Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

açmadan kaydetmenin 1 yolu yok. aç hemen durdur kaydet

coreplayer açar son sürümü. mobitubia'nın alt dizinlerine gönderirsen o da açabilir.

Web bölümünde rss var oradan yapabilirsin.

Reis GeceBekcisi uzaklaştırılmış görünüyor hayırdır herhangi 1 bilgin varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: talisman_55

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

açmadan kaydetmenin 1 yolu yok. aç hemen durdur kaydet

coreplayer açar son sürümü. mobitubia'nın alt dizinlerine gönderirsen o da açabilir.

Web bölümünde rss var oradan yapabilirsin.

Reis GeceBekcisi uzaklaştırılmış görünüyor hayırdır herhangi 1 bilgin varmı ?

benimde dikkatimi çekti.nedenkine???
    ...
  • arkadaşlar bende aranıza katıldım n82 alarak.yalnız tel geldiği gibi canım sıkıldı..kırmızı arama sonlandırma tuşu basarken çıt çıt ses çıkarıyor ve tuş takımının olduğu yerde sağda ve solda 2 yerde renk açıklığı var..geri göndersem mi diye düşünüyorum ne dersiniz..sıfır cihazda böyle sorunlar olması can sıkıyor.ama yeni gelecek olanın da bundan kötü olmayacağının garantisi yok..fikirlerinizi almak istedim..

bir diğer sorum ise kutudan garanti belgesi çıkmadı hepsiburadadan aldım.acaba kalktı mı artık garanti belgesi uygulaması faturada imei numarası ve barkod var..

bir de müzik nasıl atılıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 8 Temmuz 2009; 14:03:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

arkadaşlar bende aranıza katıldım n82 alarak.yalnız tel geldiği gibi canım sıkıldı..kırmızı arama sonlandırma tuşu basarken çıt çıt ses çıkarıyor ve tuş takımının olduğu yerde sağda ve solda 2 yerde renk açıklığı var..geri göndersem mi diye düşünüyorum ne dersiniz..sıfır cihazda böyle sorunlar olması can sıkıyor.ama yeni gelecek olanın da bundan kötü olmayacağının garantisi yok..fikirlerinizi almak istedim..

bir diğer sorum ise kutudan garanti belgesi çıkmadı hepsiburadadan aldım.acaba kalktı mı artık garanti belgesi uygulaması faturada imei numarası ve barkod var..

bir de müzik nasıl atılıyor??

öncelikle hayırlı olsun. Tuş takımında çıt sesi benden de çıkıyo ama sonra zamanla azalıyo veya hiç artık kulağınıza sesi gelmiyo alışıyorsunuz. Menü tuşunda benim de renk açıklığı var ben gerek duymadım tekrar göndermeye. Bende Hepsiburadan aldım ve sadece genpa teknik servis bilgileri yazan bir kağıt çıktı. Onun haricinde garanti belgesine gerek duyulmuyo sadece fatura yeterli olabiliyo.

Müzik ise, data kablosunu pc nize bağlayarak veya kart okuyucu ile pc nize takıp Hafıza kartınıza müziğinizi atabilirsiniz.

• cevabınız için tşkrler öncelikle..şöyle bir sorun oluyor hafıza kartı ile müziği attığımızda sonra taktığımızda cihaza şarkıları görüyor.ama veri aktarma ile attığımda yada ortam yürütücü ile attığımda görmüyor parçaları telefon.attachments klasörüne atıyorum şarkıları hafıza kartıyla görüyor ama diğer türlü görmüyor.yeni klasör açıyorum music diye ona atıyorum onunlada görmüyor ama hafıza kartına direkt atınca adaptörler görüyor.nerede hata yapıyorum?
  • bir de @serkem 3 aylık hediye navigasyon var bizim bu n82 lerde onu nasıl kullanıcaz?
  • Pisikopat Nuri ;

Müziklerinizi attıktan sonra müzik çalardan "Yenile" yapıyorsunuz değil mi?

İkinci sorunuzu şimdi gördüm.

3 ay bedava navigasyon hizmetini menüden Nokia Maps, Türkçe'siyle Haritalar'a girerek şu adımlarla aktifleştirebilirsiniz.

Seçenekler >> Ekstra >> Lisanslarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 8 Temmuz 2009; 16:19:32 >
  • gecebekcisi kendi isteğiyle uzaklaştı.
  • gecebekcisi değerli bir arkadaş bildiği tüm bilgileri bizimle paylaşan bir arkadaş ama nedense ayrılmış.emeğine saygı duyulacak bir arkadaş
  • Tatile çıktı sanırım Forumdan değerli bir arkadaşımız eksildi. Keşke gitmeseydi.
  • Nokia Maps v3 için TR haritası + Sesler. (MapLoader ile uğraşamıyorum diyenler için upload edildi.) Direkt rar'dan çıkarıp karta atın:

http://rapidshare.com/files/253494814/cities.rar

• Az evvel msn den görüştüm,biraz dinlenmesi gerekiyor,ilerde yine gelecektir.Merak etmeyin nasıl olsa reis burda ama maşallah oda her yere yetişmeye çalışıyor.
  • benim telin ekranında operator çekim gücünü gösteren bar'ın altında 3G ibaresi çıktı, vodafone kullanıyorum, böyle bir durum oluşan var mı? test yayını mı yapıyorlar ki? 3G ayarlarını yapmak lazım en kısa zamanda,,,

ek olarak telefonda çekmiyor:)

bu arada nokia maps(cep) yeni versiyonu nokia maps(pc) uygulaması ile kurulmuyor sanırım, bilgisi olan var mı? nokia maps ile sadece harita atılıyor benim gördüğüm, yanlış mıyım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginmxp -- 8 Temmuz 2009; 21:51:27 >
  • Arkadaşlar,N82 vs. N95 8GB yapsak kim alır?
    Nedenleriyle sonuçlarıyla,artılarıyla eksileriyle [OBJEKTİF] bir biçimde yazalım lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

Pisikopat Nuri ;

3 ay bedava navigasyon hizmetini menüden Nokia Maps, Türkçe'siyle Haritalar'a girerek şu adımlarla aktifleştirebilirsiniz.

hayır yenile yapmıyordum şimdi oldu sağolun

diğer bir sorum 3 aylık ücretsiz lisanslı kullanabiliyoruz ama haritaları nasıl yüklüyor kontör yada faturaya yansımasın sonra?

bir de hack yapanlar var sanıyorum birkaç mesajda gördüm.hack yapmanın amacı nedir teli ne gibi faydaları olur ve reis sıfırdan kurulum nasıl yaparım gps i anlatımı var mı ayrıntılı ve hack işlemi yapmadan garmin gps i yükleyebilir miyim?

• quote:

quote:

Pisikopat Nuri ;

diğer bir sorum 3 aylık ücretsiz lisanslı kullanabiliyoruz ama haritaları nasıl yüklüyor kontör yada faturaya yansımasın sonra?

bir de hack yapanlar var sanıyorum birkaç mesajda gördüm.hack yapmanın amacı nedir teli ne gibi faydaları olur ve reis sıfırdan kurulum nasıl yaparım gps i anlatımı var mı ayrıntılı ve hack işlemi yapmadan garmin gps i yükleyebilir miyim?

Amacı,Unsigned(imzasız) dosyaları imzalamadan yüklemek ve istenildiği takdirde sistem dosyalarında oynamaktır.
    Tabii ikinci seçenek risklidir.(Sistem Dosyalarının Modifiye Edilmesi)

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

quote:

Pisikopat Nuri ;

Amacı,Unsigned(imzasız) dosyaları imzalamadan yüklemek ve istenildiği takdirde sistem dosyalarında oynamaktır.
    Tabii ikinci seçenek risklidir.(Sistem Dosyalarının Modifiye Edilmesi)

tşkrler cevabınız için..bir de gps konusundaki soruma cvp alabilirsem güzel olur..

bir de

v 10.0.0.46
    24.10.2007
    rm-313

versiyonum böyle gözüküyor.güncelleme yapayım mı ne avantajı olur bana?ve şimdi gps vs kursam ileride güncelleme yapsam gps gider mi?yazılım güncelleyip öyle bi gps kurayım ne dersiniz?

• Pisikopat Nuri,
    Bende telefon olmadığı için GPS sorularını pas geçmek mecburiyetindeyim.
    Versiyona gelirsek;
    Eğer unsigned uygulamalar kuracak isen dur.Güncellemenin 2 yolu var;
    NSU(Nokia Software Updater) basittir fakat en son versiyona günceller ki en son versiyon hackleniyor fakat IMEI verilmesi gerekiyor.
    Phoenix programı var ama duyduğum kadarıyla karmaşık bir kullanıma sahipmiş.Onu bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 8 Temmuz 2009; 22:36:28 >
  • Pisikopat Nuri ;
    Ayarlarını yapmadan GPS'e bağlanırsanız kontörünüz gider. Sadece Tümleşik GPS'in seçili olması gerekir kontör gitmemesi için. Haritalarsa Reis-i Eagles'in verdiğihttp://rapid++share.com/files/253494814/cities.rar linkte üstlik ses paketiyle birlikte. Hafıza kartına çıkartmanız yeterli.

Ben de telefonu ilk aldığımda yazılım aynı versiyondu. v31 sürümüne güncelledim. Farkettiğim bariz özellikler, Müzik Çalar'ı daha hızlı, video çekimi çok daha akıcı ve de telefon daha hızlı geldi gözüme. Güncelleme yaparsanız gps gitmez. Telefonun içinde bulunan bir donanım olduğu için kaybolması gibi bir sorun olmaz. Nokia Maps yani Haritalar silinebilir olsa olsa. Ben güncelleme yaptığımda silinmedi. Silineceğini de sanmıyorum.

mrtbrc6378 ;
    Ben en son sürümü kullanıyorum ve telefonum hackli. Reis-i Eagles'in imzasında yer alan Yeni FW'ler konusunda anlatılanları yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 8 Temmuz 2009; 22:33:24 >

• okanb3,
    Ben şahsen IMEI'mi tanımadığım kişilere vermemeyi tercih ettiğimden öyle dedim.Yoksa HelloOX yöntemiyle hacklendiğini biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 756757758759760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.