Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (788. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.815.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: nerovatio

Ya bunun içnde nseries pc suir vardı bn şmdi sitesidne türkçe indiritorum

ESKİSİNİ SİL.SİTEDEN İNDİRDİĞİN DAHA GÜNCEL.DAHA RAHAT EDERSİN.

Orjinalden alıntı: DERWİS

Vallahi ben tam bir teknoloji ve dahi terimleri özürlüsüyüm ama bu topiği takip ederek Bill Gatse ile kapışacak hale geldim
    quote:

Orjinalden alıntı: dwyanewadecns

EYW dostum..
    öğrenicez kısmetse yavaş yavaş

Bende öyle olucam inş
    Zaten sırf benim sorduğum sorualrın cevaplarını öğrenseniz baya bi bilgiye sahip olursunuz heheh

• Peki arkdaşlar burdaki yedeklemlerden hafıza kartını da tıklıyacaz dimi o yığın hafızayı ögsteriyo dimi?

http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=pro&D=Nokia%20N95%208GB&testgroup=overall

buyrun arkadaşlar n95 8gb 3d testi

quote:

Peki arkdaşlar burdaki yedeklemlerden hafıza kartını da tıklıyacaz dimi o yığın hafızayı ögsteriyo dimi?

aynen öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_837_469 -- 20 Şubat 2008; 17:10:04 >

quote:

Peki arkdaşlar burdaki yedeklemlerden hafıza kartını da tıklıyacaz dimi o yığın hafızayı ögsteriyo dimi?
    SETUR
    212-6639965 (pbx)
  • quote:

yedeklemek istiyorsan tıklaya bilirsin.benim programlarım var mesela ben yığın hafızayıda yedekliyorum.yığın hafıza 8gb olduğundan biraz uzun süre bilir
    beni sormayın bende iyiyim

aklıma bişi geldi ya bu pc suit varya kablosu

onu telefona giren yeri telefona taksam usb sinide modeme taksam nete girermi
  • Ya arkadaşlar zaten sunu asla unutmayın. yuklediğiniz program telefon hafızasında çalışması gereken bir program değilse asla telefon hafızasına birşey yuklemeyin. Telefon hafızası ne kadar boş kalırsa telefon o derece rahat ve hızlı çalışır. Atın 8 gb ın içine orası her seyi alır.
    Argoca tabir gerekirse alışı kuvvetli oranın...

quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

yedeklemek istiyorsan tıklaya bilirsin.benim programlarım var mesela ben yığın hafızayıda yedekliyorum.yığın hafıza 8gb olduğundan biraz uzun süre bilir
    SETUR
    212-6639965 (pbx)

• Beyler update yapıcam benim tel v 11 ama NSU çalıştırıyorum ama tekrar aynı versiyonu buluyo nedendir?

Beyler update yapıcam benim tel v 11 ama NSU çalıştırıyorum ama tekrar aynı versiyonu buluyo nedendir?

ilk önce NSS kodu türkçe kod ile değiştir.sonra görecektir.

http://nokian95.4shared.com/account/file/34666413/d05320c3/NSS_ile_Trkeletirme_Anlatm.html?sId=ZUxHt9fANinZ030m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilengiz -- 20 Şubat 2008; 17:35:20 >

quote:

NNS

hoşgeldin ilengiz abi.iki şeyi düzeltmek istiyorum.NNS değil NSS(Nemesis Service Suite) ve imail değil imei numarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_837_469 -- 20 Şubat 2008; 17:28:13 >

Orjinalden alıntı: mert_837_469

product code'un ne?bataryanın altına bak

quote:

NNS

hoşgeldin ilengiz abi.iki şeyi düzeltmek istiyorum.NNS değil NSS(Nemesis Service Suite) ve imail değil imei numarası

hoşbulduk mert.sağolasınelim sürtmüş

• önemli deil abi de diğer üyelere yanlış bilgi vermeyelim dedimnasılsın iyi misin?İzmir nasıl?Burası buz -4,5 derece yanlış oldu buzdan daha soğuk
  • S.a arkadaşlar herkese merhabalar... ya bizim bu bilgisayar için 2000 ve 2200 mAh gücünde bataryalar var nette acep neiş gerçekten performansları iyi midir yoksam çin malı çakma 8 gb lar gibi sadece görüntü mü öyledir

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyzo -- 20 Şubat 2008; 17:46:47 >

• symbiansigned sitesinden sadece birkez sertifika almak yeterli değil mi? csr dosya mı hazırladım ama site hala izin vermiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_837_469

önemli deil abi de diğer üyelere yanlış bilgi vermeyelim dedimnasılsın iyi misin?İzmir nasıl?Burası buz -4,5 derece yanlış oldu buzdan daha soğuk

iyiyim bert çok şükür.İzmirde bugün çok güzel hava.

Aydında buz mu

S.a arkadaşlar herkese merhabalar... ya bizim bu bilgisayar için 2000 ve 2200 mAh gücünde bataryalar var nette acep neiş gerçekten performansları iyi midir yoksam çin malı çakma 8 gb lar gibi sadece görüntü mü öyledir

quote:

symbiansigned sitesinden sadece birkez sertifika almak yeterli değil mi? csr dosya mı hazırladım ama site hala izin vermiyor

yeterli ama şu an alamazsın...

Orjinalden alıntı: nejaterol

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: fettuccine

berdano.reis bana nokia map 2.0 nasıl kurarım anlatabılırmısınz map loader ıle yuklıyorum ama orada 25.3 gelıyor halbukı 25.7 olması lazım bunu nasıl yapabılır yardımlarınızı beklıyorum

Update versiyonunu yüklicen abi. karta at yönetici ile aç sonra.

Ayrıca 25.3 doğru. 25.7 deil

[ling=http://imageshack.us]
    [/ling]

aynen bu şekılde yapıyorum ama bende 25 .3 gorunuyor aceba map 2.0 ı siteden ayrıca ındırıp sis olarak yuklemek gerekıyor nasıl cozucez bu 25.7 olayını

• evet abi yaa dağlar karla doldu
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.