Şimdi Ara

>>> Nokia N900 ANA KONU <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia, hem taşınabilir cihazlar için hazırladığı yeni yazılım Maemo'yu hem de bu yazılımı kullanan yeni taşınabilir internet cihazı Nokia N900'ü resmen duyurdu.

    Nokia N900, daha önce üretilmiş olan İnternet Tableti olarak adlandırılan cihazların en gelişmiş sürümü. Cihaz, hem dokunmatik ekrana hem de QWERTY klavyeye sahip.

     >>> Nokia N900 ANA KONU <<<


    Maemo yazılımı ve ARM Cortex-A8 işlemcisinin verdiği avantajları, 1 GB RAM ve OpenGL ES 2.0 grafik desteği sayesinde aynı anda çok sayıda uygulamayı çalıştırmak ve pencere açmak kolayca mümkün olabiliyor.

    Yazılım konusunda sunulan avantajları daha kolay anlatabilmek için şunlar söyleniyor; Linux kadar hızlı, işlevsel ve güvenli, Mozilla gibi uzman tarayıcıya sahip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnspnky -- 13 Nisan 2010; 17:25:40 >







  • 1GB ram mi? Dalga geçiyor olmalısın.
    Telefonun sanal belleği 256 MB. Nerden çıkardın 1 GB ram olduğnu acaba?
  • Telefonun fiziksel hafızası 256mb sanal belleğide 768 aşağı yukarı toplamda 1 gb burdan geliyor.. ayrıca N900 Konusu zaten vardı.. Acaba siz mi dikkat etmediniz?
    http://forum.donanimhaber.com/m_33590884/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.