Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (735. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var.Sorun olup olmadığını bilmiyorum ama telefonun şarjı 1 günbile gitmiyor hem de hiç kullanmadığım halde
    Servise götürdüm pil kalibre olmamış gibi şeyler söylediler.Nokia'nın sitesinde bekleme süresi 225 saat denilmişti bu da 9.5 güne yakın demek.Telefonda şu an full kademe gösteriyor ama sabah 8-9 gibi kalkınca bakıyorum 1 kademe gösteriyor acaba pilde sorun mu var???
    Dayımda N95-1 vardı günde 2-3 saate yakın konuşurdu ve 2 günde bir şarja takardı.Ben telefonun pilinden şüphelenmeye başladım
  • neden olduğunu bilmiyorum bişey sorcam sivaslımsın acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

neden olduğunu bilmiyorum bişey sorcam sivaslımsın acaba

Evet
  • Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Denedim ama sertifika istiyor galiba :( sertifikasız benzer program yok mu acaba?

quote:

Sağol hocam deneyim..

quote:

Orjinalden alıntı: serkem

quote:

Telefona hangi filmlweri indiriyorsunuz, yani divx okuyormu? Hangi program lazım film izlemek için? Tşk

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/corecodec-coreplayer-v1-3-2-t292.html Çok iyi bir programdır. divx filmleri rahatlıkla izleyebilirsin.

• bu benim yazdığım proram da avi. formatlı filmleri ben çok rahat izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkem -- 20 Haziran 2009; 1:16:26 >
  • arkadaşlar ben şifreli Wi-fi hatlarına (legal olarak) girmek istediğimde şifreyi yazar yazmaz reset atıyor telefon ----v 10---

bu durumu bilen karşılaşan var mı
  • quote:

bu benim yazdığım proram da avi. formatlı filmleri ben çok rahat izliyorum.

serkem@

filmleri hangi programla izliyorsun avi olarak
    real player la sadece 3gp izleniyor sanırım alt yazı döşeme var mı
    bilgilendirirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

quote:

Orjinalden alıntı: talisman_55

Millet bu Sandiks Micro SD 'HC'8 gb kullananlarda sorun yaşayan varmı ? bikere aldım bozuldu sıfırını yolladılar fakat yine belli bir kasması var hemde 3 gb boş..anLamadm gitti..boşken okuyan Card Reader'ım haf kartını 3 gb boş iken okuyamıyor takar takmaz pc donuyor hiçbişe yapılmıyor taaki USB portundan çıkarana kadar..bişeyleri tersmi yapıyorum ? Bide siz hangi okuyucuyla pc ye bağlıosunuz?

Saygılarımla..

Merhaba
    Sanırım imzanda 55 olduğu için sende benim gibi Samsunda ikamet ediyorsun.
    Bende aynı karttan aldım ve iki defa garantiden arızaya gönderdim yenisi geldi ama her ikisindede karta yüklediğim müzik veya programlardan kaynaklandı.Virüs bulaştı galiba.Kartı biçimlendiremedim ve gönderdim.Seninkide sanırım virüsle ilgilidir.Bendede aynen pc yi donduruyordu.Okuyucda sorun olacağını sanmıyorum.Biçimlendirmeyi dene,hem pc de hem cepte eğer olmuyorsa gönder,yenisi gelir.

Sağolasın kardeşim ya aslnda biliyorum göndersem geliceğini ama istemiyorum işte zar zor disk birleştirmesi yaptım düzeldi şimdi iyi bakalım umarım hep böyle kalır..bu arada hemşeriymişiz

• quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

quote:

serkem@

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/corecodec-coreplayer-v1-3-2-t292.html bu programda izliyorum ama altyazı olayı maalesef olmuyo aynı sitede smart movie de var onu da kullanabilirsin.

• arkadaşlar n82nin siyahı türkiyeye geldi mi acaba?
  • quote:

quote:

serkem@

Real'de MP4 de izleniyor.
  • aslanemre58
    pili şoklatsan düzelir kardeşim
  • telefonu bakırköy electrowordden alıcam varmdır ki orda 8GB micro sd veya sizin bildiğiniz uygun bi yervarmı 8GB micro sD için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Destroyer--

quote:

quote:

serkem@

Real'de MP4 de izleniyor.

dostum yukardada yazdım total video converter programıyla mobil bölümünden mp4 e çevirip sub. bölümünden altyazıyı seçiyorum. altyazıyı montajlıyor. şuan evde deilim eve gidince ilaçlı ve türkçe versiyonunu uploadlarım

• quote:

Orjinalden alıntı: UA_34

telefonu bakırköy electrowordden alıcam varmdır ki orda 8GB micro sd veya sizin bildiğiniz uygun bi yervarmı 8GB micro sD için..

kastettiğiniz yer bakırköy capacity electroworld mü ben 1 hafta önce oraya gittim. 8 gb micro sd yoktu 2 gb lik vardı. ve telefonun fiyatı 600 dü. ordan almayı düşünüordum hepsiburada' da taksit seçenekleri uygun olduğu için ordan aldım
  • quote:

arkadaşlar ben şifreli Wi-fi hatlarına (legal olarak) girmek istediğimde şifreyi yazar yazmaz reset atıyor telefon ----v 10---

bu durumu bilen karşılaşan var mı
  • biz şifreli ağlara herhangi bir programla gireblirmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 20 Haziran 2009; 16:12:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

biz şifreli ağlara herhangi bir programla gireblirmiyiz.

Maalesef şuan öyle 1 proğram söz konusu değil...PC'lerde bile yapmak için kullanılan proğramlar çok zor..

Saygılarımla
  • bir restaurantta şifreyi biliyorum ama giremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zewzek

quote:

Orjinalden alıntı: UA_34

telefonu bakırköy electrowordden alıcam varmdır ki orda 8GB micro sd veya sizin bildiğiniz uygun bi yervarmı 8GB micro sD için..

kastettiğiniz yer bakırköy capacity electroworld mü ben 1 hafta önce oraya gittim. 8 gb micro sd yoktu 2 gb lik vardı. ve telefonun fiyatı 600 dü. ordan almayı düşünüordum hepsiburada' da taksit seçenekleri uygun olduğu için ordan aldım

evet capacity'dekinden alıcam peki ordan başka bulabileceğimiz uygun bi yer var m? Ben netten baktım Teknosa'da 8 Gb Micro Sd'ye 60 lira diyorlar bu fiyat uygun mu ? :) Linkide Bu;http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051130&CS_Category=_HAFIZA_KARTI423&CS_Catalog=_TELEKOM

• 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.