Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Sertifikan varsa v31 hacklenebiliyor.http://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=29397812 adresine bakmalısın.
    v31'e yükseltmek içinhttp://www.nokia.com.tr/A4356063 adresindeki yönergeleri takip etmelisin.

Sertifikan yoksa v20'ye yükseltmek için önce Phoenix kurup sonra http://rapidshare.com/users/CHN4T3 adresinden RM-313_EMEA_20.0.062_v3.0 paketini indirip öyle telefonunu güncellemelisin. Phoenix kullanımı biraz daha zordur ama IMEI'ni sağa sola vermek istemiyorsan mecbursun.http://forum.donanimhaber.com/m_28396707/tm.htm adresindeki başlıkta Phoenix kullanımı için bilgi bulabilirsin.

İyi akşamlar,dediğiniz gibi programı indirdim şimdi yazılımı indiriyorum ama 3 parça galiba bu kadar uzunmudur bu yazılım.Çokda yavaş iniyor,sanırım 300mb dan az fazla yanılıyormuyum yoksa doğrumudur.

• HelloOX v1.03 - Son Sürüm

Diğer sürümler gibi sertifika gerektirir.

Neler yeni?

- MapDrives dosyası artık HelloOX ile tümleşik. 1 Uygulama ile tüm adımlar...
    - MapDrives otomatik olarak silinecek. Silmek için yeniden başlatmaya gerenk kalmayacak.
    - ROMPather bazı FP2 cihazlarında çalışmadığından yükleme işlemi FP2'ler için manuel olacak. Autostart patch'ler de keza öyle.
    - Open4All yaması autostart olduğundan ve N-Gage sistem dosyalarına erişim açıkken çalışmadığından Open4All için autostart kaldırıldı.
    - Pre FP1 & FP1 cihazlar için kök sertifikalar opsyonellikten çıkarıldı. Çünkü installserver.exe yetmekte. (Yüklemek isteyenler HelloOX'u silmeden önce E:\HelloOX\updaterD.sisx dizininden sertfikaları yükleyebilir.)
    - Modo uygulaması opsiyonel olarak sunuldu.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/198137427/HelloOX.v1.03.by.reis-ieagles.rar

Cihazını hack edenlerin 1 daha yüklemesine gerenk yok. Uygulama yaptığınız hack'i daha iyi yapmaz, işi 1az daha kolaylaştırır.

• quote:

Orjinal mi bari kapak

Arkadaslar bir konuda sizleri aydınlatmak isterim.. Bu sitede gördüğümüz kapak elimde mevcut.. Dikkat ettiyseniz orjinal kullandığımız gri renkli telefonlarda ortadaki navi tuşunun sağ tarafına bastığınızda sol tarafın altında bir iletken hat göreceksiniz.. bu iletken zannedersem navi tuşunun dokunmatik olarak kullanılması için bulunuyor (donanım cihazımızda mevcut, fakat şu an yazılımsal olarak desteklenmiyor)...Ben biraz merkalıyımdır bu konularda ve telefonun tuş takımını komple olarak çıkardım...Bahsi geçen iletken hat alttaki elektronik karta bağlı ve herhangi bir şekilde sökülmesi mümkün değil..Dolayisiyla, resimde görünen kapaktaki navi tuşunda bu iletken kısım olmadığından siyah kasayi taktırdığıniz zaman ileride yazılımsal olarak desteklenmesi muhtemel dokunmatik navi olayını kullanma şansınız yok..Aşağıdaki resimlerde de açıkça görülüyor. Kapağı değiştirmek isterseniz aradaki iletkeni kopartmaktan başka yolunuz yok..KVK ya da NOKIA SHOP' ta siyah kasa-kapak değiştirmesi yaptıran arkadaşlardan ricam telefonlarında bu iletken kısım duruyor mu..Bu konu ile ilgili bilgi verirlerse sevinirim..Çünkü ben de kasayı değiştirmek istiyorum..Yanliş bilgilendirme yaptiysam lütfen konu ile ilgili daha detaylı bilgisi olan arkadaşlar düzeltsin...

Saygılarımla

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^
    orjinal kapak ve tuş takımı kartı
    orjinal kapak ve tuş takımı kartı

elimizdeki kapak (elektronik kart yok)

• Daha önce sizin gibi ben de belirttim, evet var bu cihazda navi-wheel donanımı.

Hatta cihaz ilk çıktığında sağa sola inceleme için gönderilen prototiplerinde bu özellik etkindi, ancak sonra satış modellerinde sanırım yakın zamanlı çıktıkları N81'in satışlarını etkilememek adına yazılımsal desteği kaldırdılar. Açıkcası telefon duyrulduğundan beri 16 ay geçti ama hala bu destek verilmedi, vereceğini de sanmıyorum Nokia'nın.

Gerçi yine ne olur ne olmaz diye kasa değişimi yapılırken bu mevzuyu kurcalamak gerek ama pek ümidim yok benim. Cevahir Nokia Shop'un teknik elemanını dükkanın boş olduğu bi vakit sıkıştırırsam sanırım yardımcı olabilir bilgiler konusunda. Resimlerden (ve benim de kendi tuş takımımı sökmüşlüğümden) bana öyle geliyor ki tuş takımı altındaki parça ile birlikte satılıyor orjinalinde; ya da artık başka bir çakallığı var hususun.

Aslında bu parçayı sökmeden, sadece tuşların üstündeki korumayı, camın üstündeki korumayı ve arka kapağın iki parçasını değiştirip siyah gri karışık bir halde de kullanabiliriz, cidden değişik birşey olur kasayı ve tuşları değiştirmezsek

• quote:

Orjinalden alıntı: grolof

İyi akşamlar,dediğiniz gibi programı indirdim şimdi yazılımı indiriyorum ama 3 parça galiba bu kadar uzunmudur bu yazılım.Çokda yavaş iniyor,sanırım 300mb dan az fazla yanılıyormuyum yoksa doğrumudur.

O adreste indirme kolaylığı açısından 3 parçaya bölüp o şekilde paylaştığım RM-313_EMEA_20.0.062_v3.0.exe dosyasının orjinal boyutu 277.186.089 byte. Umarım indirip sorunsuz bir şekilde kullanabilmişsinizdir?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: grolof

O adreste indirme kolaylığı açısından 3 parçaya bölüp o şekilde paylaştığım RM-313_EMEA_20.0.062_v3.0.exe dosyasının orjinal boyutu 277.186.089 byte. Umarım indirip sorunsuz bir şekilde kullanabilmişsinizdir?

indirdim ama 2 nci dosya bozuk çıkıyor ne hikmetse iki defa indirdim ikiside bozuk çıktı.Olmazsa son versiyonu yükliyeceğim ama bende senin gini imei nosunu çinlilere vermek istemiyorum.İlgine teşekkür ederim.Yeniden bir daha deniyeceğim.

• Benim verdiğim linkteki dosyayı indirdiğimde bir sorun yaşamadım ama sen istersen

http://www.google.com/search?q="rapidshare.com/files/"+"RM-313_EMEA_20.0.062_v3.0"

şeklinde bir arama yaparak (doğrudan yazıya tıklayabilirsin) başka kaynaklardan da indirmeyi deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 15 Şubat 2009; 3:03:42 >
  • kaddix sen nasıl söktün o güzelim telefonu ..ben bi türlü yapamadım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: assault79

kaddix sen nasıl söktün o güzelim telefonu ..ben bi türlü yapamadım ..

yapmanı da tavsiye etmiyorum zaten. internette nasıl söküldüğünü gösteren videolar var. ancak dediğim gibi ben sadece meraklı olduğum için söktüm. hatta ekranı bile çıkarmıştım :) ..kenarlardaki tırnaklar çok hassas, ayrıca ilk resimde görülen elektronik kart kasaya çift taraflı bant gibi birşeyle yapışık olduğundan biraz zorlaman gerekiyor. bir de tuş takımını çıkarttığında mikrofonun 2 ad. yay gibi birşeyi var sağ üst köşede gördüğün gibi..onların düşmemesi gerekiyor. halıya felan düşerse bulamazsın..

• denemeye çalıştım tam olarak bana 150 ytl ye mal oldu aman kimse denemesin ekranın kırılma olasılığı çok çok fazla...
  • quote:

Aslında bu parçayı sökmeden, sadece tuşların üstündeki korumayı, camın üstündeki korumayı ve arka kapağın iki parçasını değiştirip siyah gri karışık bir halde de kullanabiliriz, cidden değişik birşey olur kasayı ve tuşları değiştirmezsek

bunu denemiştim GeceBekçisi. gerçekten ilginç oluyor. sadece kasanın kenarları ve yeşil-kırmızı tuşların olduğu yer gri, diğer taraflar siyah..senin de belirttiğin gibi tuş takımının altındaki kartla birlikte satılması gerekiyor.
  • söküp takma işine fazla merak salmayın bence...

tel.i ilk aldığımda göbek navi tuşu yoktu ondan yeni kapak taktırmıştım...

o dönemlerde araştırmalarım sonucu acaba ben sökebelirmiyime cevap aradım...

resimlerden herkes kendince cevaplasın bende yapabilirmiyim_?

(ben yapamam dedim şahsen.)

herkese kolay gelsin.

• GeceBekcisi senden siyah kasa konusunda gusel haberler bekliyoruz 4 gözle ;)
  • buda benim n82 'm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 15 Şubat 2009; 14:57:41 >

• anaaa güzel olmuş yaee
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Google Maps v3.0.0.12 | Son Sürüm

Google Maps uygulamasının en son sürümüdür.

Latitude özelliği ile diğer latitude kullanan arkadaşlarınızın harita üzerinde nerede olduğunu, en son nerde bulunduğunu ve ne yaptığını öğrenebilirsiniz.

İndirmek için;
    http://rapidshare.com/files/198352517/google.maps.v3.0.0.12.zip

İlgili video:
    Youtube - Google Latitude

ktunnel.com'dan izleyebilirsiniz. (latitude nasıl 1şeymiş diye merak edenler mutlaka izlesin.)

• quote:

Orjinalden alıntı: assault79
    anaaa güzel olmuş yaee

teşekkürler...

darısı başınıza...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

buda benim n82 'm...

Bende dün 35 tl ye alıp aynısını yaptım,değişik ve güzel oldu aynı sizinki gibi

• quote:

Benim verdiğim linkteki dosyayı indirdiğimde bir sorun yaşamadım ama sen istersen

http://www.google.com/search?q="rapidshare.com/files/"+"RM-313_EMEA_20.0.062_v3.0"

şeklinde bir arama yaparak (doğrudan yazıya tıklayabilirsin) başka kaynaklardan da indirmeyi deneyebilirsin.

Yeni vermiş olduğun linkten indirdim ve oldu ama firmware update ye tıkladığımda çıkan penceredeproduct code sw versiyon falan boş çıkıyor gözata tıklayıncada- neither dp 1.0nor dp 2.0 was found for the product,or the product cannot be identified.only "Auto detect" wil be avaible- diye bir uyarı çıkıyor nerde hata yapıyorum anlıyamadım.Ellen codu girmeye çalışıyorum olmuyor.

• Reisim gel seni de katalım siyah n82 kervanına =)
  • 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.