Şimdi Ara

Nokia N92 :-O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Announced 2005, 4Q
    Status Coming Soon
    Ölçüler 107.4 x 58.2 x 24.8 mm, 136cc
    Ağırlık 191 g
    Ekran özellikleri TFT, 16Mbyte renk
    Ekran boyutu 320 x 240 pixels
    - Dış ekran 65K renk, (128x36 pixels)

Zil türleri Polyphonic (64 channels), Monophonic, True Tones, MP3
    Customization Download
    Titreşim Yes
    Memory Phonebook Yes
    Arama kaydı var
    Hafıza kartı miniSD, ( 2GB kadar yükseltilebilir),
    - 90 MB Telefonun kendi hafızası
    İşletım sıstemı OS S60 3rd edition (Symbian OS , Series 60 UI)
    GPRS Class 11
    Veri aktarım hızı 384 kbps (WCDMA), 236.8 kbps (EDGE)
    Mesaj özellikleri SMS, MMS, Email, Instant Messaging
    Saat var
    Alarm var
    Kızıl ötesi var
    Games Java downloadable
    Colors
    Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video(CIF), flash; secondary VGA video call camera
    - DVB-H TV broadcast receiver
    - Wireless LAN (Wi-Fi)
    - Bluetooth
    - EDGE
    - Push to talk
    - Java MIDP 2.0
    - MP3/AAC player
    - xHTML/HTML browser
    - USB port
    - Stereo FM Radio
    - T9
    - Voice command/memo
    - PIM including calendar, to-do list
    Battery Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
    Stand-by Up to 336 h
    Talk time Up to 4 h

Nokia N92 mobil TV cep telefonu : Nokia N serisi multimedya cep telefonlarından Nokia N92 modelini tanıttı. Nokia N92 modeli DVB-H entegrasyonu ile TV yayınlarını izleme olanağı sunan ilk cep telefonu. Böylece kullanıcılar Tv önünde oturmadan TV yayınlarını izleyebiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar en sevdikleri TV programının yayın saatini programlayabiliyor, kişisel TV kanal listesi oluşturabiliyorlar. Cihazın 16 milyon renk QVGA yansıma önleyicili ekranı 2.8 inç büyüklüğünde. 2GB kapasiteye kadar bellek kartı desteği veren Nokia N92 kullanıcılarına 1500 adete varan şarkıyı kaydetme imkanı da sunmuş oluyor. Nokia N92 mobil cep telefonunun 2006 yılının ortalarında Avrupa’da satışa sunulması bekleniyor.

Nokia N92 - DVB-H teknolojisi
    Nokia N92 cep telefonunun sahip olduğu DVB-H teknolojisi Televizyonlardan alınan yayınların mobil cep telefonlarından izlenebilmesine olanak sağlıyor. Cihazın üzerindeki dört moddan bir tanesi olan TV ve video seyredebilme özellikleri Multimedya tuşu ile kolayca kullanılabiliyor. Nokia N92 2 megapiksellik kamerasıyla baskı alınabilecek veya e-mail ile gönderilebilecek kalitede görüntü sağlıyor. Nokia N92 zengin bağlantı seçenekleri sunan bir cep telefonu. Wi-Fi (kablosuz), kızılötesi, Bluetooth ve USB 2.0 cihazın sunduğu bağlantı seçenekleri. Nokia N92 mobil cep telefonunun 2006 yılı ortalarında yaklaşık olarak 600 Euro gibi bir fiyatla satışa sunulması planlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan2004 -- 7 Aralık 2005, 5:05:25 >

• hele şükür doğru düzgün birşey çıkarttilar ama herhalde fiyati 95 model doğan görünümlü şahinle ayni fiyat olur
  • BENCEDE Bİ İKİNCİ EL TÜRK ARABASI KADAR OLUR HERALDE...AMA YAKIŞIR ADAM GİBİ TELEFON YAPSINLAR CANIMIZI YESİNLER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

hele şükür doğru düzgün birşey çıkarttilar ama herhalde fiyati 95 model doğan görünümlü şahinle ayni fiyat olur

simdiden para biriktirmeye basladim ,
  • gerçekten güzel telefon ama pahalı olur heralde çünkü özellikleri resmen bazı bilgisayarlardan bile daha iyi .bu alet piyasayı baya sarsacak galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

hele şükür doğru düzgün birşey çıkarttilar ama herhalde fiyati 95 model doğan görünümlü şahinle ayni fiyat olur

Tip falan yerinde ama bakacaz kaç para olacak..
  • en sevdiğim nokıa telefonu kendileri

gerçekten çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    14 yıl önce açıldı
    nokia 6600 symbian v.?
    21 yıl önce açıldı
    Nokia N70 kullanmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKNODE

en sevdiğim nokıa telefonu kendileri

gerçekten çok güzel

Sen yarbeymi oluden bakem, seni gidi seni, sohbet topicime de gelmedi zaten, bir de yarbay olecek.Güstüm (Şaka yapıyorem)

Şimdi şöle oluyer, bu telefon cok gusel olmakla ber(a)ber tipide güzel yaws.ama ne olur ise olusen, zonuçda No-kia!!!

Marka fanı değilem ama nokia ses galitesindenj falan hiiiiç anlamıyü.Her sey se ile samsung da yine be, töbeler olsün ya

• quote:

Orjinalden alıntı: bomber

quote:

gerçekten çok güzel

Sen yarbeymi oluden bakem, seni gidi seni, sohbet topicime de gelmedi zaten, bir de yarbay olecek.Güstüm (Şaka yapıyorem)

Şimdi şöle oluyer, bu telefon cok gusel olmakla ber(a)ber tipide güzel yaws.ama ne olur ise olusen, zonuçda No-kia!!!

Marka fanı değilem ama nokia ses galitesindenj falan hiiiiç anlamıyü.Her sey se ile samsung da yine be, töbeler olsün ya

Samsung'un ses kalitesi çok fazla iyi değil..
    Görüntü kalitesi olarak d600'ü kastediyorsan, çok parlak çeken bir alet.

• N92 ile ilgili topic acilmamısmıydı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

Orjinalden alıntı: bomber

quote:

gerçekten çok güzel

Samsung'un ses kalitesi çok fazla iyi değil..
    Görüntü kalitesi olarak d600'ü kastediyorsan, çok parlak çeken bir alet.

Ses kalitesi D500'de dinledim iyi geldi.K750'm var, K750 kadar iyi değil ama yine de 7610/6630'dan çok daha iyi.

Görüntü kalitesi olrak samsungun harika bir telefonu var.Çoğu dijital fotoğraf makinesini sollayıp geçiyor.(O büyükleri değil)
    Şimdi bana foto makinası solllanırmı ammada salladın gibi cevaplar vermeyin lütfen.Öyl bişe diyen olursa foto özellliklerini koyarım, o zaman görüşürüz

Bu arada adı V770

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 7 Aralık 2005, 22:21:47 >

• seklını ben hıc begenmedım tus takımı fln ve bu arkdasında bulunan yama yaplmıs olayı hıc sevmıorm :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

seklını ben hıc begenmedım tus takımı fln ve bu arkdasında bulunan yama yaplmıs olayı hıc sevmıorm :)

ozelliklerine gore yorum yapilyor , gorunusune gore degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

quote:

seklını ben hıc begenmedım tus takımı fln ve bu arkdasında bulunan yama yaplmıs olayı hıc sevmıorm :)

illa ozelıklerıne gore yorum yapılıcak dıye bırsey varsa ozur dılerım ama ole bsy oldgnu sanmıorm. ztn ozelıklerıne bı lafım olmadı tıpını begenmedıgmden bu telefonu o yonden elstrdm.
  • ozelliklerinde 2005 4th quarter , 2005 in 4 uncu cegreyi yaziyor , yani sonbaharda cimasi planlaniyormus , daha neden cikmadi acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

illa ozelıklerıne gore yorum yapılıcak dıye bırsey varsa ozur dılerım ama ole bsy oldgnu sanmıorm. ztn ozelıklerıne bı lafım olmadı tıpını begenmedıgmden bu telefonu o yonden elstrdm.

+1
    ya beyler, her şey özellik değil (dikkat edin, hiçbir şey özellik değil demedim, muhakkak
    özelliklere bakıp alıyoruz). Biraz da kişiye hitap edecek telefon ya. Baktığın zaman
    hah işte bu benim telefonum olabilir denmesi gerek. Şimdi n90, n70 e göre çok daha fazla özelliğe
    sahip. Bana deseler ki, n70 veya n90 seçeceksin; ama 2 yıl değiştirme hakkın yok. Yemin olsun ki
    n70 seçerim. Bana daha fazla hitap ettiğini düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

quote:

quote:

+1
    ya beyler, her şey özellik değil (dikkat edin, hiçbir şey özellik değil demedim, muhakkak
    özelliklere bakıp alıyoruz). Biraz da kişiye hitap edecek telefon ya. Baktığın zaman
    hah işte bu benim telefonum olabilir denmesi gerek. Şimdi n90, n70 e göre çok daha fazla özelliğe
    sahip. Bana deseler ki, n70 veya n90 seçeceksin; ama 2 yıl değiştirme hakkın yok. Yemin olsun ki
    n70 seçerim. Bana daha fazla hitap ettiğini düşünüyorum.

kesınlkle haklsn bende n70i secerdım dostum ozelıge bakılır evet haklısnz ama bı sureden sonrada tıpıde onemlı oluo kısının hosuna gıtmesı begenmesı gerek kı sonradan ozelıklerıne baksın

ben hıc bı zmn ozelıklerı gzl dıe bsy almadım ılk once tıpıne baktım sonra ozelıklerıne bana gore bu dogru olan

• benim konudaki resimler daha cok benim konumdan devam edin
  • bu n92 yi görünce n70 almaktan vazgeçecem nerdeyse ama çıkması en az 1 sene sürer o zamana kadarda 6630 devam edebilrmiyim bilmem ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

bu n92 yi görünce n70 almaktan vazgeçecem nerdeyse ama çıkması en az 1 sene sürer o zamana kadarda 6630 devam edebilrmiyim bilmem ki?

et abi et. paranı harcama boşuna. n70 filan bunlar ilk n serisi olduğu için biraz eksikleri ve ssorunları olabilir. ben n-gage 2 yi bekliyorum 2007 ye kadar devam telefonu 3 yıl kullanmiş olacak. n-gagemi 2004 ün nisan ayında almiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.