Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
150.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tcuneytb

Arkadaşlar tüm N93 çülere merhaba bir süredir yurt dışındaydım. İş güç internete girmek de fırsat olmadı. Daha sonra N93 ümle çektiğim resimleri burada sizlerle paylaşacağım.

şimdi tüm N93 çülere sesleniyorum. EFSANE bitmedi. Gücü artarak daha da güzelleşiyor. N93i N93i N93i diyenlere hiç kafa yormayın. Ayağımın tozuyla gelir gelmez hemen daldım foruma N93i formunda bayağı bir yazılmış çizilmiş işte orda verilen bir linkten (aşağıda ben de veriyorum) alıntı yapıcam, sonuç bölümü. Size de tavsiyem fotolara bir bakın. Zaten birazdan yazacağım şeyleri kendi gözünüzle de görme fırsatınız olacak.

http://www.symbian-freak.com/reviews/n93vsn93i/n93_vs_n93i.htm

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

Türkçe'si şöyle bir şey diyor:

"Sonuç olarak N93 ve N93i optiği arasında fiziksel bir değişiklik yok. Her ikisi de çok güzel, keskin bir resim yakalayabiliyorken N93i nin sahip olduğu noise azaltma özelliği, resimlerdeki noise u temizleme açısından etkin olmasına rağmen tamamen de kaldıramıyor.

Nokianın N93 teki yarı tutucu yaklaşımı gayet güzel işliyor ve telin kamerasının web üzerinde paylaşım, yazdırma vb. kullanımına müsade ediyor. Noise azaltımı görüldüğü gibi tamamen bedavaya gelmiyor, bir çok durumda detayları alıp götürüyor.

İncelemede bahsedilmeyen, N93i deki kullanılan firmware in N93 tekine göre ne kadar sürede çıkarıldığı ki modlar arasında geçişte hala uzun zaman alma problemi devam ediyor. Bununla birlikte telin built (kendi içindeki ) programların menü ve seçeneklerinin fontların ve boşluklarının büyütülmesi de açıklamaları okurken gözleri zorlayıcı bir durum getirmiş.

BURASI ÇOK ÖNEMLİ!!!!!
    Halahazırda N93 sahibi olanlar, N93 ün noise oranını sevmeyen ve N93i deki detay kaybını kafaya takmayacak olanlar hariç, acil olarak N93i ye koşarak geçmelerini tavsiye etmiyorum...... (yoruldum gerisini tercüme etmiyorum.)

Arkadaşlar ben yukardaki verdiğim linkte her fotoyu sonuna kadar inceledim. N93i nin en iyi 2 tarafı flaşı biraz daha kuvvetlenmiş gibi, bir de tabii noise oranını azaltmış olması. Ancak site N93i nin noise azaltıcı yazılımının detayları da alıp götürdüğünü söylüyor ki N93i fotolarının N93 fotoları croplarıyla (bir fotonun bir yerinin büyütülmüş hali) karşılaştırdığınızda çok net ama çok net görüyorsunuz. İnceleyen arkadaş N93 ün bir de noiseware gibi bir dış noise azaltıcı ile işlenmiş fotosunu da üçüncü olarak koymuş ki N93i geride kalıyor.

İşte durum bu. Ben N93 ümü çoooook seviyorum. Bir ara değişiyim filan diyordum ama şimdi asla değişmem. Belki N96 filan olabilir. (Çünkü N95 i de düşünmüyorum. )

EN BÜYÜK N93!!!!

Herkese saygı ve selamlar...

Dostum yorumların süper ötesi olmuş tebrik ederim...N93i sayfasında şöyle bir yorum yaptım.Resim çekmişler N93- ile N93i yi karşılaştıran bir focuslama .Dediğin gibi yabancı sitelere bakmadan bu yorumu kendimiz de fark ettik. Resimin derinliğinde kalan kısım net bir şekilde N93i de belli olmaz iken N93 sonuç %400 büyültüğünde bile o vidanın detayını görmek mümkün oluyor.Bence resimde çok büyük bir farktır bu

Saygılar

• ben N93 ümle çok mutluyum diyorum.
  • Arkadaşlar son sonuçlar gerçekten ilgi çekici

Tek merak ettiğim şey N93i firmware ile elinizdeki N93'lerin update edilip edilemeyeceği
  •  #NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR
  • Böyle hep birlikte ileri N93 cüler

• Devam herşey N93 için
  • benim yolladığım tüm resimler gerçek halidir hiçbir oynama yapılmamıştır.
    N93 alacaklara duyurulur

• Yeterki doğru acı doğru ısık dogru zaman dogru focus ayarı olmalı
    ve eller titrememeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

Yeterki doğru acı doğru ısık dogru zaman dogru focus ayarı olmalı
    ve eller titrememeli

Dostum çok doğru söylemişsin. Emeklerine sağlık her iki foto da süper...

Saygılar, selamlar...
  • beyler tema nasıl yapıyoruz pc'de ya
  • devammm

• arkadaşlar şu an çekilen resimler çok guzel ama ışığın yetersiz olduğu ortamlarda ve gece çekimleri pek güzel değil yani n73 ü tutmuyor.
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak. cevaplarsanız memnun olurum. Benim n93 le wlan la bağlantı yapmaya çalıştığımda ağ geçidi izin vermiyor uyarısı alıyorum. bir türlü çözemedim... yardım
  • alın size bendende bir n93 resmi..oynama yapılmamıştır

• hazeyh dostum merhaba;

Öncellikle fotoğraf paylaşımın için teşekkürler, renk gerçekçiliği, detaylar, keskinlik ve özellikle focuslama açışından örnek bir foto. İşte uygun mesafe çekiminde N93 ünde çok güzel focus yapabildiğini göstermişsin. Fotoda focus tam bence. (bu arada burası asma bahçesi galiba doğru mu?) Tekrar teşekkür ve tebrikler...

Sorunla ilgili olarak bu mesajı nasıl bir ağda alıyorsun, evde dışarıda? Biraz daha bilgi verirsen beliki yardımcı olabilirim.

Saygılar, selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

hazeyh dostum merhaba;

Öncellikle fotoğraf paylaşımın için teşekkürler, renk gerçekçiliği, detaylar, keskinlik ve özellikle focuslama açışından örnek bir foto. İşte uygun mesafe çekiminde N93 ünde çok güzel focus yapabildiğini göstermişsin. Fotoda focus tam bence. (bu arada burası asma bahçesi galiba doğru mu?) Tekrar teşekkür ve tebrikler...

Sorunla ilgili olarak bu mesajı nasıl bir ağda alıyorsun, evde dışarıda? Biraz daha bilgi verirsen beliki yardımcı olabilirim.

Saygılar, selamlar...

fotoğraf yorumların için teşekkürler.
    evet tahmin ettiğin gibi küçük bir asma bahçesi. okulun ağnda daha önce bu sorunu yaşamıyordum. telefona hard format atmak zorunda kaldım virüs yüzünden. bu olaydan sonra her bağlanmaya kalktığımda ağ geçit izni vermiyor uyarısı aldım. yardımın için şimdiden teşekkürler dostum saygılar

• Beyler tema nasıl yapıyoruz yaaa
  • arkadaslar bana windowslive msn lazım nerden bulabılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak erdogdu

arkadaslar bana windowslive msn lazım nerden bulabılırım

google da ara in_ndir diye bir yer var oradan bulursun ama turbo daha başarılı ve kullanışlı
  • Arkadaşlar N93 yeni versiyonu ne zaman çıkartır, Böyle bir duyumunuz var mı ?

Not: 2' li versiyonu mevcuttur.
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.