Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (1577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.815.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • n95 8gb kapağını nasıl değiştirebilirim.Kapak satılıyor mu?

Orjinalden alıntı: ayhanmynet

22 Temmuz'da weblebi.com'a bir tane creative ep-630 kulaklik siparis verdim (araştırmamda en uygun fiyat bu firmadaydı zira) ve bugun 31 Temmuz ürün hala "tedarik sürecinde":)

Sonra yaptığım kısa bir araştırmayla benim durumumda bir çok insan olduğunu öğrendim. Firma ürünlerin fiyatını piyasadan %10-30 eksiğine fiyatlandırıyor ve müşteri çekiyor zira..

Ticari bir kuruluş hakkında olumsuz bir haber vermek doğru değil biliyoryum ama düpe düz insanları dolandıran bir kurumuda deşifre etmeli ve madur müşteri sayısını en aza indirmeli sanırım...

Lütfen bu firmadan uzak durun ve madur olmayın...:(

http://www.haber7.com/haber/20080730/Sikayetvarda-weblebicom-feryadi.php

...

hepsiburada ilengizin dediğin gibi çok kaliteli bir site neler sipariş ettim oradan çok şükür 1 sorunla karşılaşmadım.

Ep630'u ben hızlıal.com'dan aldım 38 ytl'lik bir ürün için bu kadar özenle hazırlanmış 1 paketleme görmedim.

benim sıralamam 1)hepsiburada.com 2)hızlıal.com 3)ereyon.com 4)gittigidiyor.com (ne kadar alışveriş yapsamda yinede çekiniyorum.)

• Arkadaşlar Hepsiburada fiyatı 977,64 YTL + kdv e düştü. Bİlginize. Ama ben biraz daha bekliycem. N96 çıkınca az daha geriler sanırım fiyat. Ozman almayı düşünüyorum.

Orjinalden alıntı: coalaaa

ilengiz kilifi nereden aldin bilgi verebilir misin?
    n95 8gb icin uretilen bir kilif mi?

evet bizim telefona göre yapılmış kaliteli deriden içi sünger telefonu saran çok güzel bir kılıf.Ankara dan bir arkadaşım gönderdi bana.

Orjinalden alıntı: white_man

Arkadaşlar Hepsiburada fiyatı 977,64 YTL + kdv e düştü. Bİlginize. Ama ben biraz daha bekliycem. N96 çıkınca az daha geriler sanırım fiyat. Ozman almayı düşünüyorum.

çok iyi fiyat.hükümet olayı belirlendi dolar fırlarsa sen bu fiyatı çok araya bilirsin.
    beneath this mask there is more than flesh. beneath this mask there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. - V

• Mıknatıslı kılıf ekranı bozuyor diolardı birinin bozulmustu sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

parti kapanmadığı için dolar fena düşüşte

artacak deniyor.

Orjinalden alıntı: burak76xp

selam arkadaslar kılıf konusu açılmışken, benim aldığım kılıfın kapanma yeri çıt çıt yerine mıknatıslı sanırım bu da tam ekranın üstüne karşılık geliyor ama sıkıntı olurmu endisesiyle kullanmadım henüz.... sakıncası varmı bilen cevaplarsa sevinirim... herkese kolay gelsin.............

Bende internetten cep telefonunu tek kalem pille şarj eden şarj maknası almıştım onun içinden çıkan kılıfı kullanıyorum ince ve güzel bi kılıf elimden geldiği kadar telefonu cebime koymuyorum çalışırken masa da bırakıyorum. Diğer zamanlar ise ya elimde yada çantada taşıyorum. D&R de güzel kılıflar görmüştüm ama o zaman N95 8GB yoktu. Fırsat bulursam bakmaya gidecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swordma -- 31 Temmuz 2008; 17:23:35 >
  • Yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realceday -- 31 Temmuz 2008; 18:15:07 >

Orjinalden alıntı: Orkun.T

quote:

Orjinalden alıntı: NEWMAN2007

quote:

@Newman

ücretli mi bu mesaj gönderdikten sonra 1 kesinti oluyor mu?

Erişim noktasını sen seçebiliyorsun dolayısıyla tanımlı bir WiFi varsa ondan bağlanabilirsin ücretsiz olarak ve ben bu şekilde baktım fena değil faydalı bir uygulama!...

hayır bende de wifi varda programı indirmek için msj gönderiyorsun yazmışssın o msj ücretlş midir?

FESÜPHANALLAH!...

Yaw enteresan sorular sormakta birebirsiniz arkadaşlar!... 1 mesaj yolluyorsun karşılığında link gönderiyor cep telefonuna bundan ne ücret almasını bekliyorsun ki?

Doğru ülkemizin lider kazıklama operatörü herşeyden para alıyor ister istemez hepimiz paranoyak olduk!...

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Newman

ücretli mi bu mesaj gönderdikten sonra 1 kesinti oluyor mu?

Erişim noktasını sen seçebiliyorsun dolayısıyla tanımlı bir WiFi varsa ondan bağlanabilirsin ücretsiz olarak ve ben bu şekilde baktım fena değil faydalı bir uygulama!...

hayır bende de wifi varda programı indirmek için msj gönderiyorsun yazmışssın o msj ücretlş midir?

FESÜPHANALLAH!...

Yaw enteresan sorular sormakta birebirsiniz arkadaşlar!... 1 mesaj yolluyorsun karşılığında link gönderiyor cep telefonuna bundan ne ücret almasını bekliyorsun ki?

Doğru ülkemizin lider kazıklama operatörü herşeyden para alıyor ister istemez hepimiz paranoyak olduk!...

çoğu servis paralı olduğundan ondan sordum,garip 1 soruda değil aslında

indirdim sağol..

edit :

galerideki görüntü ve videolara şifre koyabilir miyim veya bunu sağlayacak 1 program var mıdır?.. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 31 Temmuz 2008; 20:47:02 >

• quote:

çoğu servis paralı olduğundan ondan sordum,garip 1 soruda değil aslında

indirdim sağol..

Rica ederim. Dedim ya "...Doğru ülkemizin lider kazıklama operatörü herşeyden para alıyor ister istemez hepimiz paranoyak olduk!..."

Neyse Engadget' te çıkan bir habere göre Nokia, cep telefonlarında global bir indirim yapacak anlaşılan pazar kızışıyor ve belkide 200 dolarlık yeni iphone' a cevaptır kimbilir?... En yüksek indirimler 5310 ve 5610 ile N81 8GB modellerinde olacakmış diğer modellere de sıçraması beklenen indirim furyasının fiyatlara %10 civarında yansıyacağı söyleniyor!... Hazır döviz düşmüşken saldırın millet!...

Nokia dropping phone prices, going in for the kill
    by Nilay Patel, posted Jul 31st 2008 at 12:35PM

Nokia's doing far better than rivals like Sony Ericsson and Motorola, but it's not going to let up while it's ahead -- the cellphone maker is reportedly cutting prices across the board in order to increase pressure on the competition. The biggest cuts are on the 5310/ 5610 music phones and the 8GB N81, but most other handsets have seen price decreases of up to 10 percent as well. The move is something of a surprise, with one analyst calling it a "Crazy Ivan," which is probably the first time The Hunt For Red October has ever been employed to describe the actions of a multinational corporation. So, Espoo -- does this mean the Tube is going to be crazy cheap, or what?

• oRKUN.T

dostum X-plorer dosya yöneticisi programın varsa eğer onunla istediğin klasörün üstüne gelip klasörü gizle diyebirlisin :)

quote:

edit :

galerideki görüntü ve videolara şifre koyabilir miyim veya bunu sağlayacak 1 program var mıdır?.. Teşekkürler

Fujifilm X-T4 + Fujinon 35mm f/2 + Fujinon 14mm 2.8f + Mitakon 35mm 0,95F Zhongyi SpeedMaster + Vivitar 55mm 2.8f
  • quote:

Orjinalden alıntı: PMD

bu gün turkcell en az ben kazıklıyorum diye bir açıklama yaptı

Orjinalden alıntı: veysel_7

beyler epydir giremiyorum bu konuya ilk sayfadaki programlar nerde? kaldırıldımı?

ewet

Orjinalden alıntı: login35

Reis yaptığım hata içinde senden özür dilerim

yok önemli değil cidden
    çarlinin melekleri gibi olmuş

• Slide Helper v1.04 Unsigned Türkçe

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

Sürgü hareketlerine göre işlev yapan bir uygulama.(N95 ve N95 8G)...
    * Sürgülerin kapatılması ile görüşmenin sona erdirilmesi.
    * Sürgülerin kapatılması ile tuşların kilitlenmesi.
    * Sürgülerin kapatılması ile ekran ışığının kapatılması.
    * Tuş takımını bloke etme
    * Sürgüleri açtığınız zaman tuş takımının kilitli kalması
    * Dili Türkçe

Yenilikler;
    1.04 Sürümünde;
    - Geri arama fonksiyonu düzeltilmiştir
    1.03 Sürümünde;
    - Opensigned sürümdür
    - Geri arama fonksiyonu eklenmiştir
    - Sürgü açılınca tuşların kilitli kalma özelliği eklenmiştir.
    - Yükleme ve otomatik başlatma özelliği düzeltilmiştir
    - Sürgü açma ve kapatmadaki arama sonlandırma ve açma özelliği düzeltilmiştir

Not: OpenSigned olduğu için sertifika çözümlerini uygulamasanız bile OpenSignedOnline 'dan imzalayıp cihazınıza kurabilirsiniz. Ayrıca program ücretsizdir.

İNDİR / YÜKLE

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.