Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (881. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://rapid-share.com/files/394692941/Windows_Live_Messenger_v1.5.1229___1.7.1118.rar.html

Telefonu aç kapa yaptınızmı Msn kurduktan sonra bendede açılmamıştı aç kapa yapınca çalışmıştı bir deneyin isterseniz...

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

programlar hiç açılmıyor hoca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 3 Haziran 2010; 9:11:28 >
  • yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. kapatıp açmıştım olmamıştı. daha sonra hepsini silip tekrar kurdum ve çalıştırmayı denemeden kapatıp açtım telefonu. sorunsuz çalışıyor:) ...
  • arkadaşlar cep telefonumdan operayla internete giriyorum fakat videoları izleyemiyorum. videoları izlemenin yolu nedir? ...
  • quote:

arkadaşlar cep telefonumdan operayla internete giriyorum fakat videoları izleyemiyorum. videoları izlemenin yolu nedir? ...

Opera ile videoları izleyemezsin flash desteği yok. Skyfire ile izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

arkadaşlar cep telefonumdan operayla internete giriyorum fakat videoları izleyemiyorum. videoları izlemenin yolu nedir? ...

hocam skyfire ı yükledim fakat internete bağlanmak istediğimde modemimi seçiyorum, cannot provide this time gibisinden bir hata veriyor program. bu konuda bilgin varmıdır? ...
  • sorunu çözebildim arkadaşlar. prefs adlı klasörü netten indirip telefon hafızasındaki program dosyasına kopyalayınca problem çözülüyor...
  • YouTube girmek için görüntü ses çok güzel takılma olmuyor şahsen kullanıyorum...

http://rapid-share.com/files/395161346/YouTube_2_2_29_.rar.html
  • Nasıl girebiliyorsun dostum o programla ben giremiyorum. Hangi ülkeyi seçiyorsun Türkiye yok çünkü.
  • quote:

quote:

quote:

hocam skyfire ı yükledim fakat internete bağlanmak istediğimde modemimi seçiyorum, cannot provide this time gibisinden bir hata veriyor program. bu konuda bilgin varmıdır? ...

burada anlatmıştım:
    http://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/sorry-skyfire-cannot-provide-service-in-your-country-at-this-time-hatasi-t1717.html

böyle 1 sorunu yazmak için giren olursa görür artık

• quote:

Nasıl girebiliyorsun dostum o programla ben giremiyorum. Hangi ülkeyi seçiyorsun Türkiye yok çünkü.

hoca ülke seçmedim ben valla
    ...
  • quote:

Nasıl girebiliyorsun dostum o programla ben giremiyorum. Hangi ülkeyi seçiyorsun Türkiye yok çünkü.

Emin olmak için programı kaldırıp yeniden kurdum buseferde işaretlediğimiz menü çıkmıyor nereyi işaretlediğimi dikkat etmemiştim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

quote:

Emin olmak için programı kaldırıp yeniden kurdum buseferde işaretlediğimiz menü çıkmıyor nereyi işaretlediğimi dikkat etmemiştim..

Ben de o programı kullanıyorum. ABD seçiyorum. Ama girebilmek için, daha doğrusu videoları izleyebilmek için telefonunuzdan dns ayarlarınızı yapmanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

quote:

Ben de o programı kullanıyorum. ABD seçiyorum. Ama girebilmek için, daha doğrusu videoları izleyebilmek için telefonunuzdan dns ayarlarınızı yapmanız gerek.

nasıl yapıyoruz onu hoca? ...

• arkadaşlar ben bişeyler izlerken problem yaşıyorum. donuk donuk oynuyor video. ayrıca tam ekran olmuyor. nasıl çözebilirim bu problemi? ...
  • DNS Ayarı yapmak için..

ayarlar-bağlantı-erişim noktaları-kablosuz ağ veya hangi bağlantıyla bağlanmak istiyosan onu seç-seçenek-gelişmiş ayarlar-ipv4 ayarları-dns adresi

8.8.8.8
    8.8.4.4

ben denemedim Youtube sorunsuz bağlanıyorum..

Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 7 Haziran 2010; 12:48:31 >
  • Merhaba arkadaşlar benim akşamdan beri bir sorunum var.Haritalar uygulamasını çalıştırıyorum yükleme %90'a kadar geliyor ve telefon donuyor.Ne yapmam gerekir?
  • Kart içinden cities klasörünü sil. Sonra ovi suite ile yeniden at haritaları?

Tema Paketi-22: Autumn, Denim, Erdbai, Footprint, Pepsi ve Retro

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-22-autumn-denim-erdbai-footprint-pepsi-ve-retro-t1795.html

6 adet tema içerir. Özellikle Denim, Footprint ve Retro tavsiye edilir.

Diğer Tema Paketleri:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/

S60v3/v5 Facebook Grubu:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=199665144487

• @Reis

Benim telefon son günlerde kamera kapağına çok geç cevap vermeye başladı. Kapağı açtıktan 6-7 saniye sonra açılıyo son günlerde (genelde gün içinde kamerayı ilk açtığımda yapıyo sonraki açışlarımda fazla bekletmiyo) Neden kaynaklanabilir sence?

Symbian bakımı filanmı yapmam lazım acaba?

@GeceBekçisi soruma sende cevap verebilirsin bilgin varsa.
  • en son ne zaman hard attın? pek fikrim yok neden ağır açılır. kapağı indirince perde de kaldırınca vizör aktifleşmesi lazım ya perdeyi hemen indirmiyor ya da ekrana geç yansıtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    en son ne zaman hard attın? pek fikrim yok neden ağır açılır. kapağı indirince perde de kaldırınca vizör aktifleşmesi lazım ya perdeyi hemen indirmiyor ya da ekrana geç yansıtıyor

En son değil ben hiç hard format atmadım daha. Hard formatın amacı ne? Ne ise yarar? Hard format atınca telefondaki kurulu programlar silinirmi? Telefondaki programlara ve diğer bilgilere bi zararı yoksa atayım...
  • 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.