Benim telefonum, benim müziğim, benim dünyam ... Nokia N91 8GB FİYAT: 650 YTL(takasta 700 ytl) TAKASA AÇIK AKSESUARLAR >Masaüstü şarj standı (Normalde kutusundan çıkmaz) >Orijinal kulaklık çevirici aparatı >Orijinal kulaklık >Orijinal şarj cihazı >Orijinal yazılım CDsi >Orijinal data kablosu >Kayıt evrakları Cihaz dubaiden alınma ve Kayıtlı durumdadır. Kayıt evrağı satın alan kişiye sunulacaktır.Kullanıma bağlı aşınmalar vardır.Alıcı kişiye webcamden gösterilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI || M1 Max 16 inch Macbook Pro Space Gray 64 Gb 2 TB (Satildi) / iPhone 12 Pro Max 128 Gb Gri Renk Yurtdisi ilan iptal edildi iPhone 7 32 Gb Silver / Satilmistir
Teşekkür ederim dostum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI || M1 Max 16 inch Macbook Pro Space Gray 64 Gb 2 TB (Satildi) / iPhone 12 Pro Max 128 Gb Gri Renk Yurtdisi ilan iptal edildi iPhone 7 32 Gb Silver / Satilmistir