Şimdi Ara

===> Nokia N900 | Maemo5 - 3.5' 800x480px - 5MP - 32GB - 256 RAM <=== (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.965
Cevap
2
Favori
220.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında ederini bilsem belki düşünebilirim.
  • Beyler bu cihaza android işletim sistemi yükleyemez miyiz? ya da windows? ya da son çıkan programları (viber, tango, whatsapp vb.) çalıştıracak herhangi bir işletim sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaancan01

Beyler bu cihaza android işletim sistemi yükleyemez miyiz? ya da windows? ya da son çıkan programları (viber, tango, whatsapp vb.) çalıştıracak herhangi bir işletim sistemi

Yüklersin tabiki. Android 2.3 kurulmuştu cihaza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok zahmetli değilse yol yordam gösterebilir misiniz?
  • Nokia Usa ile live chat yaptım da ordaki idiot yapılamayacağını söyledi
  • Dejavu oldum. Bir önceki sayfada da aynı soruyu sormuşum cvplara bakmayı unutmuşum Birisi cvp olarak cihazı çok yavaşlattığını, android oolmasına rağmen bazı uygulamaları kabul etmediğini ve telefon şarjdayken bile şarjının bittiğini fln söylemiş. Şarj probleminin androidle pek ilgisi olduğunu zannetmiyorum, ama diğer sorunlarla karşılaşan var mı, android yükleyip?
  • quote:

Dejavu oldum. Bir önceki sayfada da aynı soruyu sormuşum cvplara bakmayı unutmuşum Birisi cvp olarak cihazı çok yavaşlattığını, android oolmasına rağmen bazı uygulamaları kabul etmediğini ve telefon şarjdayken bile şarjının bittiğini fln söylemiş. Şarj probleminin androidle pek ilgisi olduğunu zannetmiyorum, ama diğer sorunlarla karşılaşan var mı, android yükleyip?

Bazı özellikler desteklenmiyor veya tam uyum sağlamıyor. Durum bundan ibaret.

• Beyler, eğer düşünen varsa N900'ü satıyorum, hızlı bir upgrade yaparak Galaxy S3 alacam Satış fiyatını araştırdım biraz 400 TL olarak geçiyor genellikle 2. eli. Ben 300 TL'ye pazarlıksız bırakıcam. Telefon oldukça temiz durumda.
  • arkadaşlar bilmiyorum takip eden varmı konuyu ama telefonu ikinci telefon olarak almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz....apple kullanıyorum ama ikinci telefon olarak bu gider mi....
  • arkadaşlar ekranım kırıldı, işine yaramayan, veya ekran tavsiye eden varmı_ tamirci 170 TL dedi, ebay de 66 TL, oradan da hangi satıcıdan alacağımı bilmiyorum... bilgisi olan lütfen bana pm atsın...
  • quote:

Beyler, eğer düşünen varsa N900'ü satıyorum, hızlı bir upgrade yaparak Galaxy S3 alacam Satış fiyatını araştırdım biraz 400 TL olarak geçiyor genellikle 2. eli. Ben 300 TL'ye pazarlıksız bırakıcam. Telefon oldukça temiz durumda.

pm atıldı
  • N900 usb kablosu host kablosu tv kablosu ve kutusunu ariyorum parca olarak saticak varsa mesaj atsin

• Eski n900 'ünü satan birisi yokmu ya anlaşabiliriz?
  • watsupp yüklemenin yolunu bulan varmı arkadaslar ?

bide android kurmus olan varsa yorumlarını alabilirmiyim ,Gingerbread versiyonunun baya basarılı oldugunu duydum ama denemeden bilemeyiz sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: menopiko

N900 usb kablosu host kablosu tv kablosu ve kutusunu ariyorum parca olarak saticak varsa mesaj atsin

Usb kablosu hariç(senin için çok önemi varmı bilemiyorum çünkü bütün usb kabloları standart ve uyuyor.)...

host kablosu tv kablosu demissin.... bu bi ucu 3.5mm jack diğer uçları ise kırmızı beyaz sarı renkli kabloyumu istiyosun elimde orginal kutusuda yazmıs olduğum kabloda mevcut , zaten kutu içinde baska kablo filanda çıkmıyor....

İstiyosanız bana pm'den iletisime gecebilirsiniz...

Selametle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon_onur

watsupp yüklemenin yolunu bulan varmı arkadaslar ?

bide android kurmus olan varsa yorumlarını alabilirmiyim ,Gingerbread versiyonunun baya basarılı oldugunu duydum ama denemeden bilemeyiz sonucta

Arkadaşlar yokmu bu telefonu android yükleyip kullanan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon_onur -- 26 Kasım 2012; 23:56:56 >
  • satiyorum kutu ve extralar ile ilgilenen varsa pm atsin
  • beyler satmayı düşünen varsa 250 tlye yada sorunlu htc desire ile takas yoluyla almak istiyorum pm yoluyla ulaşabilirsiniz.
  • emektar telefonum, ne çok an'lar yaşadık n900le ey gidi günler
  • update nasıl yapıoduk bu tele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyB24 -- 15 Ekim 2013; 0:52:27 >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.