay haline 2 hafta beklesen ancak kırılır o şifre :))

http://www.google.com.tr/search?q=wifi+%C5%9Fifre+k%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1+linux&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

yukardaki linkten wifi şifre kırmak için gerekli linux sürümleri mevcut... istediğini kullanabilirsin...

benim anlamadığım şu n95 e linux yükleyip bide kartmı takıcaz nereye bağlıcaz ki

Onun isi cok uzun ve cep icin diil b.sayar icin

• quote:

SOZUM SOZ ...BUYRUN HANDY WEATHER ...HANDY SHELL İNİZLE AYNI MASA USTU GORUNTUNUZ BUYRUNhttp://www.upload.gen.tr/d.php/s3/gn7mw6iz/S60v3_SymbianOS9.1_Unsigned_Cracked_illusion.rar.html.....6.5 i once kurup guncelleyim(yapmıyacaktır )sonra resetleyip silin daha sonra da 6.00 yı kurup guncelleyin ve gule gule kullanın

Teşekkürler ishan, Handyshell türkçe verebilir misin?

• 1.03 nu vermistim zaten ac kapa yaptiginda turkce olucaktir.......hava durumu handy weather.in 1 ozelligide ekran koruyucu ozelliginin olmasidir ayarladiginiz takdirde devamli 2 gunluk rapor gozunuzun onunde olucaktir....gelmis gecmis en muhtesem program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 25 Aralık 2008; 11:16:48 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ohoo linux mu kurucaz 1 şifre için.

yok bu linux dağıtımları direkt cd üzerinden çalışıyor... bilgisayarı açarken CD boot seciyorusun linux açılıyor sistemine zarar vermiyor...

Not: Raid sistemi kullananlar kesinle kullanmasınlar... sonra Emre'nin aklına uyduk sistemimiz çöktü diye dövünmesinler... Raid sistemlere kesinlikle kuruluma girmeseniz bile linux cd'si ile açmak raid yapısını bozduğundan (raid sistemi kurtarmak normal sistemi kurtarmaktan 1000 kat daha eziyettir) bios reset yapıp yeniden raid kurulumu yapmak zorunda bırakacaktır sizi...

Nereden biliyorsun derseniz denem yanılma ve 400gb veri kaybı yaşadığımdan

Bir no daha: Kaçak olarak Elektrik kullanımı, İnternet kullanımı v.b. kullanımlar dini açıdan HARAM'dır. Bu dünyada zevk için yaşayıp öbür tarafta azabı göze alıyorsanız yapın... Ama unutmayın ki HARAM...

çalışan CD versiyonları var onları diyosun
    pardusla yapalım o zaman hem katkımız olur belki indirme sayısı artar

bu arada dini açıdan kısmına katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.