Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak telefondan internete girerek video sitelerindeki videolar açılıyormuş.mesela hürriyetin mynetin video bölümündeki videolar gibi.bunun nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilir mi
  • flash lite 3'lü sürüm yüklüyse açabilir belkim komplex flashlar oluyor bazen onları açamıyor
  • Flash 3 var bi ara açıyodu direk sitenin sayfasındaki videolara tıklayınaca.şimdi açmıyor
  • Cepte projeksiyon devri!!

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

İlgili bilgi;
    http://www.optoma.co.uk/PicoIndex.aspx

İlgili video;
    http://www.youtube.com/watch?v=x_TOadmZvB4

ktunnel.com'dan izleyebilirsiniz.

• Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

yeni versiyon kurma yoksa hiç1şey kuramassın.

benim imzadan N-gage oyunlarını yükle.

avukatkemal: v5.00.10 var onu kur eskisini sil. GPX yedekle
  • Sonunda N85i aldım arkadaşlar

Tecrübeli kişiler olarak sizlerden kamera ayarları konusunda yardıma ihtiyacım var. Genel ayarlar ve duruma göre seçilmesi gereken ayarları ne şekilde yapmak gerekiyor.

Şimdiden Teşekkürler.
  • Yanlış yere yazdın abi.
  • quote:

Yanlış yere yazdın abi.

Sen yazınca aklıma geldi, uyarın için teşekkürler N82 Resim-Video topiğine yazıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Yanlış yere yazdın abi.

Sen yazınca aklıma geldi, uyarın için teşekkürler N82 Resim-Video topiğine yazıyorum.

Ondan değil yahu N85 yazmışsın. Bu arada Modem işini halletin mi @ByAdmin ?

quote:

Tarih 17 Kasım 2008; 15:16:42
    Sonunda N85i aldım arkadaşlar

Tecrübeli kişiler olarak sizlerden kamera ayarları konusunda yardıma ihtiyacım var. Genel ayarlar ve duruma göre seçilmesi gereken ayarları ne şekilde yapmak gerekiyor.

Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 17 Kasım 2008; 22:21:38 >

• arkadaşlar.ben on gün önce N82 yi aldım.wlan ile internete giriyorum.yahoo açılıyor.fakat attechment resim dosyasını açmıyor.ne yapmalıyım..
  • reis ben senin siteden n-gage oyunlarini yukledim cok tesekkr ederim ama oyunlar trial...
    nasi full yapcam?
  • patch.sis'i kurmamışsın
  • Selam gençler

Uzun zamandır takip etmiyordum burayı. Şimdi tekrar nokia alınca bi göz atayım dedim :)

Paylaşmak istediğim birşey var. Ama önceden verildiyse şimdiden kusura bakmayın.

Nokia Maps'ı full kullanıyorum ben şu an. Hack'lenmiş o da. Sesli navigasyon falan var.
  • arkadaşlar merhaba.Youtube un orjinal programının nasıl yüklendiği ile ilgili bir püf noktası var mı?nasıl yükleniyor yani?
  • ben çoktan verdim benim sitede Nokia Maps'i

ozzii: ben buradan vermiştim geri geri git son sürümü bulursun
  • Arkadaşlar bu 206 sayfa yazı içinde varmıdır bilmiyorum ama , ekranı otomatik döndüren uygulamayı kapattım ben ve pil sürem yaklaşık 1 gün daha uzadı.Şimdi ortalama kullanımla çok rahat 3 gün'ü görüyor telefon.O uygulama bayağı bir pil düşmanıymış.Bilginiz olsun istedim.Daha evvelde konuşulduysa kusuruma bakmayın ne olur.
  • merhabalar,

yurtdisindan turkiyeye telefon goturmeyi dusunuyorum ama sonradan farkettim telefonun arkasinda yazan IMEI ile telefona *#06# yazdigimda cikan IMEI ler farkli..getirip kaydettirmek istedigimde bu problem olur mu??? tesekkurler
  • yıldız kareli olan üzerine kaydetmeleri lazım sanırım kapağın altındakiyle kayıt olursa olmayabilir
  • Merhabalar;
    Reis son sürümü buldum ama yükleneceği ile ilgili bir açıklama yok sanırım.
    Aydınlatırsanız sevinirim.
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.