Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabii ki o zaman başka. IMEI vermeden son sürümde hack yapamıyorsunuz.
  • tşkrler yanıtlar için.reisin verdiği haritayı hafıza kartında nereye atacağım bir de linki hangisi onun?

ekleme:http://rapid++share.com/files/253494814/cities.rar

link bu sanırım nereye atacağım hafıza kartında?ve tümleşik gps i seçtiğimde artık 3 aylık ücretsiz navigasyon lisansıyla ücretsiz bağlanabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

tşkrler yanıtlar için.reisin verdiği haritayı hafıza kartında nereye atacağım bir de linki hangisi onun?

ekleme:http://rapid++share.com/files/253494814/cities.rar

link bu sanırım nereye atacağım hafıza kartında?ve tümleşik gps i seçtiğimde artık 3 aylık ücretsiz navigasyon lisansıyla ücretsiz bağlanabilir miyim?

3 Aylık lisans,sesli yönlendirme için geçerli.
    Tümleşik GPS her zaman ücretsiz.
    Yardımlı GPS(A-GPS) ücretli.
  • Direk hafıza kartına çıkarmanız yeterlidir. Uyarı gelirse Tümüne Evet demelisiniz.

Tümleşik GPS seçerseniz 3 ay boyunca Haritalar üzerinden ücretsiz kullanabilirsiniz. Siz gene de ufak bir deneme yapıp kontör gidip gitmediğine bakın. Sonradan fazla fatura gelirse bize bulmayın
  • sağolun arkadaşlar..

reis in imzasında

http://www.reis-ieagles.com/ileti27.html

şöyle bir link buldum.bu kurulumu yapsam ne olur peki?hack yapmadan bunu yapabilir miyim ve nokia mapse göre dezavantajı var mıdır?ve bu sesli midir?

yani hiç 3 ayla filan uğraşmayayım diyorum direkt full yapayım gitsin istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 8 Temmuz 2009; 23:08:13 >
  • Şahsen ben o programı kullanıyorum. Sınırsızdır. Hack yapmadan da yapabilirsiniz. Dezavantajı bana göre yok. Sesle yölendirme bu programda da var.
  • ee süper o zaman hiç 3 ayla 5 ayla uğraşmayayım harita farkı yoksa nokia maps kadar iyiyse garmin kurayım o zaman?

ekleme:

Adım-1: Gerenkli dosyaları edinme: İndirmek için üstlerine tıklayın.
    root.rar: Haritasız ana dosyalar | v5.00.50 - Haritasız ana dosyalar | v4.20.20
    gmapsupp.img: 2009.02 En güncel - Sorunsuz! | 2008.10A (138.428kb) | 2008.10 (138.428kb) |2008.07 (127.221kb)
    ilac.rar: IMEI Converter ve Etkinleştirme İlacı

root.rar 5.00.50 yi mi indireyim yoksa 2 sini de mi indirmek lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 8 Temmuz 2009; 23:16:45 >
  • Ya beyler benim N82 gece çekimlerinde çok noise çıkarıyor. Arızalı mı ne acaba? Hastayı da gönderdim buyrun. (Bizim evi, balkonu falan da şöhret ettik o da ayrı mesele.)
    https://store.donanimhaber.com/8a/29/55/8a295586b0d8db6eaf4bfffcb3e78b5a.jpg

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 8 Temmuz 2009; 23:19:42 >

• @--Destroyer-- netlik ayarlarını en düşüğe almayı dener misin?
  • Çektiğiniz ayarları da beraberinde yazabilir misiniz? Nuri arkadaşımızın dediği gibi netlik ayarından olabilir ama başka ayarlardan da olabilir. Benim telefonum böyle resimler çekmiyor yani donanımsal da olabilir...
  • Gece modu, beyaz dengesi odadaki ışık floresan olduğundan ben de floresana aldım. Netlik ayarı normalde, ISO değeri ya orta idi ya da yüksek.
    Bilmiyorum ISO'yu düşüğe alınca noise azalıyor ama yine noise vardı sanki düşükte. :S:S
  • netlik ayarını da en düşüğe al öyle dene bi bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Destroyer--

Gece modu, beyaz dengesi odadaki ışık floresan olduğundan ben de floresana aldım. Netlik ayarı normalde, ISO değeri ya orta idi ya da yüksek.
    Bilmiyorum ISO'yu düşüğe alınca noise azalıyor ama yine noise vardı sanki düşükte. :S:S

isyu düşük yap.netlik düşk.gece modunda flaşlı çek.

bi de istersen florasan yerine akkor mu ampul mü ne vardı onu seç
  • Şimdi bende odamın resmini çektim. İlk çektiğimde elimi sallamışım çok noise vardı. İkincisi ise daha iyiydi. Ama gene de noise vardı. Şahsen ben gece modunu pek kullanmıyorum. Xenon Flash yeterince güçlü. Az önce çektiğim resmi koyuyorum. Odam biraz dağınık kusura bakmayın  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• @okan adaşım ayarlarını yazar mısın o fotoyu çektiğin?
  • Gece moduna göre flashsız gayet normal bir resim bence?
  • Yolladığım 2. resim normal midir?
    İçinde insan olan resimlerde pek noise almıyorum ama genel bir mekan çekiminde gördüğümüz gibi oluyor maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Destroyer--

Yolladığım 2. resim normal midir?
    İçinde insan olan resimlerde pek noise almıyorum ama genel bir mekan çekiminde gördüğümüz gibi oluyor maalesef.

sol taraf baya bulanık çıkmış.bence biraz odağı ortaya al.masaya doğru odaklan.
    akkor lambayı semediysen bi dene.
    bi de flaş kullnamadıysan kullan.
  • bişey sorcam.duvarkağıdını tam ekran nasıl yapabilriz.ben bitane program ile yaptım ancak tema gibi arka planda da aynı fotograf vardı.

ben gece odada fotograf çekersem evin lambasını kapatıyorum ve xenon ile işimi görüyorum.
    game pad benimkinin aynısıymış.snopy değil mi.
    quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

Şimdi bende odamın resmini çektim. İlk çektiğimde elimi sallamışım çok noise vardı. İkincisi ise daha iyiydi. Ama gene de noise vardı. Şahsen ben gece modunu pek kullanmıyorum. Xenon Flash yeterince güçlü. Az önce çektiğim resmi koyuyorum. Odam biraz dağınık kusura bakmayın  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 9 Temmuz 2009; 0:06:32 >

• 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.