Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper

Tasarımı Çok Güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

v30 ve üstü için doğru uygulandığında %100 çalışan hack yöntemi*:
    * v20 olduğum için denemedim ama bu alıntıyı yaptığım yerde bunu yapabilenlerin ifadesini aktardım.
    quote:

1. Sign and install MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis
    2. Install Jbak TaskMan 1.00
    3. Copy MapDrives.txt to E:\
    4. E:/Hack/sys/bin/installserver.exe
    5. Start JBak Taskman soft and go (Struments -> Start App.ni -> select MapDrives -> Programs Rule -> select "AutoStart")
    6. Restart
    7. Delete MapDrives and install MapDrive_JBakTM_EMU_Y (for N82, N95, N95-8GB, and start now
    8. Install Modo and InstallserverONLY9.2(installserver.exe) copy to - Y:/sys/bin/

Many people told that these work, but you got access in write mode only with modo remeber that!
    Yukarıdaki yöntemde bahsedilen dosyalar için:
    http://rapidshare.com/users/CHN4T3 adresinden Hack-v30.zip dosyasını indirin.

ustam bunun türkçesi nedir pek anlamadım çevirmen mümkünmü bide içinden bi sürü uygulama çıktı 2mapdrive_y 2mapdrive_h öyle anlamadım işte yardımcı olurmusun

• quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Changelog for v31.0.016 is building. Users who have updated to v31 are welcome to comment on changelog

1. More faster and stable than the old one
    2. Call ending bug fixed
    3. Improved Auto Screen rotation
    4. Slightly louder and bit clearer loudspeakers
    5. Faster GPS Lock
    6. Smoother fonts
    7. Wlan connectivity improved
    8. Battery performance improved

V31 in getirdikleri, call ending bug fixlenmiş. Yaklaşık olarak benim bulduklarımla aynı.
    GPS bana hızlı bağlandı gibi gelmişti zaten.

Dostum benimde fark ettim şeyler bunlardı zaten v31'e geçmek isteyen arkadaşlar için elimde geldikce tercüme ediyim

1. More faster and stable than the old one (Eskisine göre daha hızlı ve stabil)
    2. Call ending bug fixed (Arama bitinminde ki sorun sabitlenmiş)
    3. Improved Auto Screen rotation (Otomatik ekran çevirici geliştirilmiş)
    4. Slightly louder and bit clearer loudspeakers (biraz daha yüksek sesli ve daha net bi hoparlörler)
    5. Faster GPS Lock (Hızlı GPS Kiliti) Nedemek oluyorsa
    6. Smoother fonts (Daha yumuşak fontlar)
    7. Wlan connectivity improved (Wlan bağlantısı geliştirildi)
    8. Battery performance improved ( Batarya Performansı geliştirildi)

Türkçeye çevirmeye çalıştım bir yanlış olmuşsa düzeltin arkadaşlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

v30 ve üstü için doğru uygulandığında %100 çalışan hack yöntemi*:
    * v20 olduğum için denemedim ama bu alıntıyı yaptığım yerde bunu yapabilenlerin ifadesini aktardım.
    quote:

1. Sign and install MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis
    2. Install Jbak TaskMan 1.00
    3. Copy MapDrives.txt to E:\
    4. E:/Hack/sys/bin/installserver.exe
    5. Start JBak Taskman soft and go (Struments -> Start App.ni -> select MapDrives -> Programs Rule -> select "AutoStart")
    6. Restart
    7. Delete MapDrives and install MapDrive_JBakTM_EMU_Y (for N82, N95, N95-8GB, and start now
    8. Install Modo and InstallserverONLY9.2(installserver.exe) copy to - Y:/sys/bin/

Many people told that these work, but you got access in write mode only with modo remeber that!
    Yukarıdaki yöntemde bahsedilen dosyalar için:
    http://rapidshare.com/users/CHN4T3 adresinden Hack-v30.zip dosyasını indirin.

ustam bunun türkçesi nedir pek anlamadım çevirmen mümkünmü bide içinden bi sürü uygulama çıktı 2mapdrive_y 2mapdrive_h öyle anlamadım işte yardımcı olurmusun

-ilk önce MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis dosyasını imzalayın sonrada install edin diyor
    -Jbak TaskMan 1.00 dosyasını kurun
    -MapDrives.txt dosyasını E:\ ye yani hafıza kartına kopyalayın
    -E:/Hack/sys/bin/installserver.exe ( E de bu klasörler açıp içine instalserver.exe dosyasını koyun diyor)
    -JBak Taskman programını çalıştırıp menülerden Struments -> Start App.ni -> select MapDrives -> Programs Rule -> select "AutoStart" seçin
    -Restart yapın
    -MapDrives silin ve MapDrive_JBakTM_EMU_Y programını kurun vede restart edin
    - Modo programını kurun ve installserver.exe dosyasını Y:/sys/bin/ içine kopyalayın

Bukadar, çoğu insan bu işlemlerin çalıştığını söylemiş.
    Grekli dosyalar rapid.share linki içindeymiş.

• Bu hack yöntemi n95 8gb v31.0.015 sürümünde çalışıyor yani son hacklenemeyen sürümdü. N82 dede mutlaka çalışacaktır
  • Jbak TaskMan 1.00 ve MapDrive_JBakTM_EMU_Y programları o dosyadan çıkmadı napabilirim
  • Evet türkçeye çevirdik ama içinden programlar çıkmıyor bunun daha düzgün anlatımı yokmu?

Arkadaşlar Şu işi toparlayıp hack olayını biran önce basite indirgeyip herkesin anlayacağı şekilde gerçekleştirelim.
    Herkes bilgilerini paylaşsın lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

Jbak TaskMan 1.00 ve MapDrive_JBakTM_EMU_Y programları o dosyadan çıkmadı napabilirim

Kusura bakmayın acele ile kontrol etmeden upload ettim

Şimdi dosyayı düzenleyip yeniden upload ettim, lütfen tekrar indirin.
  • estağfurullah önemli değil ustam ama modoyu kurarkende hata veriyo bu hack işini forumdan bi kaç kişi yapmadan benim gibi acemiler yapmasın

• OPDA'dan alınmış sertifikanız olmadan yapacağınız imzalama geçersiz olacağı için hackleyemiyorsunuz, baştan belirteyim.
    N82 için yol olan Way 1 için Türkçe yordam:

1. MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis dosyasını imzalayıp cihazınıza kurun.
    2. JBakTaskMan.sis'i cihazınıza kurun.
    3. MapDrives.txt dosyasını E:\ diskine kopyalayın
    4. E:\Hack\sys\bin\ şeklinde bir klasör yaratın ve installserver.exe dosyasını içine kopyalayın
    5. JbakTaskMan programını çalıştırın, # tuşuna basın ve listeden MapDrives programını bulun Menü > Program kuralları > Otomatik başlat seçeneğini işaretleyin ve Tamam'a basın.
    6. Cihazınızı yeniden başlatın.
    7. MapDrives programını kaldırın ve MapDrive_JBakTM_EMU_Y programını imzalayın ve kurun
    8. Modo 0.50.sisx programını imzalayın ve kurun
    9. Modo programı ile E:\Hack\sys\bin\ klasöründe bulunan installserver.exe dosyasını C:\sys\bin\ veya Y:\sys\bin\ klasörlerinden birine kopyalayın.

Kopyalama işleminden sonra SecMan veya ROMPatcher programlarını yüklemeyi deneyebilirsiniz.
    Daha genel yol olan Way 2 için Türkçe yordam:

1. N82, N95 8GB gibi Y sürücüsü olan cihazlarda MapDrive_JBakTM_EMU_Y_By_DeltaFoX.SISX dosyasını, diğer cihazlarda MapDrive_JBakTM_EMU_H_By_DeltaFoX.SISX dosyasını açıp kurun. Şimdi MapDrives ve JBakTaskMan telefonunuza kurulmuş olacak.
    2. E:\Hack\sys\bin\ şeklinde bir klasör yaratın ve cihazınızın modeline göre 9.1 veya 9.2 sürüme ait installserver.exe dosyasını içine kopyalayın
    3. JbakTaskMan programını çalıştırın, # tuşuna basın ve listeden MapDrives programını bulun Menü > Program kuralları > Otomatik başlat seçeneğini işaretleyin ve Tamam'a basın.
    4. Cihazınızı yeniden başlatın.
    5. Modo 0.50.sisx programını imzalayın ve kurun
    6. Modo programı ile E:\Hack\sys\bin\ klasöründe bulunan installserver.exe dosyasını C:\sys\bin\ veya Y:\sys\bin\ klasörlerinden birine kopyalayın.

Kopyalama işleminden sonra SecMan veya ROMPatcher programlarını yüklemeyi deneyebilirsiniz.
    (Anlatım/çeviri için tembelce davrandığım satırlarda Amphibia ve/veya RealCeday'ın yazısından sağ tuşun nimetlerini kullanarak güzelce faydalandım. Kendilerine teşekkür ederim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 27 Ocak 2009; 23:17:06 >

• V31.i yukledim ne değişti ben pek bişi anlayamadım
  • Hackleyemezsin en basitinden
  • Artık hacklenebiliyor...
  • hocam çalışıyor Allah senden razı olsun unsigned program yükledim kaç zaman sonra peki bişey sorucam şimdi ben instalexe yi Y yede C yede kopyaladım formatlarsam ikiside gidermi
  • Rica ederim muzaffer1989, aslında birşey yapmış da sayılmam ya :)

Tabii ki gider :) Formattan sonra bütün cihazların yeniden hacklenmesi gerekir, hacklenmiş bir yedek (backup.arc) geri yüklenmezse (en azından öyle hatırlıyorum)
  • quote:

Rica ederim muzaffer1989, aslında birşey yapmış da sayılmam ya :)

Tabii ki gider :) Formattan sonra bütün cihazların yeniden hacklenmesi gerekir, hacklenmiş bir yedek (backup.arc) geri yüklenmezse (en azından öyle hatırlıyorum)

olsun hocam ne demek bişey yapmadım senin sayende yaptık bu gece sabaha kadar telefonumla baş başa kalıp paso unsigned program yüklicem peki başka bişey daha sorucam o yüklediğim programları sileyim mi instalexe nasıl olsa duruyo artık c nin içinde ?

• Y diskindeki dosya hiç bir formatla gitmiyor. Yumuşak veya sert format farketmez. Bir kere hackle bi ömür kullan. Yeni firmware bile yüklesen duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ext4 -- 28 Ocak 2009; 1:46:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih_BaKeR

Y diskindeki dosya hiç bir formatla gitmiyor. Yumuşak veya sert format farketmez. Bir kere hackle bi ömür kullan. Yeni firmware bile yüklesen duruyor.

bak hocam deniyorum şimdi hardı basıcam giderse karışmam o kadar uğraştım
    işi gücü bıraktım bununla uğraştım el alışkanlığı olsa 5dk lık iş ama olsun uğraştık yetiştirmem gereken ödevler vardı artık hoca sorarsa (hocada N95 kullanıyo) hoca getir telefonu hacklim derim bişey demez inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer1989 -- 28 Ocak 2009; 1:50:49 >

• Bak bunu bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim. Teşekkürler Fatih_BaKeR :)
  • 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.