Bu iki telefon arasında kaldım arkadaşlar. Özellikle internette hızlı sörf yapmak ve yüksek kalitede fotograf çekmek istiyorum.E birazda kaliteli seste müzik ve film keyfi var. AutoFocus n86 da varmış c6-01de yokmuş, Ben Makro ve manzara fotograflar çekmeye bayılıyorum. O kadar yer gezdim c6-01'in makro resimlerini göremedim yaw. Bu 2 telefonu kullanan arkadaşlar yardımcı olsunlar Lütfen. Hangisini önerirsiniz? Bazı arkadaşlar N86 diyecekler, bazıları ise c6-01. Ben 2 telefonun birbirlerine artı ve eksiklerini bilmek istiyorum..? Küçükte olsa bir yorum yapınız=))
Hocam istersen soracağın sorulara ayrıntılı yanıt verebilirim ama uzatmak istemiyorum zira makro çekimlere bayıldığını söylemişsin, direk c6-01 elenir buradan. Otomatik odaklamaya sahip olmayan kamera doğal olarak makro da yapamaz. Sana en uygunu N86 gibi duruyor. Bütçeni ve istek/ihtiyaçlarını belirtirsen belki başka önerilerde de bulunulabilir.
Eyvallah abi sağolasın.N86 da karar kıldım bende,Bugün bir abimizden alacağım, hayırlısı olur inşeallah.
quote:
Orijinalden alıntı: achellias
Eyvallah abi sağolasın.N86 da karar kıldım bende,Bugün bir abimizden alacağım, hayırlısı olur inşeallah.
Rica ederim, hayırlı olsun şimdiden :)
Aldım telefonu bugün, doğru tercih yaptığıma eminim=)))
Sakıncası yoksa ne kadara aldığını söylermisin kardeş