Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EMRE ÖZCAN

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

quote:

hoporler az ve net degil pek acikcasi bence

diğer telefonlarla kıyaslandığı zaman normal. nokia nın müzik amaçla ürettiği xpressmusic lerle bile aynı derecede kolonları var.

Yok hocam 5800 dandik olan telefonda bile daha net cikiyor ses bizde boguk

n85 ve n86 aynı hoparlörü mü kullanıyor acaba?
    n85 ten çok şikayetçi var da bu konuda.

aklıma gelmişken sorayım.Radyodan kayıt var mı?Yani istediğimiz bir müziği mp3 şeklinde kaydedebiliyormuyuz?

sanırım aynı hoparlör kullanılıyodur. eğer sizin için müzik önemliyse w995 alın, kamera ise n86

• eee tabikide hocam birinden vazgecmeniz lazim hepsi tam olan bir telefon yok :)
  • quote:

quote:

eee tabikide hocam birinden vazgecmeniz lazim hepsi tam olan bir telefon yok :)

heralde müzikten vazgeçicem.duyduğuma göre zaten kulaklık sesi iyiymiş.Zaten müzik kulaklıkla dinlenir.Oturup da telefonun hoparlöründen müzik dinleyen yoktur heralde.

Kendimi teselli etmeye çalışıyorum

hocam teselli degil bu soyledigin cok dogru birsey bence :D ortamdasin canin sikildi cikartipta telefonu hoporlerden dinlicek degilsin :D

• quote:

quote:

quote:

eee tabikide hocam birinden vazgecmeniz lazim hepsi tam olan bir telefon yok :)

heralde müzikten vazgeçicem.duyduğuma göre zaten kulaklık sesi iyiymiş.Zaten müzik kulaklıkla dinlenir.Oturup da telefonun hoparlöründen müzik dinleyen yoktur heralde.

Kendimi teselli etmeye çalışıyorum

hocam teselli degil bu soyledigin cok dogru birsey bence :D ortamdasin canin sikildi cikartipta telefonu hoporlerden dinlicek degilsin :D

benim bundan bir önceki telefonum sony ericsson w700i di. ben hala onun kadar iyi ses veren ipod falan görmedim. her ne kadar w995 in kulaklık girişi onunkisi gibi olmasada standart 3.5mm bir yandan iyi bir yandanda kötü bence. neyse olayı karıştırmayım kulaklıkla müzik benim için önemli diyorsanız w995 alın derim. sony nin walkman serilerini her zaman beğenmişimdir eski telefonumdan dolayı. müzik konusunda eşsizler.....

• kesinlikle sony muzik konusunda basarili bir ürün hocam bunu zaten herkez biliyor
  • quote:

kesinlikle sony muzik konusunda basarili bir ürün hocam bunu zaten herkez biliyor

evet ben ilk olarak w995 alacaktım ama youtube de izlediğim bir kamera karşılaştırması 180 derece dönmeme sebep oldu kamera da n86 w995 e göre bariz baskın fakat eminimki w995 i kullanmak n86 ya göre çok daha eğlencelidir...
  • quote:

quote:

kesinlikle sony muzik konusunda basarili bir ürün hocam bunu zaten herkez biliyor

evet ben ilk olarak w995 alacaktım ama youtube de izlediğim bir kamera karşılaştırması 180 derece dönmeme sebep oldu kamera da n86 w995 e göre bariz baskın fakat eminimki w995 i kullanmak n86 ya göre çok daha eğlencelidir...

kamera cok mu fark ediyor hocam

• quote:

quote:

quote:

evet sadece megapiksel olarak eşitler. yoksa kamera sensörü,kalitesi,milimetre çapı,ekran renk sayısı olarak n86 daha üstün. flaş olarakta..

• quote:

w995 in fiyatı ne kadar ki hocam

internette fiyat arama motorundan bakınca 650-700tl arası gözüküyor
  • quote:

quote:

quote:

internetten baktım da hani telefoncularda daha mı ucuz oluyor ki diye sormuştum.

Zaten 700 ü verdikten sonra n86 alınabiliyor.Sırf müzik için işletim sistemi olmayan bir tele o kadar para değmez diye düşnüyorum.

Bu hafta birkaç telefoncu gezeceğim.N85 ve n86 yı inceleyeceğim hangisi hoşuma giderse fiyatı da göz önünde bulundurarak birini alacağım.

Yardımlarınız için teşekkürler.

rica ederim ama n86 alacak gücünüz varsa n85i düşünmeyin bile. ama şöyle bişeyde yapabilirsiniz n85+iyi bir kulaklıkla müzik açığınıda giderebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

internetten baktım da hani telefoncularda daha mı ucuz oluyor ki diye sormuştum.

Zaten 700 ü verdikten sonra n86 alınabiliyor.Sırf müzik için işletim sistemi olmayan bir tele o kadar para değmez diye düşnüyorum.

Bu hafta birkaç telefoncu gezeceğim.N85 ve n86 yı inceleyeceğim hangisi hoşuma giderse fiyatı da göz önünde bulundurarak birini alacağım.

Yardımlarınız için teşekkürler.

rica ederim ama n86 alacak gücünüz varsa n85i düşünmeyin bile. ama şöyle bişeyde yapabilirsiniz n85+iyi bir kulaklıkla müzik açığınıda giderebilirsiniz

Hocam bildiğim kadarıyla nokıanın kulaklığı pek iyi deği.Hangisini alırsam alayım yanında iyi bir kulaklık alacağım.Aslında n86 alacak bütçem var ama telefona fazla para vermek istemiyorum açıkçası.Sırf 8mp kamera + 8 gb hafıza için en azından 150-200 lira fazla vermem gerekecek.Bildiğim kadarıyla her ikisi de 32 gb a kadar hafıza kartını destekliyor.O zaman da hafızanın pek bir önemi kalmıyor.Tabi buna rağmen n85 dış sesini aşırı kötü bulursam n86 da alabilirim.Sanırım dediğiniz gibi w995 8mp nin hakkını pek veremiyor.Onu da eliyorum o yüzden.

evet ayrıca elinizde veya yakınınınzda kolayca temin edebileceğiniz kulaklık varsa nokia nın kendi kumandalı ara kablosu ilede telefona takabilirsiniz. ben öyle yapıyorum mesela kumandalı ara kablosu ile sony walkman kulaklığım var. orjinal kulaklığa göre bass ları biraz az kalıyor fakat orjinal kulaklıktada desibel çok az. o yüzden müzik seven biri için ek kulaklık gerekli n86 için

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet sadece megapiksel olarak eşitler. yoksa kamera sensörü,kalitesi,milimetre çapı,ekran renk sayısı olarak n86 daha üstün. flaş olarakta..

Vay anasini be iyiymiş hocam bu

• Bunu öğrendiğim iyi oldu. Gerçi W995'i bana versen eğlenceden çok çıldırtır beni :) Işletim sistemi olmayan cihazı hayatta kullanamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Gerçi W995'i bana versen eğlenceden çok çıldırtır beni :) Işletim sistemi olmayan cihazı hayatta kullanamam.

tabiki kullanıcıya göre değişir.. onlarda sanırım sadece java tabanlı uygulama oyun falan kurabiliyosunuz. bizde symbian var ama komada yakında rahmetli olacak...
  • quote:

quote:

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Gerçi W995'i bana versen eğlenceden çok çıldırtır beni :) Işletim sistemi olmayan cihazı hayatta kullanamam.

tabiki kullanıcıya göre değişir.. onlarda sanırım sadece java tabanlı uygulama oyun falan kurabiliyosunuz. bizde symbian var ama komada yakında rahmetli olacak...

sembiyandan iyidir bence sony :)

• quote:

quote:

quote:

sembiyandan iyidir bence sony :)

bilmemki bi taratmak lazım google amcada sony için ne tür uygulamalar var. oyun çok varda uygulama olarak ne kadardır bilemiyorum sony için

• sahsen ben ne oyun oynarim ne uygulama yuklerim iphone haricindeki telefonlarima en azindan kasmazdi sony :)
  • quote:

sahsen ben ne oyun oynarim ne uygulama yuklerim iphone haricindeki telefonlarima en azindan kasmazdi sony :)

evet bendede uygulama falan pek yok internet tarayıcısı ve navigasyon dışında
  • quote:

quote:

sahsen ben ne oyun oynarim ne uygulama yuklerim iphone haricindeki telefonlarima en azindan kasmazdi sony :)

ben gps bile kullanmiyorum alo,mesaj,wifi arada fotograf ile muzik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 28 Şubat 2011; 23:54:24 >
  • quote:

quote:

quote:

ben gps bile kullaniyorum alo,mesaj,wifi arada fotograf ile muzik :)

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.