Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tnakresss

@Reis-i Eagles sağolsun onun ve diğer arkadaşlarımın sayesinde telefona bir çok programı kurdum ve ilaçladım. birde bir şey sorucam ben bu nokia map in 3 aylık deneme süresi bitince yine kullanmaya devam etmek istesem nerden ve nasıl satın alıcam bir bilgisi varmı acaba arkadaşlar. çünkü garminde ben bir türlü kalkış ve varış noktalarını seçemedim yani öyle bir menü bulamadım. yani ne bilim ben evimden çıkıp mesela iskenderuna gitmek istiyorum. yer bul dedim ama sonradan gitmek istediğim yeri haritadan bulup beni oraya götür diyemiyorum. birde kulaklık sesi bence çok az. inşallah yeni güncelleme ile düzelir.

Garmini açtıktan sonra "Araçlar/Verilerimi Yönet/Rotalarım/Yeni Kaydedilmemiş Rota Oluştur" dersen istediğin rotayı oluşturursun, hatta ara noktalar ekleyerek rotayı sen şekillendirirsin.

• Eğer başka şehire gitmek istiyosan şehirler menusunu kullanabilirsin..

quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

@Reis-i Eagles sağolsun onun ve diğer arkadaşlarımın sayesinde telefona bir çok programı kurdum ve ilaçladım. birde bir şey sorucam ben bu nokia map in 3 aylık deneme süresi bitince yine kullanmaya devam etmek istesem nerden ve nasıl satın alıcam bir bilgisi varmı acaba arkadaşlar. çünkü garminde ben bir türlü kalkış ve varış noktalarını seçemedim yani öyle bir menü bulamadım. yani ne bilim ben evimden çıkıp mesela iskenderuna gitmek istiyorum. yer bul dedim ama sonradan gitmek istediğim yeri haritadan bulup beni oraya götür diyemiyorum. birde kulaklık sesi bence çok az. inşallah yeni güncelleme ile düzelir.
  • yardımlarınız için teşekkür ederim dostlarım. hem sizin dediğiniz şekillerde garmini kullanamaya çalışıcam hemde @Reis-i Eagles ın sitesinden nokia map in ilaçlısını kullanim diyorum. fazla GPS göz çıkartmaz nede olsa değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnakresss -- 2 Eylül 2008; 10:45:18 >
  • Reis birşey sorcam; senin siteden garmini indirmek istiyorum.Aklıma birşey takıldı.

root.rar: Haritasız ana dosyalar | 4.20.20 Update (v4.20'den)| (Alternatif link)
    gmapsupp.img: 119mb'lik En Güncel ve Tam Sürüm Harita (125.806kb) | 111mb'lik Eski Harita (118.157kb)
    ilac.rar: IMEI Converter ve Etkinleştirme İlacı | (Alternatif link)

sadece haritasız ana dosyaları indirsem birşey olur mu ya da update yi indirirsen nasıl update yapcam?
  • Reisin verdiği linkten garmini kurdum ve Gaziantep'e polislik için mülakata gittim. Sabahın 8'inde polis okulunu başka türlü bulamazdım. Çok teşekkür ederim. Renault 12'min ön camına koydum. Bana sağa git, 300m sonra kavaşağa gir filan dedi. Bende yaptım ve kendimi okulun önünde buldum. Çok güzel bir duyguydu Dönüştede şehirler arası yola kadar çıkardı beni. Gerçekten büyük bir kolaylık. Yoksa zırt pırt durup yol soracaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 2 Eylül 2008; 11:55:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Reisin verdiği linkten garmini kurdum ve Gaziantep'e polislik için mülakata gittim. Sabahın 8'inde polis okulunu başka türlü bulamazdım. Çok teşekkür ederim. Renault 12'min ön camına koydum. Bana sağa git, 300m sonra kavaşağa gir filan dedi. Bende yaptım ve kendimi okulun önünde buldum. Çok güzel bir duyguydu Dönüştede şehirler arası yola kadar çıkardı beni. Gerçekten büyük bir kolaylık. Yoksa zırt pırt durup yol soracaktım.

Kendi hafızasındanmı yolu söylüyo, yoksa uyduya felanmı bağlı. Uydu ise ücret olayı varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Samsung "Omnia" diye bir cihaz yapmış. Şöyle bir inceledim. Alet, içimdeki N82 şevkini öldürdü yaw.
    Samsung bölümünde bu cihazla ilgili başlık olmaması da ilgi çekici.

omnia n82 yi öldürdü diye bi başlıkmı açalım istiyorsun dostum.zaten normal 2 tane başlığı var samsung formunda omnia i900 ün

• quote:

Orjinalden alıntı: aliass
    quote:

Samsung "Omnia" diye bir cihaz yapmış. Şöyle bir inceledim. Alet, içimdeki N82 şevkini öldürdü yaw.

omnia n82 yi öldürdü diye bi başlıkmı açalım istiyorsun dostum.zaten normal 2 tane başlığı var samsung formunda omnia i900 ün

Yok yahu. Öyle bir şey yapmayalım.
    Ben göremedim demek ki. İyice bir bakayım . Teşekkürler.
    Saygılarımla.

• hem uyduya bağlı hemde kendi hafızasından bildiğim kadarıyla gerçekten çok güzel yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haruntetik123

Reis birşey sorcam; senin siteden garmini indirmek istiyorum.Aklıma birşey takıldı.

root.rar: Haritasız ana dosyalar | 4.20.20 Update (v4.20'den)| (Alternatif link)
    gmapsupp.img: 119mb'lik En Güncel ve Tam Sürüm Harita (125.806kb) | 111mb'lik Eski Harita (118.157kb)
    ilac.rar: IMEI Converter ve Etkinleştirme İlacı | (Alternatif link)

sadece haritasız ana dosyaları indirsem birşey olur mu ya da update yi indirirsen nasıl update yapcam?

haritasız ana dosyalar dediğim zaten 4.20.20 yani son sürüm

4.20'den güncelleme yapmak isteyenler diğerini yüklicek
  • nokia maps in yenisi gayet güzelmiş. görüntü olarakda çok güzel. @Reis-i Eagles sağolsun yine onun sitesinden indirip kurdum. şimdi sırada N-Gage var. Onuda şöyle temiz net bir şekilde bulursam uygulicam. bu telefon telefonluktan çıkmış bir çok şey olmuş
  • Uyduya bağlanıyor bildiğim.. haritalar mevcut ama konumlama için uydu şart..

quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Reisin verdiği linkten garmini kurdum ve Gaziantep'e polislik için mülakata gittim. Sabahın 8'inde polis okulunu başka türlü bulamazdım. Çok teşekkür ederim. Renault 12'min ön camına koydum. Bana sağa git, 300m sonra kavaşağa gir filan dedi. Bende yaptım ve kendimi okulun önünde buldum. Çok güzel bir duyguydu Dönüştede şehirler arası yola kadar çıkardı beni. Gerçekten büyük bir kolaylık. Yoksa zırt pırt durup yol soracaktım.

Kendi hafızasındanmı yolu söylüyo, yoksa uyduya felanmı bağlı. Uydu ise ücret olayı varmı.

• herşey kendi hafızasında dosya olarak veri iletimi uydudan ve ücretsiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

herşey kendi hafızasında dosya olarak veri iletimi uydudan ve ücretsiz...

Teşekkürler, peki uydu bağlantısı başka işlerde kullanılıyormu.
  • ne gibi mesela?
  • Tamam reis saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ne gibi mesela?

Bulunduğum yerde sinyal sıkıntısı varda onun gibi mesela işe yararmı görüşme yapmak için, başka kullanım alanı varmı onuda merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

açın açın şey gibi olsun hatta g810 the n95 killer

• yok yaw o ayrı
  • Uydu sadede konum belirleme için, ayrıca hız mesafe step gibi değerleride programına göre veriyor. GSM konuşmalarında + bir çekim sağlamaz.
  • 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.