Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

arkadaşlar n82'nin n79dan hızlı olduğuna kesinlikle inanmıyorum. oyunlarda belki hızlı olabilir ama genel menü kullanımında n82'den kesinlikle hızlı. örneğin garminin açılış kapanış hızı bariz bir şekilde n79da daha hızlı. bi önceki telim n82 idi sattım ve n79 aldım ve gece fotoğraf çekememem hariç pişman değilim. ama şunuda teslim edelim. tuş takımı kesinlikle n82'den daha kötü. tuşları sert ve kullanımı yorucu. resmen parmakları yoruyor. n82ye göre bir artısıda sesi hoparlör sesi n82den daha kaliteli. kulaklık sesi ise n82den iki kat kaliteli. geceleyin çokta fazla fotoğraf çekmem,oyunlada çok işim olmaz diyenler için bence n79a geçmenin tam sırası. üstüne üstlük birde fm vericisi varki tadından yenmiyor

Katılıyorum N82'nin esprisi 3D hızlandırıcı ama menüde N79 daha iyi.

• Arkadaşlar, N82 de otomatik tuş kilidi var mıdır? Uzun zamandır kızaksız telefon kullanmıyordum. Tuşlara kendiliğinden basılıp duruyor
  • ahmetdemirci ;

Mesajımda da yazdığım gibi eğer Multi-Tasking yapan birisiyseniz N82 N79'dan hızlıdır. Bunun nedeni ise kullandıkları platformların farklı olmasıdır. Ancak normal bir kullanıcı için yani Multi-Tasking yapmayan veya önem vermeyen birisi için N79 daha hızlı kalacaktır.
  • en ucuz garantili nerede bulabilirz bu telefonu ? almayı düşünüyorum.
  • Aynı soruları neden sorup duruyorsunuz bir sayfa önce benzer sorular hep sorulduu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

Arkadaşlar, N82 de otomatik tuş kilidi var mıdır? Uzun zamandır kızaksız telefon kullanmıyordum. Tuşlara kendiliğinden basılıp duruyor

Ayarlar=>Genel=>Güvenlik=>Telefon ve Sim karttan oto tuş kilidine gelin ve süresini ayarlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cako94

quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

Arkadaşlar, N82 de otomatik tuş kilidi var mıdır? Uzun zamandır kızaksız telefon kullanmıyordum. Tuşlara kendiliğinden basılıp duruyor

Ayarlar=>Genel=>Güvenlik=>Telefon ve Sim karttan oto tuş kilidine gelin ve süresini ayarlayın.

Teşekkürler

• arkadaşlar bana .wmv uzantılı video dosyalarını açabilen bi program önerebilir misiniz? coreplayer açmıyor bilginize!!!
  • arkadaşlar bu gün itibariyle n79 umu satıp ilk göz ağrım n82 ye tekrar dönüş yapmış bulunmaktayım. versiyonum 11.0.117 .yeni versiyonun da sorunlu olduğu ve bazı arkadaşların keşke eski versiyonda kalsaydık dediklerini okudum bazı yerlerde.ne dersiniz kalsam mı eski versiyon da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

arkadaşlar bana .wmv uzantılı video dosyalarını açabilen bi program önerebilir misiniz? coreplayer açmıyor bilginize!!!

Smart movie player'ı deneyiniz.
  • arkadaslar cihazı nerden bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristokrat06

arkadaslar cihazı nerden bulabiliriz?

darty den aldım
    teknosa larda bazı internet sitelerinde ve bazı bayilerde bulunuyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cako94

quote:

Orijinalden alıntı: zewzek

şöyle bi soru sormuştum

quote:

ya daha önce soruldumu bilmiorum symbian ın yabancısıyım kişiye özel melodi seçebiliyormuyuz mesela ben sadece bi kişi aradığı zaman farklı çalmasını istiyorum nasıl yapabiliriz??

Evet seçilebiliyor rehberden kişinin kartvizitine gelip düzenleden seçeneklere gelip kişiye ses ata diyoorsunuz.

"kişiye ses ata" diye bi seçenek yok yanlız... ilginiz için tşşkürler cako94

• quote:

Orijinalden alıntı: femrebbbb

arkadaşlar bu gün itibariyle n79 umu satıp ilk göz ağrım n82 ye tekrar dönüş yapmış bulunmaktayım. versiyonum 11.0.117 .yeni versiyonun da sorunlu olduğu ve bazı arkadaşların keşke eski versiyonda kalsaydık dediklerini okudum bazı yerlerde.ne dersiniz kalsam mı eski versiyon da?

dönüş sebebin nedir acaba meral ettim doğrusu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristokrat06

arkadaslar cihazı nerden bulabiliriz?

darty'de şuan uygun fiyata var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: femrebbbb

arkadaşlar bu gün itibariyle n79 umu satıp ilk göz ağrım n82 ye tekrar dönüş yapmış bulunmaktayım. versiyonum 11.0.117 .yeni versiyonun da sorunlu olduğu ve bazı arkadaşların keşke eski versiyonda kalsaydık dediklerini okudum bazı yerlerde.ne dersiniz kalsam mı eski versiyon da?

dönüş sebebin nedir acaba meral ettim doğrusu?

telefonu kullanamadım,
    tuşlarına bir türlü alışamadım,1.5 ay sonra bile mesaj yazarken en çok kullandığım tuş silme tuşu idi.
    ve siyahını kullanıyordum,çok pis ve tozlu görünüyordu.
  • quote:

"kişiye ses ata" diye bi seçenek yok yanlız... ilginiz için tşşkürler cako94

Rehberinizi açıp kişinin üstüne gelip orta tuşa basın, detayları görüntülemeye başladıktan sonra Seçenek > Zil Sesi yolunu izleyin.
  • Gecebekçisi slm,
    Symbian bakımı için bir yazı yazacaktınız, hatırlatayım dedim, yapabilirseniz çok faydalı bir kaynak olacak.
  • cihazı nerden temin edebilirim. Şu an darty de tedarik edemiyor.Dün bursada bakmadık yer kalmadı hiç bir yerde yok. Artık üretilmiyormu bu telefon. Yoksa çok tuttuğu için mi yok piyasada.Sebep nedir.?
  • walla ben n96 satıp n82 ye gecenlerdenım.demekkı var bı hıkmetı degılmı.
  • 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.