Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 foto dışında W995 farkını ve kalitesini ortaya koymuş ama sadece bunlara bakarak W995 diyemem

ekran olarak 256 K renk destekli olan W995 in 16 milyon renk destekli oled ekranlı N86 ya göre odukça berbat bi ekranı var ve tft olmasıda ekran yönünden büyük bir fark yemesine neden oluyor

testte dikkatimi çeken bişi oldu hiç gece çekimi koyulmamış N86 değişken diyafram aralığına sahip olması ve 3. nesil çift led flaş kullanması sebebiyle büyük ihtimal geçe çekimlerinde W995'e üstünlük sağlayacaktır diye düşünüyorum ama yinede kesin konuşmamak gerekir

video çekiminde ise kalite olarak N86 nın yanına yaklaşamaz 640*480 @30 fps çekerken W995 320*240 @30 fps çekiyor aşağıda her iksininde çekmiş olduğu videoları gspot analiziyle test ettim işte sonuçlar

W995
     ===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

N86 8MP
     ===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===

bence N86 bundan daha iyi bir cihaz

• ne zaman gelecek bu cihaz türkiyeye
  • yazın gelmeyeceği kesin sonbahar gibi gelir diye düşünüyorum
  • ağustos-eylül gibi gelir bence
  • arkadaşlar cihaz türkiyeye gelmiş haberiniz olsun
  • kaçak olarak gelmiştir resmi değildir o
  • Arkadaşlar türkiyede garantisiz 0 satımı kaç para olur sizce?
  • E71 - E75 - N97 - N86 - N95 8GB - iPhone 3G Tarayıcı Karşılaştırması:

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Browser_speed_comparison-N86_N97_iPhone_3G_T-Mobile_G1_and_more.php

Helal olsun yav N86'ya. N86 + Opera Mini... Durdurulamaz valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

Arkadaşlar türkiyede garantisiz 0 satımı kaç para olur sizce?
  • Garantisiz satımı 1300 gibi olur sanıyorum. OmniaHD garantili 1500 şuan.
  • hocam 1250 ye satıyorum. Alıcı bulabilir misin? Hiç doknmadık henüz telefona. Paraya ihtiyaç var.
  • Sahibinden ve gittigidiyor'a yaz derim. Buranın ikinci eline de açabilirsin başlık.

İnceleme:

http://www.symbian-freak.com/reviews/n86/nokia_n86_review_part_1_by_mohamed_shafik.htm

• Bunun kaçağı 1250 olursa garantilisi ne kadar olur acaba? n85 alaaym bu kadar astronomikse.
  • yokmu türkiye çıkış fiyatını trahmin edebilecek uzman arkadaş? reis yorum pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D95EC4F5 -- 22 Temmuz 2009; 22:23:44 >
  • inceleme:

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=7469

yurt dışında kaça satılıyor onu bile bilmiyom abi
  • arkadaşlar fiyatların garantili 1500 den girmesi bekleniyor.ama ben bu cihaza en fazla 700 verebilirim ondan fazlası haram dır.
  • arkadaslar cihazi alan ya da kullanan var mi an itibari ile almayi dusunenler arasindayim
  • yaw hocam nie kimse n86 çıktı die konu açıp bağırmadı yaw.. deli olmak üzereyim desem yeridir.. bilsem yurtdışından n95 8gb yerine bunu getirtirdim.. şu an içim kan ağlıyor.. normalde olsa millet bağırır n86 çıktı die ben yurtdışından telefon getirttimya kimsede ses soluk yok.. bana mı inat bu ne
  • Valla bana Iraktan 1000 tl ye getirdiler üç gün kullandım...Fotoğraf kalitesi süper, Araç kullandığım için Fm vericisinide önemsiyorum, bunun dışında öyle eksta bir özellik dikkatimi çekmedi (yani N96 ve N95 ten çok farklı olan bir özellik)...Ürün Yurt dışı olduğu için GPS ve Bazı özellikleri Türkiyede desteklenmiyor ayrıca garantisinden dolayı...Ürünü iaede ettim...Türkiyede satışına çıkmasını bekliyorum...Tabi N86 yı beklerken Samsung Omnia HD 8910i de listeme ekledim...Ama SAmsung 8910İ nin Tek ama enbüyük sorunu Fiyatı 1500 tl olması...1300 olsaydı hiç tereddütsüz alırdım....Nokia N86 Yurt dışında 800-900 arası olduğuna göre Türkiyede maksimum 1200 olur diye düşünüyorum...Bu arada N86 Türkiyede hala piyasaya çıkmadı...İnternet haberlerinde Temmuz 22 deniyordu ama hala piyasada yok...Ağustosun ilk haftasında piyasada olma ihtimali yüksek....Samsung 8910i Omnia HD ile N86 arasındaki fiyat farkı 100 tl dahi olsa Samsungu tercih ederim....

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.