Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birşey sorcam, benim eski telefonum 6230'du.ondan kalan üç dört tane kulaklık var.o kulaklıkları 3.5 mm'ye çevirebilen adaptör var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haruntetik123

Arkadaşlar birşey sorcam, benim eski telefonum 6230'du.ondan kalan üç dört tane kulaklık var.o kulaklıkları 3.5 mm'ye çevirebilen adaptör var mı?

Tam tersi var, o olay mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haruntetik123

Arkadaşlar birşey sorcam, benim eski telefonum 6230'du.ondan kalan üç dört tane kulaklık var.o kulaklıkları 3.5 mm'ye çevirebilen adaptör var mı?

bence ucunu kesip kabloları doğru bi şekilde o dediğin jaktan alıp lehimleyebilirsin.kolay bir iş,kulaklıkların işe yaramış olur.yapamasan eloktronikçiler yapar,zaten jaklar onlarda bulunuyor,jak alırsan lehim işini bedava bile yapar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

şu tam ekran resimden sonraki aklıma gelen bi soru daha...

n95 teki gibi nal yada v şeklinde menü görünümğ yapılabiliyomu_? yada daha egzantrik menüler_???

N95te ki multimedya menüsü öyle sadece. V şeklindeki FP2lerde

ve yapılıyor
    1-2 sistem dosyası değiştirerek.

nasııııl_?

• quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

quote:

pieceofmoon95: eyw

Starforces: Route66'nın TR haritası desteği yok gibi 1 şey. Innov8 bunu kullanıyor ama haritadan yakınıyorlar.
    Garmin'e şükret.

Onlarda garmin yükleyebilir ama uyumlu sürüm çıkınca sanırım. Şuan kuramamışlar.

valla ben 2 tane turkiye haritası bulmustum 1 ay kadar önce .. biri 40 mb digeri detaylı olanı 65 mb civarında... ama arkadasın dediği gibi program bencede cok kaliteli ve hızlı gibi duruyor .. haritasız olarak baya kurcaladım :)) .. eger haritaları garmin kadar detaylı olmasa bile güncelse cidden saglam bi program gibi duruyor...

Bencede Route66 çok kaliteli ama HArita ayrıntılımıdır değilmidir bilemem, garminde her aradığımızı buluyoruz açıkçası!!

• http://rapid-share.com/files/147487689/NseriesTV-FluffyShower996.mp4.html

n82 dvd kalitesinde çekimi imiş...merak edenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalist -- 22 Eylül 2008; 22:04:36 >
  • quote:

quote:

quote:

n95 teki gibi nal yada v şeklinde menü görünümğ yapılabiliyomu_? yada daha egzantrik menüler_???

ve yapılıyor

nasııııl_?

yalnız tablo falan gidecek ve şu 2si gelecek;

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

http://rapid-share.com/files/147487689/NseriesTV-FluffyShower996.mp4.html

Valla bundan önce K810i kullanıyordum. Onun çektiği 144*176 videoların yanında N82'nin çektikleri HD kalitesi gibi geliyo insana :D Ama yinede indirip bir bakacağım senin videoya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizilsultan

quote:

Valla bundan önce K810i kullanıyordum. Onun çektiği 144*176 videoların yanında N82'nin çektikleri HD kalitesi gibi geliyo insana :D Ama yinede indirip bir bakacağım senin videoya.

Birde LG KF750 ye bak fikrini bizimle paylaşırsın

• quote:

quote:

quote:

Birde LG KF750 ye bak fikrini bizimle paylaşırsın

Aldık bir defa iş işten geçti . İstediği kadar kaliteli olsun :s Şimdi almış olsam i8510 alırdım. LG KF750'nin tipi hoşuma gitmedi ama yinede almazdım herhalde.

• i8510

kizilsultan

Buda video çekimi başarılı değilki resim oalyında iyi vede kaba ben soğudum o telden Kf750 de gps ile wi-fi yok pek satılacağını sanmıyorum ..ama yakından inceleyenler kibar olduğubu söylüyorlar
  • Dostum ben videosu yada fotosu için almamıştım telefonu. Zaten fotoğraf çıktısı almıyorum. K810i nin fotoları beni tatmin ediyordu. Ben wi-fi ve gps özellikleride olsun diye almıştım. Hani sen video koyunca indirirken birşeylerde yazayım diye demiştim. Ama şimdi banyoda çekilmiş bir video ben gün ışığında daha iyi çekebilir diye tahmin ediyorum. Dedim ya videosu için almadım diye hiç video çektinmi diye sorsan sadece bir kez çektim oda nasıl video çektiğini merak ettiğim için.
  • quote:

Dostum ben videosu yada fotosu için almamıştım telefonu. Zaten fotoğraf çıktısı almıyorum. K810i nin fotoları beni tatmin ediyordu. Ben wi-fi ve gps özellikleride olsun diye almıştım. Hani sen video koyunca indirirken birşeylerde yazayım diye demiştim. Ama şimdi banyoda çekilmiş bir video ben gün ışığında daha iyi çekebilir diye tahmin ediyorum. Dedim ya videosu için almadım diye hiç video çektinmi diye sorsan sadece bir kez çektim oda nasıl video çektiğini merak ettiğim için.

sonu yok en doğrusu ne özelliği kullacaksan onun için almak ...vdeo ve foto özelliği yaşadığın anlık ilginç olayları kaydedebilrsin buda her zaman lazım olmaz ama oldu muda iyi işe yarıyor ...bu tel üreticelerini yaptığı illa bişeyleri eksik bırakıoyrlar ki diğer modeller satılsın ...şimdi ben N82 alsam aklım KF750 de kalacak KF750 alsam teşki wi-fi li cihaz alsaydım diyecem

• Ben wi-fi'yi sürekli kullanıyorum gayet işe yarayan bir özellik. Msn ,facebook ve e-mail gibi olaylar için bilgisayarı açmaya gerek kalmıyor . Ama W960i daha uygun olsaydı fiyatı onu alırdım. İnternet kullanırken dokunmatik ekran olması daha pratik olur diye düşünüyorum. İki model arasında en son kamera ve GPS özelliği olması vede 200-300 ytl lik fiyat farkıyla N82'yi seçmeme neden oldu.
  • Daha önce konuşuldu mutlaka. ama ben araştıramadım. 4 gb lik hangi kartı alacağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merhum

Daha önce konuşuldu mutlaka. ama ben araştıramadım. 4 gb lik hangi kartı alacağız.

Sandisk veya Kingston

Kingston F/P'de daha iyidir.
  • teşekkürler.micro sd lerde hc eki var, micro sdhc diye. notebook okumamıştı n82 de sıkıntı olmaz değilmi?
  • yok olmaz bizzat ben kullanıyorum

Dizüstünün kart okuyucusu ile ilgili o. Donanımsal destek yok. Benim de dizüstü okumuyo ama masaüstü okuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ve yapılıyor

nasııııl_?

yalnız tablo falan gidecek ve şu 2si gelecek;

listele gitsin... tablo we bunlar we bunlardan çeşitli diğerleri gelsin nasııl_?

• quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Zaten HızlıAl'da 28 Eylül'de gelecek yazıyor.

Bu N82 Black Tirkiyeye garantili gelmeyecek galiba, KVK satmadığı sürece diğerlerininkine güven olmaz. IPhone 3G de geliyor şimdi kafalar karışık

Die by the sword!!
  • 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.