Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karaköy tarafında 40-50 civarına bataryasının orjinal olduğunu iddia eden bir sürü yer var. Ayrıca pahalı satmak da bir stratejidir orjinal olduğuna inandırabilmek için.

Artık kimseye güvenim kalmadı bu piyasada, ne kötü birşey ya..
  • Teleplus'la ilgili bir ileti buldum N82 başlığında, data kablosu almış @sky__walker ve orijinal olduğunu söylemiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_16409944/mpage_169/key_//tm.htm#25271262
  • O zaman mekanlarına bi uğramak lazım imkan varken
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Reis-i Eagles:
    172.11 TL ! El insaf yahu bu ne! Di mi ama?
    http://www.hepsiburada.com/nokia-bp-6mt-n81-batarya/productDetails.aspx?categoryid=16111&productid=telbatnokbp6mt

hepsiburada hepten uçmuş. ben mediamarkt'a bakmıştım 1 ara ordan kaldı aklımda.

• quote:

Karaköy tarafında 40-50 civarına bataryasının orjinal olduğunu iddia eden bir sürü yer var. Ayrıca pahalı satmak da bir stratejidir orjinal olduğuna inandırabilmek için.

Artık kimseye güvenim kalmadı bu piyasada, ne kötü birşey ya..

abi pil olayına hiç inanmayın satan adamlar da bilmiyor sattıklarının orjinal olduğunu sanıyorlar
    ben aldığımda adam 70 ten ağız açtı sonra 40 a sattı.ki fason biyer de değil.a
    turkcell müşteri hizmetleri bayisi
    aldım her şey orjinal gibi
    kutusunda bile be safe be orjinal yazıyo ama sahte gel gör ki
    ben yabancı siteleri de okudum daha orjinal 2. batarya görmedim
    alan duyan varsa söylesin
    ama boşa kazıklanmayın derim
    ben bi kere yedim kazığı
    size de satacaklar 50 ye orjinal diye
    alacaksınız sahte çıkacak

bendeki bu mesela anlaşılmıyo sahte olduğu
    oynatınca renk değişimi bunda da oluyo ama orjinalindeki kadar net değil
    yine eller birleşiyo ama o kadar iyi hazırlamışlar ki kutuyu falan be safe dyince insanın şüphelenesi gelmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryangiggs -- 23 Şubat 2009; 0:17:24 >

• Neden satılmazki orjinal pil.. laptoplarda da sorun orjinal batarya bulmak
  • quote:

Reis-i Eagles:
    172.11 TL ! El insaf yahu bu ne! Di mi ama?
    http://www.hepsiburada.com/nokia-bp-6mt-n81-batarya/productDetails.aspx?categoryid=16111&productid=telbatnokbp6mt

sirkumsali:
    ROMPatcher'ın kendi autostart özelliği yok muydu? Ayrıca üzgünüm, ROMPatcher kullanmıyorum, bundan daha fazla yardımcı olamıyorum.

teşekkürler saolasın.autostart özelliği var açıyorum ama olmuyor.başka yardım edecek biri var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Neden satılmazki orjinal pil.. laptoplarda da sorun orjinal batarya bulmak

aslında sorun değil mesela asus için söyliyeyim telefon açıyorsunuz modeli söylüyorsunuz adresinizi söyleyip banka hesabına parayı yatırıyorsunuz 10-15gün içinde kargoyla evinize gelmiş oluyor hepsi bu kadar çünkü hiç kimse batarya stoklamaz yurtdışından siparişle geliyor bataryalar... türkiyede kaç tane N95 yada N82 kullanıcısı (yada laptop kullanıcısı) yedek batarya almak isterki almak isteyende zaten çoğunlukla fiyatları görünce vazgeçer birkaç kişi gerçek anlamda yedek bataryaya ihtiyaç duyar firmada birkaç kişiye sebep alıp stoklamaz sipariş üzerine birkaç güne getirtir

• sirumsali,bekleme modunu her defa da acıp kapicaksın maalesef.eger autorun lı bi rompatcher kuruluysa bile bazen böyle hata verebilio.ayrıca yamalarını da aktif ve başlangıcta calışır duruma getir.rompatcher a girip yamanın üstünde secenekler menüsüden yapabilirsin.yapamassan sana başka bi program öneririm pm den sonra.
  • quote:

hayır orjinal pil var. nokia shp, büyük elektronik marketler vs var oralarda ama çok pahalı
  • Haklınız var da alınmasın diye uğraşıyorlar.. herhalde amaç pili biten pili yeniölemesin yeni cihaz alsın ..

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

hayır orjinal pil var. nokia shp, büyük elektronik marketler vs var oralarda ama çok pahalı
  • avukatkemal birşeyin sürümü olmazsa fiyatı düşmez, BL-5C pil hemen hemen tüm cihazlarda kullanıldığı dönemde sürümü yüksek bir ürün olduğu için en revaçta olduğu dönemde bile bu denli yüksek fiyatlı olmadı. Aynısı SD/MMC kartlarda da görülebiliniyor...

BP-6MT pil sadece 2-3 yüksek fiyatlı cihazda kullanıldığı sürece fiyatı da kolay kolay düşmeyecektir.
  • Arkadaşlar E55 çıkmış 600 Mhz Arm 11 işlemci var OS 9.3 GPS filanda var 1500 lükte pili var çok huşuma gitti sizce nasıl?

http://www.forum.nokia.com/devices/E55
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=29851948

Power Management: USB Charging
    Battery: BP-4L 3.7V 1500 mAh
    Talk Time: 8 hours
    Standby Time: 672 hours

N82'ye ek olarak bir E71 düşünüyordum ama sanırım bir daha düşüneceğim
  • Arkadaşlar Garmin Mobile XT için 2008.10 IKLTL ( English karakter kabul eden ) harita çıktımı yada yeni bir 2008.10 harita?
  • arkadaşlar merhaba 5800 almayı kesinlikle düşünmeyin çünkü benim arkadaş aldı full problem temalara girmez berbat ötesi kamera nebileyim ekran dışında bişeyi yok arkadaşta iade edip n79 aldı BENİM SİZLERİ SORULARIM ŞUNLAR OLACAK N82 İÇİNE ÇOK TOZ ALIYORMU YA N82 SİYAH YADA N95 8GB ALACAM AMA ŞU TOZ KONUSU KAFAMI KARIŞTIRIYOR N82 TOZ MESELESİ TEŞEKKÜRLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Arkadaşlar E55 çıkmış 600 Mhz Arm 11 işlemci var OS 9.3 GPS filanda var 1500 lükte pili var çok huşuma gitti sizce nasıl?

http://www.forum.nokia.com/devices/E55

Başlığını açtım onun MWC günü.

Ayrıca harita da çıkmadı.
  • Okey
  • slm ben v 20 den v 31 e geçtim ve sanki v 20 de daha iyi çekiyordu fotoları.siz de de böyle bir durum oluştu mu?
  • 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.