Şimdi Ara

===> Nokia N900 | Maemo5 - 3.5' 800x480px - 5MP - 32GB - 256 RAM <=== (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.965
Cevap
2
Favori
220.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Leon_onur

watsupp yüklemenin yolunu bulan varmı arkadaslar ?

bide android kurmus olan varsa yorumlarını alabilirmiyim ,Gingerbread versiyonunun baya basarılı oldugunu duydum ama denemeden bilemeyiz sonucta

Telefonun marketinde "Yappari" adında bir program var. Onu yükleyin bağımsız bir geliştiricin yazdığı whatsapp portudur n900 için. İyi günler. (Biraz geç oldu ama. :D)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meego kuran varmı aramızda?

Meego verimli çalışıyormu? bugün N900 alacağım hayırlısıyla ilk çıktığından beri istiyordum şimdiye nasip oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

Meego kuran varmı aramızda?

Meego verimli çalışıyormu? bugün N900 alacağım hayırlısıyla ilk çıktığından beri istiyordum şimdiye nasip oldu :)

Konuya bekleniyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 29 Nisan 2014; 13:18:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben n900 kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla meego stabil değil zaten siz sanırım n9'daki harmattan'ın kurulduğunu falan sanıyorsunuz. malesef onu kuramazsınız, onunla meego'nun pek alakası yok. ona en çok benzeyen sistem de nemo ancak onlar ram yetersizliğinden dolayı pek stabil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 30 Nisan 2014; 11:29:27 >
  • N900'ümü aldım yaklaşık 2 haftayı geçiktir kullanıyorum

kozmetik olarak çok temiz hasarsız darbesiz sadece 2 adet çizik mevcut küçük tamir görmemiş içi açılmamış bir cihaz.

cihazın malzeme kalitesi gerçekten çok iyi hız ve performansı fazlasıyla tatmin edici tüm güncelleştirmeleri yapılı şu anda mevcut kurulu tüm programlarını aynı anda kasmadan çalıştırabiliyor ancak yer yer stabilite sorun olabilir. doğruya doğru..

streo hoparlörleri muazzam kaliteli çözünürlük zaten tatmin edici dahili 32 gb hafızasına 5-6 gb müzik video klip film attım alt yazı desteği eklenebiliyor app manager'dan

klavyesi çok pratik alışınca çatur çutur yazıyorsunuz :) şarj süresine gelince açıkcası DUAL ( 3G+GSM ) iken ( ki şu anda KKTC'nin bir köyündeyim devamlı baz istasyonu değiştiği için şarjını içiyor ancak sadece 3G modunda olduğu kadar değil o moddayken ciddi anlamda içiyor..

GSM(2G) Modunda gün aşırı kullanabiliyorum aktif bir şekilde

Whatsapp karşılığı YAPPARI diye program var fazlasıyla verimli çalışıyor whatsapp'da yapabildiklerimi yapabiliyorum ve stabil çalışıyor.

bunun dışında web'de gezinmek çok keyifli tam bir bilgisayar gezinmesini sunabiliyor

sosyal ağlara ise Opera Mobile üzerinden giriyorum neden derseniz bir sürü Facebook ve Twitter Client'ları mevcut ancak cahilliğimden olsa gerek çalıştıramadım onları.

Nemo veya NTDroid'i izlediğim videolarca stabil bulmadığımdan kurmadım ancak şöyle bir şey fark ettim

Ubuntu'nun yeni çıkarmış olduğu cep telefonu işletim sistemi olan Ubuntu Touch'ın " Cihaz Listesinde N900 mevcut acaba ne zaman çıkartırlar :)

bu cihazı telefonum olmadığından ve açıkcası merak ettiğim için aldım ve 2 haftayı geçiktir kullanıyorum sanırsam okul bitene kadarda kullanırım 1 aya bitiyor okul, ardından Türkiye'ye döneceğim merak edip almak isteyen olursa satacağım cihazı

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.