Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düz n95 te Y diski yok galiba hocanın telefonunu hacklemek zor olabilir.
  • Y diskin varsa (sanal sürücü olmayan) ve gerçekten gerekli dosya uygun yerdeyse bas formatı. Bir şey silinmez oradan
  • benden başka yapan varmı şuan bi gün telefon elimde kalacak kullanılamaz hale gelecek bakın görün bundan öncede phoenixle downgrade yapmaya çalışıyoduk
  • N82'de Z:\sys\Data içinde dosya sistemlerini düzenleyen ESTARTCOMP.TXT dosyasına göre C ile Y nin hamuru aynı gözüküyor, formattan etkilenmemesi ilginç.

# ESTARTCOMP.TXT 
    #
    # Copyright (c) 2004 Symbian Ltd. All rights reserved.
    #

D: 0 ELOCAL FAT 0 FS_FORMAT_ALWAYS,FS_SYNC_DRIVE # IRAM
    C: 6 ELOCAL FAT 0 FS_FORMAT_CORRUPT,FS_SCANDRIVE # MEDUSII
    Y: 7 ELOCAL FAT 0 FS_FORMAT_CORRUPT,FS_SCANDRIVE # MEDUSII
    #J: 8 EROFS ROFS 0 FS_DISMNT_CORRUPT # ROFS for F32TESTs
    Z: 8 0 0 0 FS_COMPOSITE # COMPOSITE (ROFS+ROMFS)
    E: 1 ELOCAL FAT 0 FS_NOT_RUGGED # MEMORY CARD
  • GeceBekcisi ve Fatih_BaKeR siz ikiniz bitanesiniz varya format attım gitmedi dosya hehehe
  • Nokia kimsenin Y sürücüsünü kullanacağını bilmediği için formatla sadece telefonu temizliyor bence.
  • E o zaman ben installserver ımı vesairemi hazır hala v20 iken Y'ye atayım, yarın bir gün servise giderse sonrasında uğraşmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

E o zaman ben installserver ımı vesairemi hazır hala v20 iken Y'ye atayım, yarın bir gün servise giderse sonrasında uğraşmayalım.

N95 8gb'ta hacklenen sürüm yüklüyken installserver.exe dosyasını kopyaladım firmware yükledim ve exe hala Y deydi. Ama sonra silip bi daha hack yaptım tabiki. Son yöntemi denemek için
  • Hack dünyası için hayırlı uğurlu olsun
  • Tabi canım platform security hacking ayrı, installserver hacking ayrı :)

Bu arada Modo'nun olayı nedir acaba, MoreCaps'ten baktım sadece "AllFiles" enabled, "TCB" bekliyordum oysaki.
    Provider "Leftup"; sertifikası da garip, "Vania, Santehnik, UA, Kyiv"...

Doktor bu ne ya?

EDIT 1: Santehnik bu yeni hack metodunun ilk yayıldığı siteden (dimonvideo.ru) 92 doğumlu bi elemanmış, ilginç.
    EDIT 2: Neyse, yarın sabah 9'da mülakatım var artık yatayım ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 28 Ocak 2009; 2:28:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Tabi canım platform security hacking ayrı, installserver hacking ayrı :)

Bu arada Modo'nun olayı nedir acaba, MoreCaps'ten baktım sadece "AllFiles" enabled, "TCB" bekliyordum oysaki.
    Provider "Leftup"; sertifikası da garip, "Vania, Santehnik, UA, Kyiv"...

Doktor bu ne ya?

EDIT 1: Santehnik bu yeni hack metodunun ilk yayıldığı siteden (dimonvideo.ru) 92 doğumlu bi elemanmış, ilginç.
    EDIT 2: Neyse, yarın sabah 9'da mülakatım var artık yatayım ben..

Arkadaşım tcb siz olur mu o iş. Modoserver.exe ye bak bir de
  • Bak o gözümden kaçmış, TCB AllFiles DiskAdmin oy oy
  • Emeği geçenlere teşekkürler...
  • v-30 yüklüydün dün v-31 e geçtim en gözüme çarpan değişiklik v-30 da görünen sms klasörleri arasındaki geçişlerdeki donma ve gelen sms leri açarken yaşanan donma yavaşlama ve arama sonrasında yaşanan donma olayı giderilmiş ses seviyesi arttırılmış ve gps v-30 a göre daha hızlı bağlanıyor.menülerde hızlanmış.hack olayını bilemiyorum çünkü pek proğram yüklemiyorum tele.
  • arkadaslar bende v31 e gectim gözle görülür farklar seste artıs olması ,menüler biraz daha hızlanmıs gibi sanırım..
    bende hack yöntemini denedim modo programı indirdiğim dosyalarda yoktu bende baska yerden buldum imzalayıp telefona kurdum , yalnız exe dosyasını copyalayıp y veya c de sys/bin dosyasına tasımak gerekior ben öyle 1 dosya bulamadım , acana nerde hata yaptım...:(
  • Öncelikle benim hazırladığım paketi indir ve ondaki Modo'yu kur. İmzalamak için de yetkileri bol olan OPDA veya benzeri bir sertifika kullan.

C:\'de sys klasörü ve onun altında bin klasörü var ama sanırım Modo sürümünden kaynaklanan bi sorun nedeni ile görememişsin. Y:\'de ise normalde yok, görmemen normal.

Sen iyisi mi Modo kullanarak önce Y:\ diskinde sys diye bir klasör oluştur, sonra sys'in içine bin klasörünü oluşturup installserver.exe yi bin klasörü içine içine kopyala.
  • http://cer.s603rd.cn adresini dene, 17 yetkinin de olduğu sertifika verdiklerini söylüyorlar ve kendi programları ile imzalaman gerekiyor (çünkü key yok) ama henüz OPDA sertifikası ile bunu karşılaştırıp denemedim, sonucu bilemiyorum. Siteyi çözmek için gerekirse Google Translation kullan
  • herseyi silip tekrar yükleyeyim dedim uygulama 1 le devam edim dedim Mapdrive rın ikincisini kurarken sertifika hatası verdi ,oysa ilkinde rahat yüklemiştim..sanırım silip tekrar yükleyince sistem hata verdi..
    tele tekrar format atmak da istemiyor kalan kalıntı dosyaları nasıl silebilirim mapdriverin..??
    tskler ilginiz icin arkadaslar..
  • Arkadaşlar iki şey soracam, benim tel v20 ve hackli. Şimdi ben installserveri y'ye taşıyıp versiyon yükseltsem hala hackli olacak mı telefon?
    Diğer sorum, programı OPDA sertifikası olan bir arkadaş imzalayıp paylaşsa olmuyor mu acaba?
  • Arkadaşlar V30 da olanlar V31 e geçebilir, ufakta olsa geliştirmeler ve düzeltmeler var ( Muzik çalarda, GPS de arama sonlandırmalar filan) ve V30 üzerine iyileştirilmeler yapıldığını gösteriyor.

V31 hack olayındada bu OPDA sign olayı can sıkıyor bunun bir formülü yakında çıkar yani tek yapmamız gereken installserver.exe dosyasını --> Y:\sys\bin\ içerisine atmak.

Bende daha hack yapamadım kolay bir formül için bekliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.