Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. sanırım Farklı Faal'in getirdiği partide hatalar olmuş o nedenle toplamışlar.
  • Herşeyi yaptım.Pc Suiti indirip kurdum.Map loaderi açtım kartı taktım şimdide bu uyarı çıktı.Bu uyarıdan sonra map loader açılıyo waiting device diyo nasıl halledebilirim?

• Once pc suite açık ve telefonun bağlı olması lazım.Sonra map loader programını çalıştırdıktan sonra bu yazı gelecektir karşına.Programı nasıl kullanabileceğini açıklamakta.en alttaki işarete tıklarsan program açılır.
  • OVERCLOCK YAPMAK ISTEYENLERE

Dosyalara erişimi sağlayarak firewall'ı kaldırın
    X-Plore Dosya yöneticisi ile C:\Private\10202be9\20001079.txt dosyasının üzerine gelin ve 8 tuşuna basarak açın. Resimde yazılı olan 330 veya 332 yazan yeri örneğin 360 olarak değiştirin. Daha yüksek değerler vererek artırabilirsiniz ama ben 360 denedim, daha yüksek değerler zarar verebilir çok dikkat etmek gerekiyor. N82 de denedim hızda epey değişim oldu, Jbenchmark da HQ testte 10 Frame/second hızlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 24 Ağustos 2008; 0:53:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

OVERCLOCK YAPMAK ISTEYENLERE

X-Plore Dosya yöneticisi ile C:\Private\10202be9\20001079.txt dosyasının üzerine gelin ve 8 tuşuna basarak açın. Resimde yazılı olan 330 veya 332 yazan yeri örneğin 360 olarak değiştirin. Daha yüksek değerler vererek artırabilirsiniz ama ben 360 denedim, daha yüksek değerler zarar verebilir çok dikkat etmek gerekiyor. N82 de denedim hızda epey değişim oldu, Jbenchmark da HQ testte 10 Frame/second hızlandı.

ne cacığa yarıyor bu

• hızlandırıyor olabilir
  • quote:

İlginç bir yöntem

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Once pc suite açık ve telefonun bağlı olması lazım.Sonra map loader programını çalıştırdıktan sonra bu yazı gelecektir karşına.Programı nasıl kullanabileceğini açıklamakta.en alttaki işarete tıklarsan program açılır.

Dediklerini yaptım map loader açıldı siyah bi ekran geldi.Waiting for device yazıyo şimdi de.Ne yapmam lazım?
  • Arkadaşlar çok alışık olduğunuz bir soru olacak ama sormak zorundayım. Bu telefonun siyahından umut kesildi mi? Türkiye'ye gelmeyecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

quote:

ne cacığa yarıyor bu

Arkadaşlar işlemci hızını 330 Mhz den 360 Mhz e yüksettim, çok dikkatli olun fazla yükseltmek işlemcinize ve dolayısı ile sisteme zarar verebilir fazla yükseltmeyin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Baba Naber

quote:

ne cacığa yarıyor bu

Arkadaşlar işlemci hızını 330 Mhz den 360 Mhz e yüksettim, çok dikkatli olun fazla yükseltmek işlemcinize ve dolayısı ile sisteme zarar verebilir fazla yükseltmeyin.

overclock telefonlarda da oluyosa artık nokia optik zoomdan önce fanlı bi model çıkarır meraklısına özel bide o 20001079.txt dosyasını bulamadım telefonda... googlede falan arayınca upload edenler var ama hepsi N95 için N82 ye koysam bi sorun olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffer1989 -- 24 Ağustos 2008; 13:34:11 >

• güncel sürüm ne şu anda?
  • quote:

N82 de C:\Private\10202be9\20001079.txt böyle bi dosya bulamadım benimkinde sadece ekranı parlatmak için gerekli olan .txt dosyası var googlede falan araştırdım bu dosya N95 içinmş N82 de kullansak sorun olurmu

• @ Reis pm yav

@ muzaffer1989 : Gerek yok bence.Riske atamam ben telefonu.Bu hız gayet yeterli bence.Hiç uğraşmadığım için bilmiyorum bu tür mevzuları.

@ connoisseur : Burada mesajın yok belki ama bana öğret lütfen FORUM KURALLARINI.Hadi bekliyorum.
  • Kusura bakma birşeyi eksik söylemişim.Pc suite açık ancak " veri depolama " modunda olması lazım telefonunun.Eğer o da olmuyorsa bilgisayarında kart okuyucu varsa direk kart okuyucu ya tak hafıza kartını ve " Map Loader " programını aç

quote:

Orjinalden alıntı: haruntetik123
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy
    Once pc suite açık ve telefonun bağlı olması lazım.Sonra map loader programını çalıştırdıktan sonra bu yazı gelecektir karşına.Programı nasıl kullanabileceğini açıklamakta.en alttaki işarete tıklarsan program açılır.

Dediklerini yaptım map loader açıldı siyah bi ekran geldi.Waiting for device yazıyo şimdi de.Ne yapmam lazım?

• quote:

Orjinalden alıntı: afd92

güncel sürüm ne şu anda?

v20

enigma dünya kadar haklısın
  • Nokia Maps'in yeni sürümünü sitemde yayınladım.

v2.0.3204
  • Selam arkadaşlar,

Bir konuda daha yardım isteyecem. Öncelikle hikayemi anlatayım:

Telefonun üzerinde yüklü olarak gelen nokia maps klasöründe 6-7 ülkenin (Türkiye de dahil) haritalarının olduğu alt klasörler vardı. Ben bu programı kadırıp Reis'in verdiği sürümü yüklemeye çalıştım. Programı kaldıramayınca silip yeniden yükleyeyim diye düşündüm. Silmeden önce map loder'ı kullanarak güncelleme yaptığımda çıkan haritalar sanki daha günceldi (örneğin, tüm avrupa 1.4GB olarak gözüküyordu). Ama silip, crack'li programı yeniden yükledikten sonra güncelleme yaptığımda avrupa 1.3GB olarak gözüküyor. Ayrıca daha önce var olan ülkelere ait klasörler de yok ve harita yüklemesi yaptığımızda da oluşmuyor.
    Diğer ülkelerin haritaları da aynı şekilde, daha eski versiyonu gözüküyor (bir başka örnek, azerbaycan ve gürcüstan'ın haritalarını daha önce yüklediğimde harita boyları 2.5 MB idi ve başkentlerin ayrıntılı sokak haritası mevcut idi, ama crack'li nokia maps ile güncelleme yaptığımda harita boyu 1.4 MB olarak gözüküyor ve ayrıntılı sokak haritaları yok).

-Bu durumda yeni N82 telefon alan birisi kart içeriğini bizimle paylaşsa ve biz bu içerikteki ülke klasörlerini alıp karta atsak güncel haritaları tekrar görebilirmiyiz? (Yeni telefon alan arkadaşlardan biri kart içeriğini bizimle paylaşırsa çok makbule geçer)
    -Telefona format atsak üzerinde verdikleri versiyon geri gelir mi? (Gerçi bunun olacağını pek sanmıyorum, çünkü "cities" klasörü hafıza kartında idi)
    -Başka bir çözümü veya önerisi olan var mı?

Bu arada kimse yalnış anlamasın, burada yazdıkarım Reis'in emeklerine gölge düşüremez, çünkü telefonla gelen nokia maps sadece 3 aylık free versiyondu. Sürekli kullanım için illa ki Reis'in bizimle parlaştığı crack'li programa ihtiyaç vardır. Sadece bana Kafkas ülkelerinin ayrıntılı haritası lazımdı (özellikle azerbaycanın) ve orjinal maps versiyonunu kullanarak daha ayrıntılı haritaya ulaşmak mümkün. İlk güncellemeden sonra haritaları silmeseydim

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arustamov71 -- 25 Ağustos 2008; 15:30:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Nokia Maps'in yeni sürümünü sitemde yayınladım.

v2.0.3204

Teşekkürler Reis, bu ne hız . Bu belki bir çözüm olabilir benim için. Denemek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

N82 de C:\Private\10202be9\20001079.txt böyle bi dosya bulamadım benimkinde sadece ekranı parlatmak için gerekli olan .txt dosyası var googlede falan araştırdım bu dosya N95 içinmş N82 de kullansak sorun olurmu

dosyayı Z:\Private\10202be9\20001079.txt içinden alıp C:\Private\10202be9\ dizinine kopyalayacaksınız... Online oyun yazdığımdan dolayı bir süredir sistem dosyalarını hack işine bakmadım... Reis sana verdiğim adresten Online oyunumun stabil versiyonunu görebilirsin... Online oyun hastası kişileri oyuna bekliyorum :)) karakterini kur ve savaş :))

Z:\Private\10202be9\ içindede "20001079.txt" diye bi dosya yok ustam vazgeçtim overclock yapmaktan

• 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.