Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: grolof

Yeni vermiş olduğun linkten indirdim ve oldu ama firmware update ye tıkladığımda çıkan penceredeproduct code sw versiyon falan boş çıkıyor gözata tıklayıncada- neither dp 1.0nor dp 2.0 was found for the product,or the product cannot be identified.only "Auto detect" wil be avaible- diye bir uyarı çıkıyor nerde hata yapıyorum anlıyamadım.Ellen codu girmeye çalışıyorum olmuyor.

Maalesef Phoenix kullanımı ile ilgili detaylı bilgiye sahip değilim,http://forum.donanimhaber.com/m_28396707/tm.htm adresindeki başlıktaki arkadaşlar yardımcı olabilir umarım.

quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-

GeceBekcisi senden siyah kasa konusunda gusel haberler bekliyoruz 4 gözle ;)

Yarın bir aksilik olmazsa çıkıp bir karıştıracağım ortalığı

• Beceremedim bir türlü ama canın sağolsun.Gösterdiğin ilgi bile benim için çok önemli.Tekrar teşekkür ederim.Aslında yaş ilerledi kafam pek basmıyor galiba Yoksa sertifika alacağım ama opda sitesinden beceremiyorum,diğerindende ayın 2 sinde başvurmuştum ama çıkmadı ,sade benim değil bir çok arkadaşınkide çıkmamış.
    Eğer zahmet ederde ben sana sertifika alırım dersen sana imeimi pm den gönderebilirim.Öyle olursa son yazılımı atacağım,olmazsada canın sağolsun.Kolay gelsin.
  • Bence IMEI adresini verme konusunu bir daha düşün.
    Bir daha düşün.
    Bir daha düşün.
    Bir daha düşün.
    Tamam yeterince düşündün, şimdi vazgeç

Şaka bir yana yakınındaki bir Club Nokia servis noktasına uğrayıp yanında v20'yi götürdüğün zaman onlar senin yerine ücretsiz bir şekilde yüklerler, üstelik cihazda bir sorun çıkarsa başedebilecek yetkili ve bilgili bir servis elemanı uğraşmış olur. Bence ne idüğü belirsiz yerlere IMEI vermekten yine iyidir.
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Önce Uygulama yöneticisinden ilgili uygulamaları kaldırın.

QuickOffice Premier Upgrade v6.0.270'in illusion, Binpda ve DiL versiyonları.

http://rapidshare.com/files/198437714/QuickOffice.Premier.Upgrade.v6.0.270.Unsigned.rar

QuickOffice Adobe Reader LE v2.5.131-illusion

http://rapidshare.com/files/198438866/QuickOffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.131.Unsigned-illusion.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 15 Şubat 2009; 19:02:31 >

• GeceBekcisi kısmetse beraber degistirelim sanırım sende istanbuldansın ben bostancıdan , beraber hareket edelim istersen , arastırmaların icin sagol tekrardan :)
  • JackSparroW- istersen yarın Beşiktaş'ta buluşalım, KVK ve Nokia Shop'u duman ettikten sonra Eminönü tarafına gidip kapak da bakabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Bence IMEI adresini verme konusunu bir daha düşün.
    Bir daha düşün.
    Bir daha düşün.
    Bir daha düşün.
    Tamam yeterince düşündün, şimdi vazgeç

Şaka bir yana yakınındaki bir Club Nokia servis noktasına uğrayıp yanında v20'yi götürdüğün zaman onlar senin yerine ücretsiz bir şekilde yüklerler, üstelik cihazda bir sorun çıkarsa başedebilecek yetkili ve bilgili bir servis elemanı uğraşmış olur. Bence ne idüğü belirsiz yerlere IMEI vermekten yine iyidir.

Evet çok doğru söylüyorsun,ben biraz tez canlıyım ama bu sefer seni dinleyeceğim.Tekrar teşekkür ederim.

• pm attım GeceBekcisi ..
  • off ben de siyah kapak istiyorum ya buralarda takabilen de yok of off..
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

buda benim n82 'm...

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Yukarda telefon kuşa dönmüş, ucuz çin malı telefonlara benziyor, hiç güzel değil bence..
    Ortadaki yeride siyah yap derim.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Yukarda telefon kuşa dönmüş, ucuz çin malı telefonlara benziyor, hiç güzel değil bence..
    Ortadaki yeride siyah yap derim.

Fiziksel navi-wheel donanımlı d-pad'e sahip tuş takımı,
    ve onun altındaki tuş basışlarını algılayan pad'i de satsınlar;
    ortadaki yeri de siyah takalım derim.

Sanki keyfimizden böyle çözüm ürettik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 20 Şubat 2009; 3:54:37 >
  • Navi-Wheel donanımlı tuş takımını Ebay'de uzun araştırmalar sonucunda buldum siyah renk olarak.

27.99$ ücretsiz gönderim. Yaklaşık olarak 45 liraya geliyor. Tık

20 liraya siyah kasa varken çok lüks gibi gözüktü bana navi wheel donanımlı olarak almak.

Yazılım desteği olsa hak vereceğim, ancak bu şekilde o donanıma gerek görmüyorum.

Hem telefonun ağırlığı da hafiflemiş olur bu sayede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 15 Şubat 2009; 23:54:46 >

• Verdiğin linkte board ile keypad arasındaki bağlantıyı göremedim gerçi.

Siyah kasa takacağım diye eldeki donanımdan olmak da iyi değil,
    Nokia bu donanımı kullanmayacağını kesin olarak açıklayana dek en iyisi şimdilik trkkrsy'nin gösterdiği çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 16 Şubat 2009; 0:06:28 >
  • Bana birleşik gibi geldi ama bilemiyorum, en neti satıcıya sormak herhalde.

Buradaki linkte de siyah kasa kombinasyonunu aynen @trkkrsy yaptığı şekilde satıyorlar.

Acaba siyah tuş takımı için o şekilde temin edemedikleri için mi böyle satıyorlar ?

• Muhtemelen siyaha ait navi-wheel donanımlı keypad bulmak zordur. Yarın belki çıkar Nokia Shop'ta gördüğüm siyah N82'yi incelemeye giderim, belki Nokia sonradan kaldırmıştır siyahta "nasılsa kullanmayacağız" mantığıyla.

Verdiğin ikinci linkte satıcı "Original Keypad x 1" dediği halde keypad'in arkasını çekmemiş. Şüpheli durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> Garmin Navcity 2008.10 Haritası "Detaylı Harita Gereklidir." Uyarısı Çözümü by Reis-i Eagles™ <===

Çözüm kendi çözüm yolumdur. Anlatımı adım adım yapmanız gerekiyor. Tam anlamıyla adım adım... Çünkü en az 10 kez kurulum denemesi yaptım ve bu yol başarılı oldu. 1. ve 6. adım çok önemli.

İşi Bilenler İçin Özet: Uygulamayı kesin olarak Uygulama Yöneticisinden kaldırın. Garmin dizini komple silin. root klasörü içindeki 4 dosya ve sis dosyasını direkt karta atın. Harita ve 0'dan oluşturduğunuz UNL dosyalarını Garmin'in içine atın. Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. Cihazın kendiliğinden Yükleniyor demesini bekleyin. Uygulama yüklenemeyecektir. Kesin olarak Uygulama Yöneticisine gidin. Yüklenmedi yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin. Daha sonra karta attığınız kurulum dosyasıyla kurulumu yapın. Son olarak Nereye?-Adresler kısmını kontrol edin.

Kurulum:
    1-) Uygulama Yöneticisine gidin. Uygulamayı kesin olarak "Uygulama Yöneticisi"nden kaldırın. Menü'den kaldırmayın.
    2-) Daha sonra veri depolama ya da kart okuyucunuz ile bilgisayara bağlanın. Garmin dizinini komple silin. (Ben tekrar deneyişimde Garmin'in içinde harita ve UNL'leri de bırakmıştım, oldu. Siz garantiye alın.)
    3-) Garmin v5.00.20 kök dosyalarını yükleyin. (Zaten sizde varsa indirmenize gerenk yok.)
    http://rapidshare.com/files/175422798/root.v5.00.20.rar
    4-) 132mb'lik en güncel ve tam sürüm (2008.10) haritayı indirin. (Zaten sizde varsa indirmenize gerenk yok.)
    http://rapidshare.com/files/193087184/gmapsupp.img
    5-) root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası) direkt karta atın. (root'u direkt atmayın ya da yeni 1 klasör açıp içine atmayın. Direkt olarak karta atın.) 2008.10 Haritanızı da Garmin'in içine atın. UNL dosyalarınızı "0"dan oluşturup onları da Garmin'in içine atın.
    6-) Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. 1az bekleyin. Ekranda "Yükleniyor..." yazısı belirecektir. Yalnız uygulama yüklenemeyecektir. "Uygulama yöneticisine gidin." uyarısını dikkate alıp Uygulama Yöneticisine gidin. "Yüklenmedi" yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin.
    7-) Dosya yöneticinizle az önce karta attığınız GarminMobileXT.sis dosyasıyla kurulumu başlatın. Hem dilde hem ses dosyasında Türkçe'yi seçin.

Son olarak Nereye? - Adresler kısmını kontrol edin. Artık hata almayacaksınız.

©2004-2009 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

2 kere denedim ama yine aynı hatayı alıyorum garmin klasörünü tamamen sildim uygulama yöneticisinden kaldırdım ama olmadı sanırım v31 de olmuyor bu yöntemüstelik unl sw dosyalarını yeniden yaptım 0 dan yani :D.

• Valla çok teşekkürler.. henüz gözüm kesmedi ama emeğin ve paylaşımın için teşekkür etmek istedim..

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> Garmin Navcity 2008.10 Haritası "Detaylı Harita Gereklidir." Uyarısı Çözümü by Reis-i Eagles™ <===

Çözüm kendi çözüm yolumdur. Anlatımı adım adım yapmanız gerekiyor. Tam anlamıyla adım adım... Çünkü en az 10 kez kurulum denemesi yaptım ve bu yol başarılı oldu. 1. ve 6. adım çok önemli.

İşi Bilenler İçin Özet: Uygulamayı kesin olarak Uygulama Yöneticisinden kaldırın. Garmin dizini komple silin. root klasörü içindeki 4 dosya ve sis dosyasını direkt karta atın. Harita ve 0'dan oluşturduğunuz UNL dosyalarını Garmin'in içine atın. Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. Cihazın kendiliğinden Yükleniyor demesini bekleyin. Uygulama yüklenemeyecektir. Kesin olarak Uygulama Yöneticisine gidin. Yüklenmedi yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin. Daha sonra karta attığınız kurulum dosyasıyla kurulumu yapın. Son olarak Nereye?-Adresler kısmını kontrol edin.

Kurulum:
    1-) Uygulama Yöneticisine gidin. Uygulamayı kesin olarak "Uygulama Yöneticisi"nden kaldırın. Menü'den kaldırmayın.
    2-) Daha sonra veri depolama ya da kart okuyucunuz ile bilgisayara bağlanın. Garmin dizinini komple silin. (Ben tekrar deneyişimde Garmin'in içinde harita ve UNL'leri de bırakmıştım, oldu. Siz garantiye alın.)
    3-) Garmin v5.00.20 kök dosyalarını yükleyin. (Zaten sizde varsa indirmenize gerenk yok.)
    http://rapidshare.com/files/175422798/root.v5.00.20.rar
    4-) 132mb'lik en güncel ve tam sürüm (2008.10) haritayı indirin. (Zaten sizde varsa indirmenize gerenk yok.)
    http://rapidshare.com/files/193087184/gmapsupp.img
    5-) root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası) direkt karta atın. (root'u direkt atmayın ya da yeni 1 klasör açıp içine atmayın. Direkt olarak karta atın.) 2008.10 Haritanızı da Garmin'in içine atın. UNL dosyalarınızı "0"dan oluşturup onları da Garmin'in içine atın.
    6-) Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. 1az bekleyin. Ekranda "Yükleniyor..." yazısı belirecektir. Yalnız uygulama yüklenemeyecektir. "Uygulama yöneticisine gidin." uyarısını dikkate alıp Uygulama Yöneticisine gidin. "Yüklenmedi" yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin.
    7-) Dosya yöneticinizle az önce karta attığınız GarminMobileXT.sis dosyasıyla kurulumu başlatın. Hem dilde hem ses dosyasında Türkçe'yi seçin.

Son olarak Nereye? - Adresler kısmını kontrol edin. Artık hata almayacaksınız.

©2004-2009 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

• trkkrsy senin ekran koruyucudaki saat i nasıl yaptın programı vramı sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: assault79

trkkrsy senin ekran koruyucudaki saat i nasıl yaptın programı vramı sende

http://www.martin.st/software/largetime-1.04.sisx

Bu da alternatif:
    http://home.pacific.net.sg/~welic/cClock_signed_S60_3rd_v121.sis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 16 Şubat 2009; 9:25:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

2 kere denedim ama yine aynı hatayı alıyorum garmin klasörünü tamamen sildim uygulama yöneticisinden kaldırdım ama olmadı sanırım v31 de olmuyor bu yöntemüstelik unl sw dosyalarını yeniden yaptım 0 dan yani :D.

çok ince 1 ayar var o zaman ama hala çözemedim. ben v31im oluyor yani.

1az daha düşineyim.

bu yeniden silip kurma işlemlerini realceday yapmıştı başarılı oldu.

• 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.