Şimdi Ara

[ Nokia N82: Sık Sorulan Sorular ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
7.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dartyden n82 aldım.2gb ve 1 gb kart çıktı kutunun içinden.2gb kasıyor ama 1 gb kasmıyor bazı arkadaşlar 8gb bile kullanırken bnm telefon nasıl böyle oluyor? bi çaresi yok mu?
  • Çıkan 2gb'lik kartın class'ı düşük olabilir. Yani kalitesizdir. Karta yapabileceğiniz tek şey biçimlendirmek olabilir. Ama pek birşey farketmez sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 19 Ağustos 2009; 14:22:55 >
  • garmini yükledikten sorna böyle oldu etkisi olmuştur belki ama fazla da önemli deil saol
  • arkadslar 3 gundur forumda n82 ile olan konulari takip ediyorum fakat hersey birbinine karisti hangi yazi hangi konu nerdeydi bulamiyorum.
    ben sorularimi sorayim en azindan forumda nerde bilgi bulabilirimi bana adreslerini soylersiniz kendim aradim forumda artik cildirmak uzereyim.nereden baslayacagim bulamadim bi turlu.

1-)v.10 surume sahip bi N82 aldim.bu hacklenebiliyor mu? yada sertifikasiz program yukleyebilirmiyim v 10 yazilima?
    2-)v20 surumu FW yi yukledikten sonra hack islemi nasil yapiliyor?(bununla ilgili konunun adresini rica edicem)

simdiden tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasH

arkadslar 3 gundur forumda n82 ile olan konulari takip ediyorum fakat hersey birbinine karisti hangi yazi hangi konu nerdeydi bulamiyorum.
    ben sorularimi sorayim en azindan forumda nerde bilgi bulabilirimi bana adreslerini soylersiniz kendim aradim forumda artik cildirmak uzereyim.nereden baslayacagim bulamadim bi turlu.

1-)v.10 surume sahip bi N82 aldim.bu hacklenebiliyor mu? yada sertifikasiz program yukleyebilirmiyim v 10 yazilima?
    2-)v20 surumu FW yi yukledikten sonra hack islemi nasil yapiliyor?(bununla ilgili konunun adresini rica edicem)

simdiden tesekkur ederim.

v10'u ve v20'yi kolaycahttp://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/eski-fw-ler-icin-imzasiz-uygulama-yukleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t15.html adresindeki anlatımla hackleyebilirsiniz. Tavsiyem son sürüme (v31) geçmemeniz, şimdi Phoenix ile v20'ye terfi edip ardına hack yaparsanız sizin için en güzeli olur

• cok tessekkur ederim gecebekcisi.hallettim artik unsigned kurabiliorum.iyiki DH foruma bakmadan en son surum en iyidir mantigiyla nsu ile v31 yuklememisim,yoksa bide imei vermek zorunda kalcaktik,bu forumu seviyorum arkadas.i love DH :)
  • arkadaşlar bu n 82 v 31 takıldı kaldı yeni versiyonları hakında bilgisi olan varmı?
  • bahsetiğiniz, xplore v.s gibi programlar hacklemeden yüklenmiyormu anlamadım ?
  • xplore yükleniyor, bendeki 3 den geriye doğru sayıyor sadece.
  • bu programları nereden indirebiliriz?
  • + şu imei vermeden güncelleme sadece v20 ye oluyormuş ama bu phoenix fln nedir yapmam gerekenleri gösteren bir site var mı?
  • v31 yüklediydim fakat hack yapmak için v20 yi yüklemem lazım, 31 den 20 ye nasıl geçeriz...
  • v31 yuklediysen tekrar v 20 ye geçemezsin ayrıca v 30 da hack yapılabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: emperor84

v31 yüklediydim fakat hack yapmak için v20 yi yüklemem lazım, 31 den 20 ye nasıl geçeriz...

+ şu imei vermeden güncelleme sadece v20 ye oluyormuş ama bu phoenix fln nedir yapmam gerekenleri gösteren bir site var mı?

phoenix hakkında sitede ararsanız istediğiniz bi,lgiye ulaşırsınız.ama çok karışık bir yöntem
  • Merhaba arkadaşlar erasmusla italyaya geldim 1 ay önce. 6220 kullanıyordum çaldırdım burda :( ünlü bi mağazada 10 günlük kampanya varmış 149 euroya n82 sahibi oldum bugün. Ama içinde türkçe dili yok ingilizce kullanıyorum. Nasıl türkçeleştirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Javier

Merhaba arkadaşlar erasmusla italyaya geldim 1 ay önce. 6220 kullanıyordum çaldırdım burda :( ünlü bi mağazada 10 günlük kampanya varmış 149 euroya n82 sahibi oldum bugün. Ama içinde türkçe dili yok ingilizce kullanıyorum. Nasıl türkçeleştirebilirim?

nemesis diye bir programla yeni yazılım yuklmelisiniz.forumda var aratırsanız bulursunuz.
  • Telefonun backup'ını aldım da bu ne işe yarıyacak, tekrar nasıl telefona yükleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgagi

Telefonun backup'ını aldım da bu ne işe yarıyacak, tekrar nasıl telefona yükleyebilirim?

1. Yedeğini aldığınız bilgilere daha sonra gerektiğinde erişmenize yarayacak, mesela format attıktan sonra.
    2. Yedeği aldığınız yöntemle geri yükleyebilirsiniz.
  • Yardımınız için teşekkürler. Ben telefonu bazı problemleri var belki düzelir diye v31 versiyonuna yükselttim. Daha önce hiç symbian oyun yüklemedim. Versiyon yükseltmesinden sonra yüklemek istedim, nereye yükleneceğini seçtikten sonra "güncelleştirme hatası" diye yazı çıkartıp yüklemeyi yapmıyor. Neden böyle bir problem çıktı ki? Bir de bu alınan backup bilgisyarlardaki gibi kullanılabilir mi, yani v31 yaptım ya, bu backup ile telefonu eski versiyonuna getiremez miyim?
  • Cevabınızı geç gördüğüm için kusura bakmayın.

Bir önceki sorunuzu genel bir soru olduğu için cevapladım ancak mümkünse bu tip detaylı ve özel sorunları bu başlıkta sormak yerine ayrı başlık açarak veya ana başlıkta sorarak çözmeye çalışın
  • s.a gecebekçisi kardeş ilk önce yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.ya ben telefonuma garmini kurdum fakat bi türlü çalıştıramadım..şöyleki adres ekleyemiyorum yetrli haritanız yok diyor harita eklemek için garmin.com u ziyaret edin diyor anlayamadım gitti yardım ederseniz sevinirim kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.