Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (542. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onlar normalde öyle değil.
  • Orjinalden alıntı: Hemre_

Yabancı kaynaklı bir sitenin açıklamasına göre N82 Yeni FW bilgileri aşağıdaki gibidir.

A new Nokia N82 firmware updates is now available in several countries. The new firmware will update your N82 software version to v30.0.019, another big jump from v20.

You can now connect your N82 to the Nokia Software Updater, and let it try to detect if the firmware update applicable to your country. The firmware change log is not available at the moment, one member from symbian-freak forum has reported the following

some more things I noticed:

1. ASR sensitivity is very very good. it is a bit slow but its sensitivity is how it is supposed to be. PERFECT.
    2. Pictures are a little clearer now and flash also has improved.
    3. Browsing through is extremely fast.
    4. Music through loudspeakers is much clearer(not louder), there is no longer any distortion.
    5. Music through headphones is comparable to my friends N81(Yeah tried it with many songs on the same headphones).
    6. Radio reception has improved.
    7. Youtube works flawlessly.
    8. Startup RAM is 94.5mb

Bu firmware çok güzel bence, en etkileyicisi bana göre şu cepten wi-fi ile yeni Firmware güncellemesi varmı yokmu diye kontrol edilebilecek diyor, resim kalitesi artırılmış, müzik kaliteside öyle, ayrıca 91 Mbyte boş ram açılışta 94,5 diyor oda süper, internette surf yapmakta hızlandığına göre update yapılır, TR olan ne zaman gelir acaba? Ben dün akşam kabloyu takıp kontrol ettim daha yoktu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Gizli ve sistem dosyalarını görebiliyor musun? açık mı ayarlardan?

gizli dosyalar görünüyor ama içlerindeki dosyalara erişim yapılamıyor... Şuana kadar 3 farklı hack yöntemi denedim 3üde çalışmadı. N95'te sorun yok diyorlar ama N82 hack işlemi yaptırmıyor....

Tat Kastor ile ilgili bir ayar bulamadım... Genelde N95 versiyonuna diyorlar ama n82 de aynı fw üzerine kurulu... Bakalım neler olacak... Sanırsam bi düzenleme FWsi daha yakın zamanda kapımızda olacak gibi... Max 2 ay gibi bir süre içinde yeni bir FW daha çıkar diye düşünüyorum...

bende araştırdım da şimdi kimse yapamamış

yeni 1 hack yöntemi çıkana kadar güncellemem

• quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

Gizli ve sistem dosyalarını görebiliyor musun? açık mı ayarlardan?

gizli dosyalar görünüyor ama içlerindeki dosyalara erişim yapılamıyor... Şuana kadar 3 farklı hack yöntemi denedim 3üde çalışmadı. N95'te sorun yok diyorlar ama N82 hack işlemi yaptırmıyor....

Tat Kastor ile ilgili bir ayar bulamadım... Genelde N95 versiyonuna diyorlar ama n82 de aynı fw üzerine kurulu... Bakalım neler olacak... Sanırsam bi düzenleme FWsi daha yakın zamanda kapımızda olacak gibi... Max 2 ay gibi bir süre içinde yeni bir FW daha çıkar diye düşünüyorum...

Hocam yeni FW ile Auto da çekilmiş bikaç foto koyabilirmisin yada upload orjinal boyutlar 5 yada 3 mpix, bi kalitesine baksaydım

• yeni firmware i ve hack i dört gözle bekliyoruz

beyler bugün gece yola çıkacağım Konya'dan Urfa'ya 10 saat yol gideceğim.Arabada bi yere giderken uyuyamam 10 saat yol etrafa bak bak bitmez.Telefona video atıyım diyorum ama şu ana kadar hiç böyle birşey denemedim. Telefonda sorunsuzca ve kaliteli film izlemek için neler yüklemeliyim. Bir de videoların formatı çözünürlüğü falan ne olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 12 Eylül 2008; 14:46:56 >
  • az önce telefonu data kablosuyla bilgisayara bağladım telefondan veri aktarmayı seçtim telefon habire hafıza kartını başka bir uygulama kullanıyor diye hata veriyor kapatıyorum açıyorum düzelmiyor niye olur bu?

Hemre_ Smart Movie divx oynatıcı da core player ne ya?
  • Arkadaşlar Yeni Vers. Yükleyenler...Temalara Gelsin.Sonra Temea Listesinin Uzerinde Mesela Nokia NSERİES 1 Üzerindeyken Seçeneğe Basın Bakıyim Tema Efectleri Diye Bi Secenek Varmı......?
  • Bu yeni firmware i nasıl indirebiliriz? NSS ile mi? Ayrıca indirince yüklü programlar silinirmi.. GArmin özellikle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

az önce telefonu data kablosuyla bilgisayara bağladım telefondan veri aktarmayı seçtim telefon habire hafıza kartını başka bir uygulama kullanıyor diye hata veriyor kapatıyorum açıyorum düzelmiyor niye olur bu?

oda o ayarda 1 uygulama

başka 1 font kullanıyor musun?
  • Ereyona bi telefon ediyim.Telefonum 3 ay sonra kapanacak öyle mi.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kea my life

ARKAAŞLAR ŞUNA BAKIN .... GERCEKTEN COK ETKİLEYİCİ TELEFONLARIN SAR LARI NE YAPIIIIOOOOOO

ADAMLAR TELEFONLARIN YAYDIGI SAR İLE

MISIR PATLATIYOLAAAAARRRRR....

http://www.kotuvepis.com/ceptelzarar.htm

BAKIN İŞTE KENİMİZİ NE HALE GETİRİYOEUZZZZ

benzerini görmüştüm ortaya yumurta koyuyolardı civciv oluyodu
    tabiki yalan ya inanmayın böyle şeylere

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

az önce telefonu data kablosuyla bilgisayara bağladım telefondan veri aktarmayı seçtim telefon habire hafıza kartını başka bir uygulama kullanıyor diye hata veriyor kapatıyorum açıyorum düzelmiyor niye olur bu?

oda o ayarda 1 uygulama

başka 1 font kullanıyor musun?

başka bir font derken?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Nokia Forumdan version güncelleyen birisi.....

N82 Improvements...
    - Camera Startup fast
    - Music Player Quality Improved (via Headsets) Set it to Bass Booster woohooo !
    - Video Recording Quality Improved
    - Quicker Bootup
    - ASR Much better but feels weird but u can get use to it :smileyvery-happy:

Nice firmware... Would love it if had some menu animations like N78 and the would have been perfect n82.

kamera başlangıç hızı artmış
    Kulaklıkta müzik kalitesi artmış - bass güçlendirici'ye aldığınızda aykırı1 şey oluyor diyor
    video kayıt kalitesi artmış
    daha hızlı açılıyormuş
    ASR ne ya

Automatic Screen Rotation

• quote:

Innov8 & N82 Karşılaştırması:

http://www.flickr.com/photos/textlad/sets/72157606516685619/

O nası menü öyle yaw

• http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.1224.0421

Kazamız mübarek olsun, en sonunda siyah N82 satışta.

Almayı düşünenler için artık bir engel kalmadı. (Siyah bekleyenler için.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 12 Eylül 2008; 17:51:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.1224.0421

Kazamız mübarek olsun, en sonunda siyah N82 satışta.

Almayı düşünenler için artık bir engel kalmadı. (Siyah bekleyenler için.)

• sonunda güncelleme cıkmıs hayırlı olsun da biz hala yükleyemiyoruz ne zaman türkiyeden türkçe türkçe indirebilecegiz bilgisi olan var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc1905 -- 12 Eylül 2008; 18:50:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: realceday

Automatic Screen Rotation

Bu arada hayırlı olsun siyah. Ben yeni cihaz almassam kasa taktırabilirm 1 ihtimal.
  • quote:

Bu arada hayırlı olsun siyah. Ben yeni cihaz almassam kasa taktırabilirm 1 ihtimal.

Reis hızına yetişilmiyor maşallah, ne hemen N82 yi değiştirmeyi düşünüyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.